• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: nebud naivni. takovy gay mestsky stat by byl tercem prvniho pogromu pri pristi krizi
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    GARDAVSKY: tim svetovym kormidlem nemam na mysli hned svetovladu,ale nejaky dulezity slovo ve spolecnosti
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: takze mas smrazene primo jeji seminko? to je pak super...prielkyni uvrtej,at do toho prasknete..ja bych bral dite hned..vzdycky se to da nejak zvladnout..mam hlavne stesti,ze mam skvely rodice..bych tam mohl haranta soupnout kdykoli..

S tema zakonama a tak..myslim,ze vy dva to zrovna az tolik nepotrebujete..sice na tve dite zjevne oficialne tvoje pritelkyne pravo nema,ale dyt to by bylo treba leda v nejaky krizovce,kterou nema cenu se ted vubec zaobirat..a spolecny dite bude preci vas obou..

Kurva..at mi nidko nevyklada,ze teplousu jsou 4 procenta...to je picovina..je nas dost na to,abychom si mohli pomoct ve vlastni komunite-koukni se na zidy.Svazovali je nekdy nejaky katolicky zakony? nikdo je nikdy neporazil..podle me meli cistky akorat mezi sebou(mam takovou zvlastni teorii o hitlerovi- domnivam se, ze ho financovala centralni amer. banka a nejvlivnejsi amer. zidi,ale to sem nepatri)
    Snazim se rict,ze si umime pomoct a postarat se o sebe sami. Kdo vi,prejme si,at se taky chopime svetoveho kormidla
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    jsme jiste v otmto kraji prukopnicka a nevsedni rodina, ale takovych rodin je v CR vice, mozna budeme prvni sveho druhu co se tyka premeny obou rodicu, no uvidime ;-) problem dnesni spolecnosti je v otm, ze stale mame starou a starsi generaci, ktera jaksi rozhoduje tma nahore a ta na novinky typu adopce deti homo pary neni pripravena, natoz spolecnost jako takova, podle mne toho jeste potrebuje cas, bylo by sice dobre mit tu ty zakony, ale lide to neprijmou, lide jako sousedi, spolupracovnici a tak, a nase deti budou vyrustat v trochu ztizenejsich podminkach jen diky netoleranci okoli :( zase lepsi laskyplna rodina a okoli nepriznive nakloneno, nez vyrustat v hetero rodine, kde to nefunguje, nedej boze se deje neco spatneho a trestnneho
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LOPIK: no podle vzhledu bys me zaradil asi jako tak trochu malo osrsteneho mladeho muze, dokud by mi dite nereklo mami, bohuzel je ve veku, kdy to jeste vsechno moc nechape, takze na nej nespechame ;-) prozradi mne hlas, ten mam zensky, mozna lehka vyboulenina na miste prsou, proste jsem az moc obdareny a je tezke to zabandazovat :( me osobne ani tak nejde o to, kam si me lide zaradi, zaitm mam tu zkusenost, ze kdo me zna nejdrive na internetu, nema problem mi rikat v muzskem rode, i pratele z "predchoziho zivota" mi tak rikaji...
    GARDAVSKY: dite se resi, zaitm pritlekyne nevi, jestli na to bude mit pedagogicky a tak, ale do dvou let bud bude "zadelano", nebo uz nebude nic, mam podminku do mych 30ti let zahajit premenu i hormonalne a operacne ;-) to uz budu bydlet nekde jinde a do noveho mesta chci prijet jiz jako muz, o me zenske minulosti nebudu lidem rikat ;-) a pritelkyne samozrejme nema jak me oplodnit, kdyz ma zenske telo, ale zmrazene spermie mame ;-)
    DESEO_MORTAL: presne tak, male mesto neskyta dostatecny zivotni standard pro nas oba, natoz moznost najt pratele a tak, jsem proste prazak a do prahy bych se chtel vratit, uz jen proto, ze potrebuji moznost kultury ( divadla, koncerty nejen vazne hudby, vystavy a podobne, proste to, co na malem meste nesezenete ) a pratel na stejne vlne
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    omg!nasel jsem neco velmi zabavneho a vychovneho!

http://uk.youtube.com/watch?v=LeJmKKLVg_4
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: jezis teds me dostal... jsem to prevratil... no ja jim to taky preju. resp. nam vsem, at lidi premejslej alespon trochu s chladnou hlavou
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: nene..mam to spravne..cti pozorne- oni jsou vykutaleny parecek! Kawalski byl zenou a jeho pritelkyne muzem.. pokud si dobre vzpominam,chteji jeste spolecne dite..doufam jim to vyjde..Osobne jsem z toho nadsen a posilam pozehnani!
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SHEALA: :-D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DESEO_MORTAL: nojo, to sme my , mlady idealisti (stari docela :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: obracene troubo:-)
    SHEALA: tak to samozrejme principielne je, ale visjak, praxe je trochu jina. chapu, ze jako rodic chce pro deti kamarady a sam je taky potrebuje. clovek nemuze zit jako poustevnik a kdyz tudy cesta nevede, asi bych taky zmenil prostredi. v malych mestech nikdy nebudou premyslet racionalne typu "kawaskych jsou sice sakra jina rodina ale dobre se staraj o deti, nebo hodne vydelavaj nebo (dosadte si libovolny prinos)". ve velkym meste mas alespon vetsi sanci najit lidi, se kterejma si navzajem padnete do oka
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    to Kawlski family
    ja byt vama se na nejaky stehovani vystolicuji... neni to sakra vas problem, ale problem okoli :-) jinak ocenuji vasi otevrenost .
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LOPIK: nezarazovat prosim! nejsme zadny dokumenty ani vzorky! nybrz lide!
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: tak to je dobrej sec mazec.. a ty chces jeste dite se svou pritelkyni?muze te jeste oplodnit? Hadam,ze jestli ano,tak s tim asi ccete hejbnout,at si to muzete prohodit
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LOPIK: precist si zacatek mi pomohlo, zkus to daky;-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KAWALSKI: promin, moje vysost si az ted usmyslela si docist cely tvuj pribeh. ja mam prece jenom trochu konzervativni mysleni na to, abych to cele pochopil bez toho, abych nad tim musel premyslet. asi proto rozumim, ze v devititisicovem mestecku nad tim tvoji spoluobcane budou muset premyslet jeste chvili dele, aby to cele analyzovali a zjistili, jestli to pro ne prinasi nejaky nebezpeci nebo ne. mam pocit, ze i v praze by spis vsechno uspesne skryla anonymita, nez ze by tomu lidi uplne rozumeli.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KAWALSKI: Podle toho popisu taky moc nechápu jak si tě mám zařadit :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    DESEO_MORTAL: bydlim v 9ti tisicovem mestecku pobliz teplic, severni cechy, ale pred rokem jsem jeste bydlel v praze :( tady to je s prominutim prdelakov-malomesto jako blazen, oni maji za senzaci uz ot, ze mam cerne dite ( je tu jeste jedno ), pak mam pritelkyni, ktera se narodila jako muz a ja sam jsem jaksi pro spoustu lidi nezaraditelny, protoze dite mi rika mami, ale vypadam jako muz.... proste maglajz asi i pro ty lidi....
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---

http://uk.youtube.com/watch?v=Nfb1IHEFr94
    :-) dneska s tim otravuju kde se da..tak pro odlehceni moje oblibena pisnicka k filmu The edge of seventeen
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: trikraat beda!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam