• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    Nikdy nezapominejte na slavu lidske prirozenosti. Jsme nejvyssi Buh, jaky kdy byl a jaky kdy bude. Kristove a budhove jsou jenom vlny na tomto nekonecnem oceane, ktery jest Ja Svami Vivekananda
    rozbalit záhlaví
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MACHEPELA: nejvetsi paradox na otm je, ze minule leto tu jeste pritelkyne nebydlela a deti tech rodicu, co nas odsuzuji, minule leto nechavali sve deti se mnou bez dozoru, davali mi je na ruzne detske akce i na hriste pohlidat a vedeli, ze deti jsou ze me nadsene a ze se jim nic nedeje.....a najednou jsme v jejich ocich "lesba" a deti mi ani nesmeji rict ahoj :( proste nerozumim....
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MACHEPELA: no zvlast kdyz si fotbalistka vezme vizazistu:-)))
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    GARDAVSKY: ..no jasne chce to i trpelivost a taky jistou davku obrnenosti a dovahy,pak se dostavi uspech:-)))
    KAWALSKI: to je od nic hnusny,myslim jejich chovani na hristi)to ze diskriminuji vase deti.Chce to cas a nebo se na ne vykaslat.Kdyz jsou tak hloupi ,ze odsuzuji cloveka a jejich deti,i kdyz je neznaji.presto je to zel klasicky chovani masy...Nepremejsleji o tom,jaky by to bylo jim,kdyby stali na druhe strane...

...zensky a muzsky vzor mi taky prijde trochu nesmyslny , pac je hodne rodin,kde tou vudci osobnosti je zena a ne muz.Stejne tak je spoustu muzu,kteri jsou mnohem vic citlivi,jako priklad by mohla poslouzit rada znamych spisovatelů...vzory si clovek vybíra pro vlastnosti které by chtel ci nechtel mit...

taky mi neprijde spravny,by nekdo drzel kohokoli v izolaci.Pak muze mit "drzeny/á" problém třeba komunikace s temi k nimz nebyl pusten/a,anebo naopak extremní nadsenost pro ne... i kdyz jsou kultury ,kde je izolace celkem bezna.Takovy mi prijde islamsky svet,(ta tradicnejsi jeho cast),ktery dost silne izoluje zeny:-( pak se stava ,ze prijede evropska zena k nim ,je na plazi ,logicky v plavkach,tamnejsi zeny se koupou obleceni a po evropace muzsky jen slintaj a jejich nadrzenost je nechutna... jejich vina,je to dusledek izolace/diskriminace jejich zen...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DESEO_MORTAL: nojo vlastne :-))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SHEALA: no slovo gay jako takovy znamena opak zatrpklosti, zejo:-)))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DESEO_MORTAL: aha, diky za upresneni, tim lip sakra :-) (jo znam jednoho kluka co to asi nema v sobe srovnany a prijde mi zatrpklej, ale spis je vyjimka :)
    Ja jsem si totiz vzpomela na jednu nevidomou pani, ktera pwnila decko, v tramvaji (pani ji pustila sednout, asi 5 let stare decko, vnucka ci vnuk zustal sedet, a dostal od pani s bilou holi sprdaka dost ostreho) tomu rikam zatrpklost...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SHEALA: kupodivu, maloktery gay je zatrpkly. vetsinou teda jsou zatrpkli lide, kteri jsou stari a bez deti, tak to muze byt v tom, ale nemyslim si, ze to je pubertalnima komplexama...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KATIA: to mi pripomina toho cernocha, co cte zidovske noviny :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    SHEALA: a co teprve, kdyz se toho u jednoho cloveka kombinuje vic... jako postizeni a treba jeste gl....
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DANIELKA: tys to myslela dobre... ja sem takova urejpana sorac
    KATIA: no reprodukcni prava postizenych (telesne i mentalne) to je pochopitelne taky mazec ... a nekdy by stalo za probrani, akorat uz je to OT. Jinak aby bylo jasno, myslela jsem postizeni ktere je videt, ale neznemoznuje a vychovat dite... je asi nejlepsi analogii pro postaveni homosexuala. Takovy clovek si uzije svy a je treba zatrpkly, ma ne zcela zdravou strukturu osobnosti... ale porad nema zakonne klacky pod nohama pri vychove ditete

DESEO_MORTAL: spolehlivy nespolehlivy, desne lituju ze jsem ztratila kontakt se trema gayema, co mi prirostli k srdci, dva zmizeli do prahy, treba je tu potkam v nejakym gay klubu :-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KATIA: mas pravdu, reprodukce a pravo na vychovu jsou bohuzel vazne provazany.... bohuzel u tech spatnych rodicu...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: JOJOJO !bacha kamaradky se snadno motaj kolem prstuu:-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: radej vypadnu..nebo se jeste rozbrecim..trochu optimizmu!
    KATIA
    KATIA --- ---
    DESEO_MORTAL: mas pravdu, ale ono je to pravo na reprodukci a pravo na vychovu dost propojeny.

kdyz hetero par nebude moct mit deti (jeden by rekl - priroda tomu tak nechtela!), tak je vsichni politujou a doktori se budou snazit, aby mohli pocit... odlisnej napr. gl par ma smulu (vzdyt prece je jasny, ze priroda tomu nechtela, tak to nebudeme pokouset)...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    VYHULENY_UFO: precti si to po sobe jeste jednou a smaz se
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DANIELKA: omyl. homousi umej delat, ze jsou spolehlivy:-))) kamoska pekne sedla na lep:-)))
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KATIA: mozna si to vypravec pribarvil..povidal mi jen co se mu stalo..treba musi vyplacet jen urcity obnos,ale je to tak..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KATIA: jasne, na druhou stranu musis uznat, ze tam ta reprodukce je zabezpecena prirodou a jediny, jak by moh clovek zasahnout je prinutit k potratu qa podobne. navic v mnoha kulturach, i modernich evropskych, to tak je... nebo spis v jejich castech. tady se ale nebavime o reprodukci, ale o vychove.

nedavno jsem videl rodice s ditetem. dite se ptalo na spoustu veci, tak jak to ty tarantule umej, zejo. a ja si tak vybavil, kolik veci nebudu mit jak a komu predat... kolik z tech veci jsem dostal od statu spolu se vzdelanim a od svy rodiny ve vychove... no a ono to se mnou tak nejak umre:-)) hehe... dobry no... v pohode, to je taky docela ztrata pro spolecnost. ne teda nutne u me, ale ze ty deti radsi zustanou nekde v decaku a nebudou umet hospodarit s penezma nebo varit nebo cokoli jinyho... dobry... :-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    VYHULENY_UFO: nejaky sufrazetky a poblazneny feministky mi sem netahej, spis je unes na mars vypaaplej ufoune:-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    GARDAVSKY: to nebude pravda s tou dozivotni rentou, to snad neni ani po rozvodu manzelsti na takhle dlouhy obdobi...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: musim bezet..k tomu registrovanymu partnerstvi- rek bych, ze je to dobry tak pro slapky(nadnesene),jsem slysel storku, jak se chlapek rozvadel - s druhym muzskym samozrejme...Ted mu musi platit dozivotni rentu, protze je povinen se s snim podelit o svou zivotni uroven. Jeno plus to snad ma- v pripade ze se maj fakt radi a jeden tezce onemcni,muzes ho aspon jit navstivit.. to je ovsem fakt trapny..tvrdim,ze je treba neco s tim aktivne delat ..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMG. zeny homosexualky to urcite vyresi... kde je dzamila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam