• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    LURA
    LURA --- ---
    ALEXIS: To není pravda... Divíškovi ještě nejsou ani čtyři ;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ja sa velmi ospravedlnujem, ze som slubila a nedorazila, ale v sobotu ma utahali dve male neznicitelne 5-rocne potvorky a este k tomu sme sli spat asi o piatej rano... takze v nedelu som radsej sla domov a odpocivala... snad mi to vyjde nabuduce...
    LURA
    LURA --- ---
    Takže nakonec to dopadlo tak, že Tam byl pouze Gardavsky a ja se svojí rodinou...
    Ne, že bych nebyla unavená, absolvovala jsem stejnou akci jako Alexis, ale nejsem v Praze zas tak často. Doufala jsem, že přece jen přijde lidí víc.
    Je to blbý, ale dopadne to takhle skoro vždycky... Když byl queer sraz, dorazila Madrona s kamarádkou a já. Když se zrovna nejde pařit, vypadá to, že jsou všichni unavení a nebo jim do toho něco přijde. Kdybych tady napsala, jak probíhal můj víkend, tak bych si omluvu, proč nepřijdu, našla taky. A to ani nepočítám, že bydlím 150km od Prahy...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    do ctvrtecniho vecera tu nebyl zadny termin ani cas srazu, takze i kdyz je mi to lito, nesel jsem nikam....nevedel jsem nai kam, ani v kolik, ani koho mam hledat, natoz jakykoli telefonicky kontakt na organizatora :( sand priste to bude lepe organizovane a ja se dostavim mile rad ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    ahoj.. omlouvam se, ale nedorazim.. nestiham.. a telo je natolik unaveno tancem, ze stavkuje.
    priste ale urcite..

mrzi me to. pusu vsem a podejte report!
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Je tam rezervace na moje jmeno..Gardavsky..bohuzel az od 15:00..
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    AAAAA! zaspal jsem! budu tam tak v 15:00!...do prdele...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: Dobra Lubob, radi Te pozname. Ses zvan, pristi sraz je i s Tebou.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    WIZZ: super. ty me taky zajimas & vubec to nemusime brat jako priznivci vs. odpurci. nakonec jsme jenom lidi & 'tamto' je jenom teorie.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: pozvanku bych neodmitl. myslim, ze spousta lidi tady by me velice rada poznala osobne & ze by to bylo oboustranne obohacujici.
    bohuzel jsem ted na druhem konci zemekoule. nicmene, bude-li zajem az se vratim, moc rad se s kymkoliv odsud setkam. myslim, ze prekvapeni & zhrouceni bariery predsudku jsou temer jiste :-)
    LURA
    LURA --- ---
    Hm, tak koukám, že jediný, kdo to nestíhá, jsem já :-(
    Ale snad se někdo zdržíte trochu dýl a nebo se mi oidaří utrhnout se trochu dřív... ale dřív než na půl čtvrtou to nevidím jistě...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    no to se podivejme..paraaada..dneska ma Janita vystoupeni,ze? snad se mi podari se stavit a kouknout.. jinak vse plati!cirkuscafe..uz tam nekdo volal?
    pozveme i luboba? kdyz si s namo tak rad povida? :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    LURA: zmena, workshop mam do 13h, takze kolem 14h uz muzu nekde byt..
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ja muzu tak od jedne do pul pate nejvic, spis do ctyr, abych to stihnul na holesovice na vlak
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LURA: ja tiez mozem... teoreticky to stiham na tretiu...
    LURA
    LURA --- ---
    KAWALSKI: Já můžu v neděli kolem čtvrté hodiny a navrhovala jsem tady: http://www.cirkuscafe.cz/
    Gardavsky podle všeho může taky a Janita až po páté. Jestli ještě někdo další, nevím...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    no at uz ot bylo, co ot bylo, do prahy jedu, takze kdy a kde to bude? dnes vecer kolem osme se sem podivam naposledy, tak abych vedel, pokud se to neuskutenci, jel bych v nedeli rano domu ;-)
    LURA
    LURA --- ---
    GARDAVSKY: Okurky špatně zavařené ti můžou pěkně zavařit... Ve špatně zavařené zelenině a ovoci můžeš totiž mít botulin a tudíž z toho kvalitní otravu. Lidi si často myslí, že je jen v mase, ale není to pravda...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: :-D pane jo..uz je ti lip? vajicka z domaciho chovu byvaji vetsinou nezavadne.. a okurky spatne zavarene..ty blaho..z ceho se clovek neposere :-) Doufam budes brzy fit! Jak rikaji stare babky, co te nezabije, to te posili!
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: diky za prani. uz se stalo, ale presto diky. ja ti, pochopitelne, preji to same.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam