• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    JELLY
    JELLY --- ---
    PYTHIA: rikala ze ti mam moc podekovat:)
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    JELLY: tak ta je nádherná....kdyby tak někdy zůstali napořád....
    KONIK
    KONIK --- ---
    JELLY: noo, ja mam Bubacka na videu, kdyz jsme ho privezli.. nebyl ani schopny slezt z obrubniku.. taky uz se mi tomu nechce ani verit..
    JELLY
    JELLY --- ---
    nejak nedokazu uverit ze byla tak mala, dneska uz se na ten gauc skoro nevejde.)
    KONIK
    KONIK --- ---
    JELLY: juuuu :-) nuf*
    JELLY
    JELLY --- ---

tady je Lara jako mimino:)
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    PTACOPYSK: Sohlasím s tebou. My například taky lovecký výcvik nemáme. Jednak je to u nás s psem bez PP problém, protože každý na tebe pohlíží jako na něco míň. Ale je pravda, že děláme coursing, obrany a občas děláme stopy, ale to spíš pro zábavu. Ono to chce hlavně vyžití, aby nebyl jen doma a neměl co na práci. Stačí už i to když mu člověk háže různé předměty a učí ho který přinést a který ne.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    MONICARDIO: Já mám fouska a mám ho v Praze v bytě a nemyslím si, že by strádal. Možnosti na venčení máme super (možnost několikahodinových procházek když popojedu 10 min. autem, na hoďku přímo u domu). Jezdíme na chatu na Šumavu a do Tater, děláme agility, lovecký výcvik + hony (dala jsem se k myslivcům). Jinak se nemyslím, že pes nutně potřebuje lovecký výcvik, aby nestrádal (ačkoli je to pro ně super), pokud ho chci pustit v lese, musí mít výborný přivolání a klidy pře zvěří, speciální výcvik není nutný (ale pro chovnost ano).
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    MONICARDIO: No děláš jen dobře, protože tohle stvoření mám a můžu říct, že je opravdu náročný na pohyb. Je to sice kříženec výmaráka a německého, ale zatím mi i myslivci potvrdili, že vzhledem i povahou je to celý výmar, akorát ta srst mu ujela. No ale...stačí když takhle dva-tři dny prší a můžu ti říct, že po vypuštění z kotce je to neřýzená střela...lítá a snaží se vybít tu přebytečnou energii....ale jinak jsou zlatí, nejdůležitější u nich je fakt výcvik, protože lovec se v něm nikdy nezapře. A rozvádět jak mi radostně přinesl zadávenou slepici nebudu:-)))-puberta si nevybírá.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Koukám, všichni máme maďarský ohaře... :))
    KONIK
    KONIK --- ---
    JELLY: nadherna :-)))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No a pak, aby člověk takové roztomilé zvířátko odmítl. Vzpomínám si jak jsem našla na netu štěně výmarského ohaře a od té doby jsem nechtěla jiného a hodlala jsem mu podřídit celý svůj svět....teď je to svět podle Montyho. A mamce, která dalšího psa odmítala jsem ukazovala ty nejroztomilejší štěňata se slovy, že by přeci tohodle drobečka neodmítla....a neodmítla a jak se vykuli poprvé z tašky tak si omotal kolem packy celou rodinu:-). Vižlata jsou krásné psiska, lovečáci jsou prostě aktivní a neustále neposední....jaký pán takový pes přeci:-)))
    JELLY
    JELLY --- ---
    KONIK: krasaaa:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    tady je Lara jeste mimino...:)
    KONIK
    KONIK --- ---
    a tak zase jednu fotku...
    clovek by mu dal korunu.. :-)
    Bubacek
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Jo dobrý, už vím....podívala jsem se na tvou galerii:-)
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Děkuji za pochvalu...on je jedinečný už tím, že je chudák nechtěně zkřížený. Maminka se rozhodla pro jiného:-). Já už zkoušela všechny triky, sýry, aby se nažral před tím, ale nic....to je jako když házím hrách na zeď a furt nic. Ale tak jestli ho to baví a není tot ak často čověk to trpí, ač teda mám psa záchoďáka.
    No ty rohlíky vybírá náš Monty naším rybám v mini rybníčku doma....a vyvádí když je v kotci a háže se jim žrádlo...normální závistivec. A co máš vlastně za ohaře?
    KONIK
    KONIK --- ---
    PYTHIA: Monty je nadhernej! Takovyho bych presne chtela k Bubakovi! Fakt povedenej :-) a vyborny stranky!
    Zdechlinky Bubu nebasti. Obcas sebere nejaky ten rohlik, co upadne rybarum, nebo najde jiny zbytky jidla, obcas se priblizi k nejakym tem zvratkum, ale to stiham ohlidat, pac v lese jich moc nepotkame a ve meste je na voditku, rybky ma rad, ale jen uplne cerstve-nejlepe nejakou plotici cerstve vytazenou z vody-pripadne kdyz si ji muze sam vyndat z kyblu.. takze mame predevsim problem s vykaly.. je pravda to co pises, jakmile je v dalce, tak zbyva jen kriceni FUJ..a nekdy to poznam az kdyz ke me pribehne a smrdijak verejny zachodky.. :-(
    Nekde jsem cetla, ze pomahaji syrecky-dat psovi pred prochazkou syrecek.. jenze je doma porad nemam a syrecky uz taky nejsou to co byvaly.. :-) uz tolik nesmrdi. Nicmene jsem nepozorovala, ze by to nejak pomahalo..
    JELLY
    JELLY --- ---
    KONIK: jasne to znam.. lara docela reaguje na piskani tak treba to na nej taky zabre, zkus nosit treba pistalku a pomalu ho na to ucit..ale jako ono se to rikal lara toho taky sezere spoustu to ze to necha je spis ze na ni zvysim hlas a ona se lekne tak to radsi necha bejt aby nemela takovej prusvih:)..
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No tenhle problém mám taky, sice nejsou lidské, ale zase kočičí. Občas ten hnůj. Pravdou je a to my řekli i na cvičáku, že jestli je člověk u psa kousek tak je to dobré, zařveš fuj a pes přestane, ale jak jsi dál je to v háji a zbyde už jen běh a řvaní neustálého fuj. Jinak v jeho štěněcím věku byl velký problém se zdechlinkami...jako správný lovec ulovil co se dalo a když to smrdělo tím líp. Nejlepší byla hóóó´dně dlouho uleželá rybička při které jsem měla co dělat, abych si neublinkla....taková zdechlina v podobě zajíce apod. nebyl problém. Časem, ale zřejmě přestal nosit zdechliny a zase začal žrát tuhle kočičí nechuťárnu.
    Nejkrásnější na psech stejně je to, že Vás narozdíl od partnera překvapí každý den a jejich život se neustále vyvíjí a roste a pokaždé Vás donutí sednout k počítači a radit se s ostatními co s tím.
    http://www.montyjack.estranky.cz/clanky/povidani-o-montym/top-uchylek-naseho-moa
    Stránky, aby jste viděli jaký je to úchyl:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam