• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: me ta moznost prijde dost neschudna uz jenom proto, ze jeji dite je jeji dite a jako spravna matka se ho nevzda. vubec treba pravni dusledky toho by byly husty. na dite by mela narok matka a pritel jejiho bratra... bratr tedy hraje velmi treti housle . neni to idealni reseni... navic, porad je tu spousta deti v domovech. proc ty nemaji narok na rodinu?
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: ale politika nas nemusi zajimat, to bychom se motali v kruhu, clovek si musi najit vlastni cestu.. ohledne tvy segry- je super,ze ta moznost je! myslim, ze by nebylo treba ji odstranovat z vychovy, asi by nepristoupila na to,ze se ji budete s pritelem prilis plantat do vychovy, ale na castejsi hlidani byste byli na 1. miste..Nerikam,ze je to nejlepsi reseni,ale moznost to..zalezi jen na lidech..Navic kdo vi,jak by mel parchanta rad segrin amant a pochybnosti si kazdy najde spoustu,ale o tom to neni, jde o tu zminenou moznost- realne to je a klapnou to muze.. videl jsem ted skvelej film : http://uk.youtube.com/watch?v=mFdvRdn5ZDk&feature=related ..nenasel jsem lepsi nahled na film..typek zbytecne keca,ale aspon to dost priblizi..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: myslim, ze to je jedna z kapek... predstav si, co si o tom mysli obycejny lidi nekde z vesnice a uvedom si, ze tvori vetsinu volicu
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL:no jo no.. potreboval by nakopnout,sak jemu se to vymsti az na nej budou porvavat na ulici a par uvedomelich nasincu ho posle k sipku.. Nemyslim si ovsem, ze by nam to zas tak zavaril..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: hlavne to ma jeden velky hacek... vysoupnout rodicku z cele veci je sice pekne, ale v pripade, ze to je dobra a zodpovedna matka, tak se po narozeni naroku na dite jen tak nevzda a v pripade, ze neni, tak ani nechci vedet, co vsechno delala v dobe tehotenstvi. navic mam dojem, ze to je krajne ilegalni. a delat neco takovyho ilegalne je trochu nonsens, kdyz to ve spouste statu jde legalne.

navic s tim spojene vydaje? budes nekomu platit 9 mesicu zivota a porod? neumim si predstavit, kolik by si za to takova rodicka, ktera ma jenom trochu uroven vzala, ale myslim, ze by se to pekne vysplhalo, nehlede na to, ze jsou to ilegalni penize... s tim spojena moznost vydirani za to taky nestoji

navic to porad neresi tu zakladni vec, ze ani ty lesby co spolu zijou a dite vychovavaj k nemu nemaj rovnocenny postaveni podle zakona

jak tam pises, vis dobre, ze ja mam vcelku dost peknou sestru, ale nemyslim si, ze by klaplo, aby ji muj partner oplodnil a ona potom sledovala, jak vychovavame prakticky jeji dite bez toho, aby zasahovala do vychovy nez by zasahovala jako "jenom" teta
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: ja nad tim nelamentuju ale prijde mi dulezity to zminit protoze to je neco, co si spousta lidi neuvedomuje (viz treba ten chlapec z reportaze)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---

DESEO_MORTAL: jeden zpusob jsem uvedl jako uvod fora, dal se muzes domluvit s lezbi parem, ci jednotlivcem, pripadu placeneho tehotenstvi je take dost a hlavne mezi hetero pary, take reseni, ale me se moznost vysoupnout rodicku z veci proste nezamlouva, lidi se muzou domluvit na cemkoli, pokud chteji.
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: je sice treba uznat,ze s tou lopatou mas pravdu,ale lamentovat nad tim postrada sebemensi vyznam
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: ok, jaky jsou tedy podle tebe cesty k tomu, vychovavat dite jako gay... ted bych s prominutim ponechal lesby stranou protoze ty maj znamou fyziologickou vyhodu
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    GARDAVSKY: jo..a myslet znamena hovno vedet! :-D
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    DESEO_MORTAL: na adopci se taky muzem vysrat..jsou jine cesty jak dosahnout ditete.Lesby to maj podstatne jednodussi..Auditko je tu od toho,abychom si vysli vstrict a hledaly moznou cestu..Ne tady narikat a vyhrabat vsechny mozny duvody a zpusoby, jak to nejde..Tohle neni cesta k uspechu..Adopce je ted mozna pro gaylezb dost nerealna,ale ochcat se to da taky.. Ja se treba po adopci zrovna nepretrhnu, i kdyz to do budoucna v planu mam, nebudu nic lamat pres koleno..ve spravny cas se reseni najde.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    GARDAVSKY: myslim, ze se mylis protoze adopce deti zelezi ve velky mire na tom, jaky obraz dokazeme dat vetsinovy spolecnosti. netrvanlivost svazku spojena s promiskuitou dokaze ovlivnit verejny mineni dostatecne k tomu, aby se to nikdy nepovedlo. gay ktery komentuje v televizi rozpad partnerstvi s argumenty o nevere a doda, ze uz nikdy svazek neuzavre (prelozeno: to nemuze fungovat) nas reprezentuje vic, nez by "zena v ostrave zabila manzela lopatou" reprezentovalo heterosexualni vetsinu
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Tos decka, takove straseni a same poskvrnujici reportaze mi sem netahejte..:-) tady jsme pro podporu gaylesb rodicovstvi! Co si placaj okolo a roznasej dementni media nas nemusi zajimat.. muzem si pomoct vzajemne-bude-li to nekdo potrebovat,od toho jsem to tu zalozil..
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MADRONA: no prave... jenom jsem si na to v souvislosti vzpomel. ma to dva spolecny body. zaprvy to bylo jednostrany a bez toho, aby lidi, ktery se o tom dozvedeli v mediich mohli slyset i druhy pohled a zadruhy to vyvolalo takovy to WOW podivejte se na buzeranty, jsou jak zvirata
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    DESEO_MORTAL: nepamatuju..? To je snad i trestný, ne, btw?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MADRONA: komentovat svuj rozvod pro televizi a pritom nedat moznost se vyjadrit partnerovi je nevkusny... moh rict cokoli, zejo:-)

pamatujete si na tu aferu jak ten kluk udajne schvalne roznasel HIV?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    DESEO_MORTAL: No, ten kluk si asi neuvědomil, jak to vyzní :) , když se začal otvírat. No a novináři to jako něco exkluzivního samozřejmě použili :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MADRONA: jo, to je pravda:-) ale stejne je to pekne debilni reportaz:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam