• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    JANITA
    JANITA --- ---
    KAWALSKI: v pohode, chapeme.. ja su pro :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    v patek stejne prijedu do prahy v noci, takze to pada, na sobotu jsme is svolal narozeninovo-potkani sraz, takze ovlnou mam nedeli odpoledne ;-) omlouvam se za ten diktatorsky casovy navrh, ale proste ja nebydlim v praze a kdyz prijedu s deckem, bude silene hledat nocleh ( ktery najdu jen mimo prahu ) a pka se vse odviji od onoho noclehu :(
    JANITA
    JANITA --- ---
    Janita ma 23.1. vystoupeni v Ponci.. ale sobota nebo nedele by mohla byt oukej.. :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    GARDAVSKY: kawalski prijde nanejvis s deckem, pritelkyne na tohle setkavani neni :( a pak druha vec, kawalski jede do prahy pouze vikend 23-25 leden, protoze jede oslavit sve narozeniny ;-) jindy se do prahy v lednu nedostane a v unoru asi vubec ne, mame ted dost vydaju kvuli operacim nemocnych zvirat ( holt zima ) a na cestovani nezbyva :(
    JANITA
    JANITA --- ---
    Ja kterykoliv vikend, alespon zatim. ;)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: urcite.. akorat nevim jak to komu vyhovuje.. ja bych nabidl treba 10. -11. ledna..nebo az unor 3. - 4. zkusim udelat takovou tu anketu kdo dorazi nebo tak..ale prd vim jak se to dela...KAZDOPADNE PROSIM PISTE KDO DORAZITE! treba neucast Kawalskeho s rodinou je nepripustna! :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    To GARDAVSKI: Moc rada, i kdyz bez decek u mne. Zatim. ;) Ale rada si pochovam ty vase :-* Tak kdy? Nejaky vikend po novem roce?
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: No vidite pratele..nakonec to bude dobry..kdy udelame nejakou seslost? a kde? nekde kde se nehuli..at muzou i decka..co tak po novem roce? nejaky vikend?
    JANITA
    JANITA --- ---
    KAWALSKI: jojo, ano.. to byl on... chytrej pan.. taky k nemu mam kladny vztah :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    JANITA: weiss, sexuolog ;-) mimo jine leci i transsexualy a k homosexualum ma ( jako ke klientum, v soukromiu se mu nehrabu ) dost kladny vztah ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    divali jste se na Strepiny? bylo to homosexalni adopci a o tom vyroku Dzamily.. se mi u toho s prominutim otvirala kudla v kapse.., kdyz jsem ji slysela.. ale jeden sexuolog (zapomnela jsem jmeno) tam strasne rozumne mluvil a obhajoval to, ze dokazeme udelat stejne hodnotnou (ne-li lepsi) rodinu, nez heterosexualove (coz vime, ze? :)) a ze nase spolecnost je tolerantnejsi, nez v jinych statech, kde byla adopce uzakonena.. a ze to tedy cesi nakonec prijmou... nevim, no... Tak snad jeho prognozy vyjdou.. uz je na case.

dobry je, ze se rozvirila debata.. jsem rada :D
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: budu rada, kdyz to nekdo bude prozivat se mnou.. takze dekuji, mily muj.. :D rada budu sdilet, az to prijde. :D

GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: paraaada!se mas..taky bych chtel byt tehotnej..no nic..ja uz to nejak vykoumam:-D...tak az na tebe vleze touha uplne,dej vedet,at to oslavime!
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: vlastne o tom uvazuju dost realne.. lezou na me touhy uz velmi intenzivne! :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: nevideli.. podivame.:)

GARDAVSKY: no jo.. budu.. :D jednou urcite.. a mozna ze ne za tak dlouho.. :D
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    JANITA: juchuuu budes maminka! a kdy do toho prastis? at je konecne co slavit!:-D
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANITA: :-) a jestli ste nevideli, tak doporucuji film goldfish memory ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: jj, uz jsem to nasla.. a preposilam svemu "darci" :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANITA: on ten rozhovor teda neni s ni, ale je to tam nekde zminene ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    KATIA: ja jsem vedela, ze se to tady uz resilo... hmm.., tak asi jo.
    jdu filtrovat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam