• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIGrime 💿
    Všechno co má něco společného s Grimem sem!
    rozbalit záhlaví
    REAP
    REAP --- ---
    DETAIL: Moc se nevi, vem si, jak dlouho to slibuje )
    Kazdopadne, za tejden ajskrym ve zdaru, 17. 4 v praze, nahodou mam narozeniny a budu tam asi kalit...
    Dutty Weekend povinnost, hlavne ten jammer )
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Uz chci novou desku Ghetta, nevite kdy vyjde???
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Kano byl podle me v pohode,ja si to uzil... :)
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    M4JKLO5: Mel bych s ni hrat v tom Zline, jeste s Dimitrym, kdyby nekdo mel chut, rad ves uvidim
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    Goldielocks

http://www.bbarak.cz/articles.php?id=5800&cid=28
    (affro se musi obracet se skytavkou v posteli)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    tak abaton je supr, nebo aspon podle mě je tam jeden z mála nejlepších zvuku..
    Akráče škoda, dřív tam byli supr konzerty, a prostor je idealní
    jinak Roxy, tu mam tak pul na pul, na duboštěpí a dramn je dobrá dost :)
    ale krušovíce, přecpaný šatny a celkově dost lidi
    cross ne, aspon ne na rap konzert
    Lucerna je fajn, líbi se mi prostor, ale co už se mi moc nelíbi je bbarak kterej tam děla akce, "vždycky" je problem s lineupem !
    noa pak Retro, to je prej dost drahý na pronájem, ale Psh třeba zajebali dost tehdy:)

to je nak tak moje selekce a moje dojmy no..
    na nezajimavej dovoz raperu za těžký peníze moc nechodím, příjde mi drahý dávat 400 za lístek, kde je hlavní program pod hodinu, lineup často nevyváženej, drahý piti a nejhorší, otravný, drsný G :))

COMPLICS
    COMPLICS --- ---
    je to zly
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    jak abaton nemam rad, tak musim rict, ze Premier tam byl proste dobrej, takze tak. ale je to tam krom dalky taky hnusny, se mi zda. no a pak sou samozrejme kluby ruzny, ale treba v rok kafe nevim co rap, a taky to tam stoji za hovno, napiklad kdyz jim vypadla elektrika, tak to bylo legracni.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ZERWOX: abaton jeste, ale ten je z ruky :)
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    Mad: presne, Akro bohuzel nepada v uvahu uz delsi dobu, nebyt jiz kolik let problemy s hlukem je to pro me asi nej...bohuzel, kdyby

a prave nejak me at se snazim sebevic vhodnejsi klub nepripada, cili musim byt rad aspon za lucernu :) ...smutne
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    HAVANA: to je samozrejme smutna pravda.

takze shrnuto podtrzeno nevim jakej klub je "dobrej" a "dost malej"..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MADTURKEY: jenze akropole musela skonict(resp. skoncila) kvuli odhlucneni...proste se tam vzdycky po desaty ztlumil zvuk a stalo to za hovno, prece jen to je v baraku kde bydlej lidi....v lucerne to je v tomhle ohledu asi lepsi...
    MADTURKEY
    MADTURKEY --- ---
    zerwox: ja sem tuca pojal v nemilost kdyz sem byl kdysi na loveplanet, kde hral proste pop-hop, coz mi fakt nesedi. ted na kanovi bylo srandovni sledovat, jak se na tuca vsichni priserne nudej, ale to z velky casti i kuli tomu, jak dlouho ho natahovali. jednoduse: sem proti nemu zaujatej a snazim se prijit dycky az na jeho konec :)

co se tyce klubu tak mi dycky prisla fer akropole, kde je ten prostor dost malej aby se tam dycky udelal slusnej zavar, a specialne na tyhle min znamy veci je to idealni. ale treba skatalites tam byli trosilinku precpany :)
    nebo samozrejme crossik no.
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    gregi...az na to ze casto reknou, ze nejlepsi show byla v CR :) ...jestli se tt do jisty miry neresej "sousedovy hrusky"...jako iluze si nedelam ale stejnetak si je nedelam o tom co se deje venku :) samozrejme clovek padne na svetlou vyjim (jak u nas tak v zahranici...bohuzel nekde asi castejc)

side...jj v tom mas vlastne pravdu no, na druhou stranu kdyby on si ty akce neporadal, tak co se parties tyce, pro me by tu pak chcip pes uz uplne a Dutty byly loni skoro to jediny (krom nejakych vylozene konzertu) kam jsem chodil a co se da jeste trochu povazovat za "progres"...to ze hrani flaka mi bohuzel prijde taky a treba na tom Kanovi me moc nebavil, to je fakt, ale kdyz nic jinyho, aspon hraje styl co me bavi
    GREGI
    GREGI --- ---
    hh takze kano na hovno rikate jo? A to ze cr ma rybi atmo me sere uz delsi dobu... vzdycky me to hrozne jebalo... Hlavne ta ostuda a to ze pak uz ty lidi treba ani neprijedou me jebe nejvic
    SIDE
    SIDE --- ---
    ZERWOX: uplne uprimne a na rovinu se Tuco zve, pac jinak nema co na praci, protoze nemaka a hraje za levno a prakticky vsude ...:) ale prehled ma, o tom zadna....
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    SIDE:
    no je to s grimem těžký v čr, ale už se o to zajimaj i kšiltovkáři protože se to tady stáva in..bohužel

ohledně duboštěpí to je pro ně stejna neznáma jako grime před lety :))
    rybost
    ZERWOX
    ZERWOX --- ---
    MAD...ja to ohledne klubu nebral v souvislosti az tak jestli lidi rozumi/nerozumi nebo jsou/nejsou lini reagovat ale celkove...zminovana organizace, prostor, zvuk atd...a nemyslim ted jen grime a to ze ma u nas malou zakladnu (o tom zadna) ale celkove kvuli pripadnym jinym parties, protoze mi prijde, ze tu nejake vylozene dobre misto proste neni a ta lucerna na me jeste dela ok dojem, uz jen proto, ze kdekoli stojis, tak jsi v podstate v centru deni a mas interpreta na dlani v roxy mi to prijde odosobnely a podle me chybi kontakt jeste vic...nehlede na to ze by nas tam stal stejnej hloucek ale v mnohem vetsim "hangaru"

side: co se tuca tyce tak ti nevim, neprijde mi ze by daval nejak moc baile funku, po navratu z ria asi trochu vic ale ani tak ne az tak hodne...viz ted na kanovi (teda prisel jsem v prubehu kdyz uz hral) ale serka veci spis ve stylu Mujava, Kid Cudi, Fake Blood,...a to si myslim ze je pro grime posluchace dost podobne blizky asitak jako dubstep (myslim to tak, ze kdo ma otevrenou hlavu i pro neco jinyho, tak zkousne jak to i to, nekomu samozrejme sedne vic jedno, jinemu druhe)...podle me fakt neni nutny kdyz ma vystupovat Kano hrat kvuli tomu vecer porad grime a naopak djs mi nevadej kdyz jedou vic party set a taky jsou tam kvuli necemu pozvany, ja moc nejsem zastancem toho, ze kdyz bych hral pred vystoupenim wu tang, tak si pripravim set z jejich pecek abych omezence co nic jinyho neznaj potesil (samozrejme, ze do jisty miry zohlednit to chce, na druhou stranu promoter tam ma Tuca protoze vi co Tuco hraje a skoro si myslim ze spis dubstep je na jinej typ mejdanu a jinou naladu a je skoro jeste vic specifickej, ikdyz je samozrejme grime-u nejblizsi tak svoji naladou je proste jinde a je potreba se do nej i jinak vlozit)
    SIDE
    SIDE --- ---
    REAP: dub urcite, dubstep nevim....treba zrovna skepta jel minimalne 3 tracky do regulernich dubstepovejch releasu treba od Cokiho nebo Danny Weedse
    REAP
    REAP --- ---
    SIDE: Tady jde fakt o to, ze dub a grime v cloveku vyvolavaj odlisny pocity, na Skeptu si jdes pro ty druhy...
    REAP
    REAP --- ---
    Tak nakonec to dopadlo, jak jsem myslel :-(
    JSem rad, ze jsem si tu ostudu nechal ujit.

http://boombap.cz/hiphop/durrty-goodz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam