• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GARDAVSKYVýchova dětí výjimečnými lidmi
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Toz decka, je tu nejak pusto! uz nekdo konecne otehotnel?
    JANITA
    JANITA --- ---
    GARDAVSKY: priste to bude okay :)*
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    WIZZ: ale tak pekne jsem si to vyzral..sedel jsem tam hodinu sam.. vypadal jsem jak nejakej pedofil :-D mezi tema macmama s detma..
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    WIZZ: lol ! :-D mas recht... zvrtal jsem to..
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    KAWALSKI: Tak jo tak jo..uz vim jak na to..Nabuduce vyrobim cedulku, velkou, neprehlednutelnou, ta bude na stole kde budem sedet..co by tam na ni ale mohlo byt napsano?! :-D kdo mi poradi?
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LURA: me to mrzi, ja kvuli tomu byl v praze i v nedeli, mel na to cas, jenze nai v sobotu tu nic nebylo naplanovane, bydlim take asi 130 kc od prahy a s sebou jsme mel zbytecne stresovane myse, co by mohli uz byt odma, nebyt srazu....ale proste kdyz nevim kam mam jit a koho tam cekat ( alespon priblizny popis cloveka, nebudu tam sedet sam jak blbec cely den, abych nasledne zjistil, ze nikdo neprisel, to sorry ), tak nejdu ... kdyz priste organizator da na sebe cislo a rekne cas srazu, no problem ;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LURA: no dobre, tak jednou 5-rocnou a jednou 3-rocnou potvorkou... :)
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Hohoohooo..priznavam,ze organizace se mi trochu zadrhla..jeste k tomu jsem zaspal..priste to bude lepsi.. Kazdopadne jsem moc rad,ze jsem poznal Luru s rodinou! Malej je skvelej a my se jeste dohodnem kdy si vymenime ty filmy.. v nedeli vecer jsem byl pak totalne vystavenej.. jeste strihat dve palice a cestovat po Praze me totalne zneskodnilo..uf..priste nejdu pred srazem chlastat! aspon se nenatahnu pred domem a nezaspim.. :-D
    LURA
    LURA --- ---
    ALEXIS: To není pravda... Divíškovi ještě nejsou ani čtyři ;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ja sa velmi ospravedlnujem, ze som slubila a nedorazila, ale v sobotu ma utahali dve male neznicitelne 5-rocne potvorky a este k tomu sme sli spat asi o piatej rano... takze v nedelu som radsej sla domov a odpocivala... snad mi to vyjde nabuduce...
    LURA
    LURA --- ---
    Takže nakonec to dopadlo tak, že Tam byl pouze Gardavsky a ja se svojí rodinou...
    Ne, že bych nebyla unavená, absolvovala jsem stejnou akci jako Alexis, ale nejsem v Praze zas tak často. Doufala jsem, že přece jen přijde lidí víc.
    Je to blbý, ale dopadne to takhle skoro vždycky... Když byl queer sraz, dorazila Madrona s kamarádkou a já. Když se zrovna nejde pařit, vypadá to, že jsou všichni unavení a nebo jim do toho něco přijde. Kdybych tady napsala, jak probíhal můj víkend, tak bych si omluvu, proč nepřijdu, našla taky. A to ani nepočítám, že bydlím 150km od Prahy...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    do ctvrtecniho vecera tu nebyl zadny termin ani cas srazu, takze i kdyz je mi to lito, nesel jsem nikam....nevedel jsem nai kam, ani v kolik, ani koho mam hledat, natoz jakykoli telefonicky kontakt na organizatora :( sand priste to bude lepe organizovane a ja se dostavim mile rad ;-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    ahoj.. omlouvam se, ale nedorazim.. nestiham.. a telo je natolik unaveno tancem, ze stavkuje.
    priste ale urcite..

mrzi me to. pusu vsem a podejte report!
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    Je tam rezervace na moje jmeno..Gardavsky..bohuzel az od 15:00..
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    AAAAA! zaspal jsem! budu tam tak v 15:00!...do prdele...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    LUBOB: Dobra Lubob, radi Te pozname. Ses zvan, pristi sraz je i s Tebou.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    WIZZ: super. ty me taky zajimas & vubec to nemusime brat jako priznivci vs. odpurci. nakonec jsme jenom lidi & 'tamto' je jenom teorie.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    GARDAVSKY: pozvanku bych neodmitl. myslim, ze spousta lidi tady by me velice rada poznala osobne & ze by to bylo oboustranne obohacujici.
    bohuzel jsem ted na druhem konci zemekoule. nicmene, bude-li zajem az se vratim, moc rad se s kymkoliv odsud setkam. myslim, ze prekvapeni & zhrouceni bariery predsudku jsou temer jiste :-)
    LURA
    LURA --- ---
    Hm, tak koukám, že jediný, kdo to nestíhá, jsem já :-(
    Ale snad se někdo zdržíte trochu dýl a nebo se mi oidaří utrhnout se trochu dřív... ale dřív než na půl čtvrtou to nevidím jistě...
    GARDAVSKY
    GARDAVSKY --- ---
    no to se podivejme..paraaada..dneska ma Janita vystoupeni,ze? snad se mi podari se stavit a kouknout.. jinak vse plati!cirkuscafe..uz tam nekdo volal?
    pozveme i luboba? kdyz si s namo tak rad povida? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam