• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    NOITA: Je v kleci a ani to nepomáhá...nevím právě čím to je a ani jak to odnaučit.
    NOITA
    NOITA --- ---
    PYTHIA: přepravka a do kufru? Ale fakt tohle jsem ještě neslyšela...mazec
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Jakmile je uslyší tak začne už poštěkávat a když je uvidí tak je to hotový řev lovečáka. Ono se nám už nechtěně stalo, že vyletěl až dopředu...trubka jsem ho měla na zadních sedadlech a tatovi zapomněla zmínit úchylku a už byl vepředu a ječel na ně. Ono je pak horší že jen chápající člověk si ho dá do auta:-) a spoléhat se na počasí nejde...poroučet dešti neumím:-)))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    PYTHIA: zkusenost nemam, ale snazila bych se psa naskladat do auta tak, aby na sterace nevidel
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    KONIK: No to je trošku těžší, neb když je to potřeba tak je to potřeba. On když je unavený hóóóódně tak je vpoho a už nemá sílu na ty stěrače ječet. Už jsem zkoušela ho i s nimi seznámit, aby věděl že to není žádná hrůza, ale on je má tendenci stále chytat.
    KONIK
    KONIK --- ---
    PYTHIA: :-) to slysim poprve :-D tak holt nejezdete, kdyz prsi.. :-)))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    Prosím Vás máte někdo zkušenosti s tím, že když jedete autem tak Vám pes neuvěřitelně řve na stěrače? Monty totiž bohužel tuto vlastnost má a nevím jak ho to odnaučit, autem nejezdíme dnes a denně jenom občas na nějaké ty závody apod. Dík
    KONIK
    KONIK --- ---
    BIOBOID: Happy dog 30/20-maji vic druhu, my bereme "tucnejsi", tzn. taky zatezove. http://www.plna-miska.cz/happy-dog-krokette-30-20-20kg
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    BIOBOID: My krmíme K9 a masem (krůtí, druběží sem tam játra) a zeleninu či těstoviny (jak kdy)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    BIOBOID: Já krmím Orijen Adult (což je v podstatě taky zátěžovka)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já osobně doporučuji pro ty "psychopaty" (do těch 3-4) vysokozátěžové...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jaké používáte kdo krmivo? :)) (tedy granule)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    napiste mi pls do posty kdo chce spoluspravcovstvi..je potreba udelat nastenku odkazy atd.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: super pes na cviczeni, co ma dost tvrdohlavou naturu
    BIOBOID: SOUHLAS
    KONIK
    KONIK --- ---
    BIOBOID: souhlasim.. pak uz jde vse lehce :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já bych to neřešil... Vyžly jsou lehce cvičitelné, formou odměn... Dle mého, je jeden nejdůležitější příkaz - aby na zavolání pokaždé přišel - pokaždé - ikdyby kolem něj proběhlo 1000 zajíců a 1000 srnek... Musí prostě na první zavolání hned přijít...
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    NOITA: díky za tip
    NOITA
    NOITA --- ---
    MADRONA: dobrá kuchařka je Appleby D.: Aby psi nezlobili V obchodech je vyprodaná, ale v knihovně by se možná dala sehnat.
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Chtěla bych si přečíst něco, z čeho jde krok za krokem pochopit, jak přesně by člověk měl psa vychovávat. Můžete mi něco doporučit? Díky.
    NOITA
    NOITA --- ---
    PTACOPYSK: :-)) hehe dobré video. Pokud škube dlouhodobě a pravidelně, odchází páteř i psovodovi. Navíc ji vlastně zatěžuješ jednostranně, protože máš psa na levé straně. Velké procento pejskařů profíků má problémy s páteří, jak soudím s rozhovorů s nimi. Když jsem přestala škubání používat, přestala jsem mít tolik problémů. Občas, po celodenním cvičení v zimě stejně zatuhnu s hlavou na levou stranu:-))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    NOITA: že to nebude moc zdravý pro psa (hlavně dlouhodobě), to bych ještě pochopila, ale i pro psovoda? teda pokud to není vyloženě takhle: takhle, to pak ano :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam