• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    Všechno co má něco společného s Grimem sem!
    rozbalit záhlaví
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    GREGI: tak todle odvětví mě moc nebere..
    SIDE
    SIDE --- ---
    COMPLICS: na albu novym byli the movement
    COMPLICS
    COMPLICS --- ---
    REAP: mylim, ze album, ale nechci kecat, nezajima me ta hudba
    REAP
    REAP --- ---
    COMPLICS: Oh shit )))) Nevim, vypnul jsem ten mixtejp asi po 4 treku, kdy neco uplne zkurvili
    COMPLICS
    COMPLICS --- ---
    REAP: hele ideafatte taky meli nakyho hosta z uk ne? :D
    REAP
    REAP --- ---
    Ono by to právě řešilo můj velkej problém, perkuse a dynamická práce s nima... jasny, neni to aktualni ) díky
    SIDE
    SIDE --- ---
    hele nejsem si uplne jistej jestli to je presne to co chces...poslechni dema...je to hodne prisna drummachine s moznosti v realtime potenciometrama zesilovat a zeslabovat jednotlivy nastroje...urcite si poslechni dema, jestli ti to bude sedet....
    REAP
    REAP --- ---
    hm, když se mi podaří dostat zpět ukradnutý kaossilator, pujdu do toho )
    SIDE
    SIDE --- ---
    no to bych rekl ze muze bejt ruzny...tak od 3000 do 7000, venku trochu min....ale porad je to Roland TR, navic pomerne futuristickej, takze ta cena pujde nahoru
    REAP
    REAP --- ---
    jakou ma tr 707 tak hodnotu?
    SIDE
    SIDE --- ---
    bacha to byla 707, tohle je prave plny jenom perkusivnich zvuku, ktery prave v tomhle vyuzijes........

707 mam doma, to je digitalni verze nekterejch zvuku z 909 a disco snare a kick
    REAP
    REAP --- ---
    To se ted strilelo na midi ;]]

ILL_EEL: ya man )
    SIDE
    SIDE --- ---
    znate roland 727? rekl bych ze mezi temahle producentama to zacne bejt cenena masina :)

http://www.vintagesynth.com/roland/727.shtml
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    tak ja bych nerek, ze Funky (nebo UK Funky jestli chcete) je skatulka novinaru, spis naopak, tohle jmeno se rozneslo mezi (vetsinou ex-grime) producentama ktery zacli delat perkusivni house, kterej zvukove odkazuje na ranej dubstep, grime a ukg...

sice to neni nic revolucniho, ale aspon se ta jiholondynska scena hejbe trochu
    SIDE
    SIDE --- ---
    me to proste prijde jako neco co uz sem mockrat slysel....bud je to 2 step s min nabrejklejma vecma a nejakejma tema perkusema navic, nebo mi to pripomina starou garage a tak....early house...tak 93 rok:)
    REAP
    REAP --- ---
    Tohle třeba 4x4 není )
    http://www.youtube.com/watch?v=OObr2jaBaQQ
    Tak a já běžim, zatim...
    REAP
    REAP --- ---
    Jo takhle, tak to mě tam taky nesedí, ale zatím se zdá, že to neuchvátilo jenom mě ))

SIDE
    SIDE --- ---
    me tam proste vubec nesedi to slovicko funky....:) tot vse...ja bych to hazel skoro vsechno do kolonky 4/4 :)
    REAP
    REAP --- ---
    SIDE: Ještě jedna věc, možná to je chyba novinářů, ale je prostě rozdíl mezi House & Funky/UkFunky a Funky House, nemluvím o tom, jak se mi to líbí, ale lidi si rozumí, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam