GARDAVSKY: hlavne to ma jeden velky hacek... vysoupnout rodicku z cele veci je sice pekne, ale v pripade, ze to je dobra a zodpovedna matka, tak se po narozeni naroku na dite jen tak nevzda a v pripade, ze neni, tak ani nechci vedet, co vsechno delala v dobe tehotenstvi. navic mam dojem, ze to je krajne ilegalni. a delat neco takovyho ilegalne je trochu nonsens, kdyz to ve spouste statu jde legalne.
navic s tim spojene vydaje? budes nekomu platit 9 mesicu zivota a porod? neumim si predstavit, kolik by si za to takova rodicka, ktera ma jenom trochu uroven vzala, ale myslim, ze by se to pekne vysplhalo, nehlede na to, ze jsou to ilegalni penize... s tim spojena moznost vydirani za to taky nestoji
navic to porad neresi tu zakladni vec, ze ani ty lesby co spolu zijou a dite vychovavaj k nemu nemaj rovnocenny postaveni podle zakona
jak tam pises, vis dobre, ze ja mam vcelku dost peknou sestru, ale nemyslim si, ze by klaplo, aby ji muj partner oplodnil a ona potom sledovala, jak vychovavame prakticky jeji dite bez toho, aby zasahovala do vychovy nez by zasahovala jako "jenom" teta