• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: tak ten je vážně bombovej! taky jsem vybírala toho s největším pupkem :D
    jinak co se cvičáku týče, bylo mi doporučovaný HAFBO... tak jsme tam byli dvakrát! Já byla v pohodě, protože jsem se dozvěděla užitečný věci, ale Barney se neuvěřitelně nudil, tudíž zlobil... Myslim, že je nejdůležitější, aby pes přišel, když ho zavolám, nežral hnusy když zařvu fuj (s tim dost ještě bojujem:))))) - prostě takovej ten standart... fakt nepotřebuju, aby uměl dělat mrtvýho, dávat klacek do ruky nebo skákat přes švihadlo!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FUTURAMA: sranda je, jak se všichni jako malí válí někde v kotcích, pochcaní, smradlaví, pak přijdou do rodiny a jejich jedinej větší problém je ten, jestli budou ležet na polštáři nebo na peřině...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Tak zde je můj vyvolený Gerry, 2 měsíční s PP...
    Vybrala jsem největšího a s největším bříškem:-) jedu si pro něj do 14 dnů, jelikož doděláváme rekonstrukci na baráku a já chci mít na něj čas, ale už ted se mi stýská..musim mu ještě nakoupit spousty věcí než si ho přivezu...

a takhle tam spinkali
    JELLY
    JELLY --- ---
    ALIENABLE: vazne krasnej!!! pobavil koment,pul zrze:))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    FUTURAMA: Jj, to já se taky strašně těšila...pak přišlo vystřízlivění, že to hnědé šílené bude takhle furt...ale pravda je, že jeho aktivita a radost z toho, že je venku s pánem tě tak nabije energii...a hlavně tě nutí furt něco dělat a nesedět doma...člověk to prostě musí milovat i když to oškube boty, deky atd.:-)))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Díky za rady:-)
    Už zítra si ho jedu vybrat, těšim se, jak malé dítě:-)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    http://alienable.rajce.idnes.cz/Veget_u_Terezky/#ViviZrzBarca.JPG
    tak tohle je můj Barney :) jinak
    FUTURAMA: dala bych taky obojek... když byl malej, tak v kšírkách odmítal chodit :)) myslim, že to nějak extra lepší význam nemá...(k normálnímu nošení)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    FUTURAMA: dala bych obojek, samozřejmě štěněcí, široký, z příjemnýho materiálu ... postroj taky je používám jen na tahaní/dogtrekking/obranu
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    FUTURAMA: my teda začali na obojku, nejdřív se u toho zmítal jak žížala a trucoval, ale na piškot a hraní zabral tak, že na něho pak zapomněl...jak se naučí na obojek kšíry už asi nebudou problém...my teda kšíry máme pro tahání a coursing, jinak je nenosí.
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Samé fenečky - kdyby jste pak chtěli ženicha nebude problém:-))

Dávali jste kšírky šťěňatům nebo rovnou obojek?!
    Nevim, co mám nakoupit než si ho přivezu domů....

JELLY
    JELLY --- ---
    BIOBOID: je ji teprve rok a ctvrt.]
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    BIOBOID: vsak ja to myslim stejne jako ty :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PTACOPYSK: já to myslel jinak... Nemyslím malé psy, ale malé štěně mezi většími z jednoho vrhu...

JELLY: to je bomba, jsou všechny stejné, taky se nejradši válí v pelechu... :)) Kolik že jí je? 2-3?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    BIOBOID: my jsme meli jezevcika a ted mame fouska - maminka si vzdycky rekla o nejakyho mensiho pejska a prizdisraci to teda rozhodne nebyli :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    moje Lara.)

TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    a já se chlubím s mojí Airou :) 18. den a odčervovací pasta jí moc neleze :))

FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    BIOBOID: :-)))ok něco na tom určitě bude, protože si druhý, kdo mi to řiká! Doufám, že nebudou všichni stejně velcí:-)
    Přizdisráček by to měl těžký v životě...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FUTURAMA: dívej se taky, jak je který velký, protože velký = dostal se k dobrému cecku, dominantní, nebojácný atd., malý = jedním slovem přizdisráč :)) Samozřejmě není to pravidlo, ale něco na tom určitě je...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    tak jsem konečně vybrala chov z kterého si budu brát štěně pejska:-)
    Jedná se o maďarského ohaře s PP, bude odčervený a očkovaný takže k odběru snad do 3 týdnů, v sobotu mě čeká výběr ze 4 pejsanů..upozorňovali mě at si dávám pozor na předkus a podkus..Majitel mi ukáže rodokmen..
    Moc se těším, pošlu fotku
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    Kdyby někdo toužil po vizsle, tak má paní, co od ní beru fenečku, ještě volný pejsky.. http://www.mujohar.cz/
    KONIK
    KONIK --- ---
    BIOBOID: moje rec!! :-D akorat ten muj bzuk nikdy doma nic nerozkousal.. zlatak jeden :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JELLY: jj, pak si člověk říká: "no je mu rok, doufám, že už se konečně trošku uklidní..." pak si člověk říká: "sakra, jsou mu tři a pořád stejnej magor, co to je???" :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam