• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KAWALSKI: promin, moje vysost si az ted usmyslela si docist cely tvuj pribeh. ja mam prece jenom trochu konzervativni mysleni na to, abych to cele pochopil bez toho, abych nad tim musel premyslet. asi proto rozumim, ze v devititisicovem mestecku nad tim tvoji spoluobcane budou muset premyslet jeste chvili dele, aby to cele analyzovali a zjistili, jestli to pro ne prinasi nejaky nebezpeci nebo ne. mam pocit, ze i v praze by spis vsechno uspesne skryla anonymita, nez ze by tomu lidi uplne rozumeli.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KAWALSKI: Podle toho popisu taky moc nechápu jak si tě mám zařadit :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    DESEO_MORTAL: bydlim v 9ti tisicovem mestecku pobliz teplic, severni cechy, ale pred rokem jsem jeste bydlel v praze :( tady to je s prominutim prdelakov-malomesto jako blazen, oni maji za senzaci uz ot, ze mam cerne dite ( je tu jeste jedno ), pak mam pritelkyni, ktera se narodila jako muz a ja sam jsem jaksi pro spoustu lidi nezaraditelny, protoze dite mi rika mami, ale vypadam jako muz.... proste maglajz asi i pro ty lidi....
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---

http://uk.youtube.com/watch?v=Nfb1IHEFr94
    :-) dneska s tim otravuju kde se da..tak pro odlehceni moje oblibena pisnicka k filmu The edge of seventeen
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: trikraat beda!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KAWALSKI: jestli jim to budou rodice zakazovat i v puberte, budou tvoje deti nesmirne popularni (sorry za cerny humro, ja to jinak neumim nez si delat z tezkejch veci prdel)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WIZZ: mám takové temné podezření, že Kowalski nemá ani tak problém s dětmi, jako s jejich rodiči...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: rikas beda, ale to jeste nechapes, co je zena v jejich pojeti. zadna modni ikona to asi nebude:-)
    GARDAVSKY: jo to spousta lidi, co maj nejaky problemy rikaj, ze jsou zidi... v budapesti je gay cafe, jehoz majitel je presne takovej pripad:-) a jesto k tomuhyperaktivni psycho:-)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: nezbyva nez verit,ze se to zlepsi..nekdy lidi potrebujou trochu casu aby to zkousli..staci, aby s nimi promluvil nekdo kdo ma vsech pet pohromade a budou mu duverovat..Jiste je presvedci,ze jejich jednani je smesne a hloupe...Verim,ze se se svymy znamymi udobris..
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: tak to je uplne v prdeli..beda beda
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    SHEALA: cernoch co cte zidovske noviny..hahaaaa..mimochodem znam jednoho chudaka-je mexican a dela ze sebe velkyho zida..dost zlej a zahorklej clovek,uz s nim nejsem ve styku-diky bohu,ale doufam,ze se mu dari dobre,byl na tom zdravotne dost zle, ale trpel asi pravem..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: jo ja si pamatuju spoluzacku. ty sme se smali proto, ze byla krasobruslarka... deti jsou hrozny stado.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SHEALA: to je hezke:-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KAWALSKI: promin, asi mi utekl zacatek, ale kde bbydlis? v praze nebo mimo? jsem tvrdosijne presveden, ze to hraje taky velkou roli:-/

driv jsem si rikal, ze nejvetsi duvod, proc nechci mit deti je ten, ze by se jim ostatni smaly... ale to prece neni duvod. slepe se podrizovat spolecnosti, vlastne ani ne spolecnosti ale necemu, co ji tupe brzdi - predsudkum.

kazdop. preju hodne stesti. v tomhle asi lesby, diky navaznosti reprodukce - vychova, musi byt prukopnice a snad pripravi dobrou cestu i nam
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KAWALSKI: protoze gay je "muz na druhou" :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MACHEPELA: nejvetsi paradox na otm je, ze minule leto tu jeste pritelkyne nebydlela a deti tech rodicu, co nas odsuzuji, minule leto nechavali sve deti se mnou bez dozoru, davali mi je na ruzne detske akce i na hriste pohlidat a vedeli, ze deti jsou ze me nadsene a ze se jim nic nedeje.....a najednou jsme v jejich ocich "lesba" a deti mi ani nesmeji rict ahoj :( proste nerozumim....
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    GARDAVSKY: ale to neni o tom, ze ony sufrazetky chteji vychovat gaye, ony nesnaseji muze , gaye jeste vice nez hetero, takzeo ny se snazi ze sveho syna vychovat zenu :-O
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    DESEO_MORTAL: skvelej priklad:-D
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MACHEPELA: no zvlast kdyz si fotbalistka vezme vizazistu:-)))
    MACHEPELA
    MACHEPELA --- ---
    GARDAVSKY: ..no jasne chce to i trpelivost a taky jistou davku obrnenosti a dovahy,pak se dostavi uspech:-)))
    KAWALSKI: to je od nic hnusny,myslim jejich chovani na hristi)to ze diskriminuji vase deti.Chce to cas a nebo se na ne vykaslat.Kdyz jsou tak hloupi ,ze odsuzuji cloveka a jejich deti,i kdyz je neznaji.presto je to zel klasicky chovani masy...Nepremejsleji o tom,jaky by to bylo jim,kdyby stali na druhe strane...

...zensky a muzsky vzor mi taky prijde trochu nesmyslny , pac je hodne rodin,kde tou vudci osobnosti je zena a ne muz.Stejne tak je spoustu muzu,kteri jsou mnohem vic citlivi,jako priklad by mohla poslouzit rada znamych spisovatelů...vzory si clovek vybíra pro vlastnosti které by chtel ci nechtel mit...

taky mi neprijde spravny,by nekdo drzel kohokoli v izolaci.Pak muze mit "drzeny/á" problém třeba komunikace s temi k nimz nebyl pusten/a,anebo naopak extremní nadsenost pro ne... i kdyz jsou kultury ,kde je izolace celkem bezna.Takovy mi prijde islamsky svet,(ta tradicnejsi jeho cast),ktery dost silne izoluje zeny:-( pak se stava ,ze prijede evropska zena k nim ,je na plazi ,logicky v plavkach,tamnejsi zeny se koupou obleceni a po evropace muzsky jen slintaj a jejich nadrzenost je nechutna... jejich vina,je to dusledek izolace/diskriminace jejich zen...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam