LOPIK: no podle vzhledu bys me zaradil asi jako tak trochu malo osrsteneho mladeho muze, dokud by mi dite nereklo mami, bohuzel je ve veku, kdy to jeste vsechno moc nechape, takze na nej nespechame ;-) prozradi mne hlas, ten mam zensky, mozna lehka vyboulenina na miste prsou, proste jsem az moc obdareny a je tezke to zabandazovat :( me osobne ani tak nejde o to, kam si me lide zaradi, zaitm mam tu zkusenost, ze kdo me zna nejdrive na internetu, nema problem mi rikat v muzskem rode, i pratele z "predchoziho zivota" mi tak rikaji...
GARDAVSKY: dite se resi, zaitm pritlekyne nevi, jestli na to bude mit pedagogicky a tak, ale do dvou let bud bude "zadelano", nebo uz nebude nic, mam podminku do mych 30ti let zahajit premenu i hormonalne a operacne ;-) to uz budu bydlet nekde jinde a do noveho mesta chci prijet jiz jako muz, o me zenske minulosti nebudu lidem rikat ;-) a pritelkyne samozrejme nema jak me oplodnit, kdyz ma zenske telo, ale zmrazene spermie mame ;-)
DESEO_MORTAL: presne tak, male mesto neskyta dostatecny zivotni standard pro nas oba, natoz moznost najt pratele a tak, jsem proste prazak a do prahy bych se chtel vratit, uz jen proto, ze potrebuji moznost kultury ( divadla, koncerty nejen vazne hudby, vystavy a podobne, proste to, co na malem meste nesezenete ) a pratel na stejne vlne