• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    Nikdy nezapominejte na slavu lidske prirozenosti. Jsme nejvyssi Buh, jaky kdy byl a jaky kdy bude. Kristove a budhove jsou jenom vlny na tomto nekonecnem oceane, ktery jest Ja Svami Vivekananda
    rozbalit záhlaví
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: budu rada, kdyz to nekdo bude prozivat se mnou.. takze dekuji, mily muj.. :D rada budu sdilet, az to prijde. :D

GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: paraaada!se mas..taky bych chtel byt tehotnej..no nic..ja uz to nejak vykoumam:-D...tak az na tebe vleze touha uplne,dej vedet,at to oslavime!
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: vlastne o tom uvazuju dost realne.. lezou na me touhy uz velmi intenzivne! :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: nevideli.. podivame.:)

GARDAVSKY: no jo.. budu.. :D jednou urcite.. a mozna ze ne za tak dlouho.. :D
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: juchuuu budes maminka! a kdy do toho prastis? at je konecne co slavit!:-D
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANITA: :-) a jestli ste nevideli, tak doporucuji film goldfish memory ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: jj, uz jsem to nasla.. a preposilam svemu "darci" :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANITA: on ten rozhovor teda neni s ni, ale je to tam nekde zminene ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: ja jsem vedela, ze se to tady uz resilo... hmm.., tak asi jo.
    jdu filtrovat..
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANITA: viz ten rozhovor v lidovkach, zkus si to vyfiltrovat... jinymi slovy mam znamou, ktere to takto podle vseho dobre funguje, malej ma asi 2 roky...

podle me je to podobne jako stridava pece po rozvodu - proste nejsme partneri, ale jsme rodice, tak se domluvime co a jak a kdy... pokud se lidi umi domluvit, tak to muze fungovat velmi dobre...
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: hmmm... tohle je fakt no comment. :(

zacala jsem fakt realne uvazovat o tom, jak to jednou udelam.. vim, ze se to tady resilo 100x... ale uz mam darce.. ktery se ale chce oficialne priznat jako otec ditete.. a vidat ho.. co si o tom myslite? mam trochu strach.. ale nikdo jiny me nanapada a tohoto cloveka znam velmi dobre a verim mu.. a byl ten jediny, kdo me napadl..
    KATIA
    KATIA --- ---
    GARDAVSKY: ona je fakt nesikovna... hrozne me to mrzi, konecne mel nekdo pozici fakt posunout aspon diskusi, kdyz uz ne realna opatreni, ale styl jakym to udelala ona je totalne kontraproduktivni :( bohuzel bylo zrejme prilis slozite jmenovat nekoho, kdo problematikou zabyva a je schopny nejake reflexe....
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KATIA: fuj..ani to nebudu cist..jamila je pekna kunda
    KATIA
    KATIA --- ---
    tak tohle me dostalo:
    (Stehlikova) V rozhovoru pro Aktuálně.cz svou myšlenku rozvíjí, lesby a gayové by podle ní měli mít právo dostat děti, o které nemají zájem heterosexuální páry. "Mohly by se třeba ucházet o děti, které nikdo nechce: Ušetřilo by to peníze a dalo by to těm dětem rodinu. Uvidíme, jestli těch dětí bude tolik, že zbude i na ně," říká v interview, které s ní vedla novinářka Barbora Tachecí.
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=624784

uz presne vidim, jak se to potom obrati proti g/l, protoze deti, kdere "nikdo nechce" jsou zrejme deti s nejakou zatezi navic, cili pravdepodobnost, ze budou mit nejake vychovne a jine problemy je vyssi... prekvapilo by me, ze by to rychle nekdo nepouzil jako dukaz proti vychove deti g/l pary...

krome toho, ze cela ta logika je naprosto zvracena "druhorade deti, druhoradym obcanum", hnus :(
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    ALEXIS: dokonaly general! Zalozime tvrdou politickou frakci vyjmecnych jedincu! juchuu.. :-D
    KATIA
    KATIA --- ---
    ALEXIS: ja myslim, ze se v podstate shodujeme ;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KATIA: ja som to nechcela vytahovat ako nieco, co je abnormalne, len som reagovala na Kawalskeho synka a chcela som tym povedat len to, ze i deti, ktore nezapadaju do beznych skatuliek a su "ohrozene" moznostou psychickej poruchy mozu vyrast v spokojnych dospelych... a z toho sa to nejak zvrhlo... u nas doma to nebolo povazovane za extrem, ani babickou (len matka prikazala otcovi, aby ten obrneny transporter premaloval z maskacovej na oranzovu, aby nas susedia neohovarali... ;) proste sa deticky dvoch prudko inteligentnych informatikov podali na rodicov spravne krizom = dcera na otca a syn na matku... :)

dramatizovat to zacali az ucitelky - u brata v skolke a u mna na zakladnej skole, ale matka ich velmi rychlo postavila do late... problemy vo vztahu k vrstovnikom mam ja dodnes, brat vlastni potrebnu empatiu na to, aby bol schopny vychadzat s ludmi, ja som netolerantna a mam komplex superiority... :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    ALEXIS: hezky, ale stejne casto nejvetsi problemy zpusobi, ze si myslim, ze neco co je malo obvykle, taky neni v poradku... a zacneme to resit jako problem... nekdy samozrejme je to na miste, samozrejme je popsana rada veci, ktery se vysoce inteligentnim detem dejou, jako napriklad problemy se vztahy k vrstevnikum... ale spousta veci se zbytecne dramatizuje, kazdej jsme jinej, a to ze clovek nezapada do uhledne skatulky prumeru fakt nemusi nic znamenat........ ;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KATIA: videla si niekedy uplne normalne 4 rocne dieta planova komletnu vojensku strategiu jednotky na zaklade knihy, ktoru naslo v kniznici u otca? a ine 5 rocne dieta, ktore kompletne rozkreslilo novu modnu kolekciu babikovskeho oblecenia pre panov i damy vratane strihovych priloh a farebnych uhlovych pohladov? tam nejde o to, ze ja som militantna a moj brat je umelec, ale o ten malicky detail kam az to bolo dotiahnute... :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    ALEXIS: uplne normalni deti, ktery narazily na genderovy stereotypy...??? ;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KAWALSKI: na to je hromada literatury, jak poupravit svoje navyky... a niektore veci z toho i funguju... co sa pametam, tak som mala nezmyselne priania odmalicka... a matka to len trochu korigovala... a po jednej velke vojne, ktora zacala ked som mala 14 a skoncila po dvoch rokoch velkym vybuchom, sa teraz dokazeme i chapat... :)

podla vzoru mojich rodicov: clovek sa casom naucit zit s tym, ze dieta zenskeho pohlavia vyzaduje v predskolskom veku obrneny transporter, maskacove oblecenie na barbinu a planuje vojenske strategie a dieta muzkeho pohlavia oproti tomu vyzaduje Kena, aby mohlo navrhovat nove modne trendy v obliekani babik kompletne rozkreslene i so strihovou prilohou... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam