KOILER: aaaaaaaaale, rymicka...?
PARILOSSS: hele ja nevim... byla sem u toho kdyz se to tak nejak rozjizdelo a asi tak po celou dobu toho, kdyz to slapalo a funkovalo...
Nepamatuju se, ze by prostor domluvil nekdy nekdo jinej nez kadik, mozna ty, bazinu no... dobre, to se ti teda musi nechat...
melcikovi je vsechno u prdele, ten se klidne vozere nebo zfetuje a pak mu bude vsechno jedno... viz treba henk a prasecak... no a venda :D venda ze by neco domlouval, tak to si vazne nedovedu predstavit a kdo zbejva?? zbejvas ty... sory, ale vic linyho cloveka neznam /krome tomana a ten se neangazuje/...
risa rek, ze dokud nevezmete kadika zpatky, tak vam na cely LPG sere... hodne podobnej nazor mam na to ja...
bez kadika to proste neni ono a nikdy to taky ono nebude... jedinej to tam drzel trosku pohromade... sice to chtel resit sam, ale co ja vim, i jenom ze zkusenosti, cim min lidi se na necem podili, tim vetsi je sance, ze to vyjde... cim vic lidi, tim dyl to trva, tim vznikaj vetsi problemy pac se ceka na to a na to, tim vetsi je sance ze se pohadate a tak... takze...