prosím čtěte..
mám nějaké připomínky ohledně b_C:
1.) ode dneška až do pondělka /příštích pět dní/ budu pravděpodobně mimo počítač, takže tyto dny nebudu moct zadávat.
2.) brzy začne další semestr a pokud se nepovede přesunout, budu mít i večerní výuku, takže tyto některé dny nebudu moct zadávat.
3.) musím taky někdy vydělávat a mám jen večerní směny /byť jen párkrát do měsíce a nepravidelně/, takže tyto dny nebudu moct zadávat
4.) pro jednoho člověka je každodenní péče o b_C opravdu vyčerpávající a únavná. takže ztrácím chuť a sílu zadávat.
//moje připomínky nepramení z toho, že mám blbý den a všechno mě štve :), ale z déle trvající nespokojenosti a z pocitu, že to bez změny lepší nebude. a že nejsem jediná, komu se zdá, že to tu přes mojí veškerou snahu nefunguje...
takže co se týče bitvení navrhuji:
1.) opustit od každodenního zadávání bez ohledu na početnosti účastníků - a to buď tak, že:
* omezit jen na některé dny v týdnu /formou ankety/
* bitvit nestále - tak jak tomu bylo dřív /formou optání se v klubu, zda má dnes (zítra, pozítří...) někdo zájem/
* bitvit nestále, ale dopředu určené dny /udělat vždy dopředu anketu na další dva týdny apod./..
* nebo jinak, to je fuk, ale prostě nezadávat témata bez ohledu na to, jestli se vůbec někdo zapojí. /vymyslet jednu tému ke kategoriím není záležitost dvou minut, ale třeba půl hodiny a přijde mi to jako zbytečně vynaložené úsilí, když se zrovna nemá kdo účastnit.
navíc mám pocit, že když se kreslí každý den, tak se nezapojuje tolik lidí. je to prostě příliš často. motivace se zcela vytratila a mám pocit, že už každého baví jen koukat na to, co nakreslí ostatní. a mrzí mě to a trochu mě to i štve :)
2.) zapojit více lidí, kteří by pečovali o hladký průběh /tzn. postarali se o to, že bude téma, napsali do záhlaví, vyslali na kyberii-přijali z kyberie, případně po skončení přepostovali obrázky.
/mám práva jen na úpravu záhlaví, takže já sama nemohu nikoho dalšího pověřit, toto je tedy na LOJZOVI, příp. ANDRASTE či CAR2Novi :) /viz práva klubu/
//na nyxu máme i kyberiánky: JOBOTROX, MYDRIM, SIIILON, ... teď si nevybavím jména dalších :) ale jsou tu! ocenila bych, kdyby se k tomuto nějakým způsobem vyjádřili, případně to probrali ve svých řadách.
PROSÍM ,vyjádřete se k tomu nějak /klidně obrázkem, to je fuk :)
hezký den :)