• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    Paty, hrubosrstý maďarský ohař
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    FUTURAMA: Je pravda že je dospělá, má 6 let
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALTHIA23: ale kolik je tvý?! Mýmu pejskovi jsou 2 měsíce
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    co se týká v lese tak se mi patka vrací v kruzích, nikdy neodběhne víc jak na 10 minut... spíš se mě drží abych se jí někam nezatoulala :-)))
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    FUTURAMA: Hele ta moja taky hodně pije, klíďo mi vypije misku (1,5l) za 2 dny. Je taky dost teplo..třeba to bude v poho..
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    tak jsem byli dnes u veterináře, protože Gerrýček staršně moc pije..pije dokud mu misku nevemu..Doktor řikal, že by měl pít 0,3 - 0,4 dc a že to je divné:-(
    Máme mu tedy měřit kolik vypije, ale on vypije klidně půl litru...
    Jinak budeme muset za týden na krevní testy, DR. má podezření na cukrovku nebo problém s ledvinami. Jsem z toho dneska totálně v prdeli, nechci, aby byl nemocnej vždyt je tak malej:-(
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    FUTURAMA: krásnej! :) ..ať už ji mám taky u sebe :))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No jo to je pravda, to mě nějak nenapadlo napsat...já mám díky tomu tak dobré pískání, že když jdu s někým tak mi nadávají že je mám informovat, že to jde hrozně slyšet...no vidíš a ušětříš za píšťalku:-)
    Tak je fakt, že každý to oko má jiné...Monty je kříženec, takže je spíš do VOK a ti je mají tzv.jantarové.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PYTHIA: to je individuální... Někteří mají až jantarové oči a my třeba máme doma tmavě hnědookou (to jsou slovní obraty)... Co se výstav týče, zase všude se to hodnotí různě...

PS: Naučit se pískat :)))
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No já bohužel Montyho nezažila s modrýma očkama, ale vím, že po dvou měsících začnou měnit barvu, teď je má takové jantarové, čistě hnědé ne. Na píšťalku se přiznám, že jsem to nikdy nezkoušela, mě bylo řečeno koupit 10 m stopovačku a učit...ale je pravda, že v lese je stopovačka nepohodlná...takhle jednou volám, naštvaná, kde ten pes je a nakonec ho slyším jak kníká a zjistím, že je zasukovaný ve větvích...takže do lesa buď jen courák a nebo tu píšťalku...my teda chodíme pro jistotu stále s courákem a stopovačku používám jen na pole kdy ho mám tak nějak pořád pod kontrolou
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    a že mu pak oči postupně zhnědnou? Viděla jsem většinou dospělý maďary s hnědýma očima..je vtipný, jak má veliký packy na to, že je ještě malinkej:-)
    On je s 12štěňat, dvě teda bohužel později umřeli takže jich zbylo 10 a z toho 6holčiček...ty holčičky byly úžasný, měly takovej jemnej obličej a drobounkej..
    Pan chovatel řikal at ho učim na píštalku v lese kdyby utíkal za stopu..
    Jak to děláte vy?!
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No tak ten je sladky. Nad jeho kukucem by se mohl clovek rozplyvat donekonecna. Kukuc jim i tak zustane, jen bude pak trochu vic dospelacky, ale stejne vychytraly. Jj, presne tak, vsechno rychle chapou. Monty kdyz jel se mnou taky mu uz nebylo smutno, je fakt, ze zustali ke konci jen dva, takze nebyl tak stresovany, i kdyz byl ze 13 stenat.
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Tak je s náma Gerrýček dnes 4 den...
    Už umí chodit na vodítku, čůrání začal také rychle chápat, kde může a kde né..Jsem velmi příjemně překvapená, jak je chytrý a ani mu nebylo smutno po sourozencích a mamině..
    seznamovačka s pejskama

v autě je hodný a spinká

JELLY
    JELLY --- ---
    moje cuba ma 28, vim ze je krapet vyssi nez by mela bejt, ale koukala sem na tu vahu dost nevericne, pac na to vubec nevypada..
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    Nicméně balonek, hračku ani klacek mi pes nikdy nepřinese , teda ani když chci:)) to ví, že je hra, ostatní aporty jsou práce, to nosí cokoliv.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    PYTHIA: Jo já mám štěstí na psa s úžasnou vlohou pro aport (jako maj retřívři) + mi teda pomoh výcvikář už od začátku s nuceným aportem, ale ono psa ani nebylo nutný moc nutit, stačíla důslednost. Ale když viděl lišku úplně poprvé, tak ji taky nechtěl, to jsem na něj musela přitlačit.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    Barney má 24 :))) takže nejsem od toho zas tak daleko...
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    No to věřím, že ti každý tohle závidí...viděla jsem teda jednou jaký je to boj a on i když to tomu pánovi chce donést tak furt neví jak si to usnadnit....ale pro pána všechno tak si to do té mordy vezme:-).
    Přemety se nám stávají na coursingu a při blbnutí s balónkem.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    psům liška dost smrdí a je to mezi psy asi nejméně oblíbený aport, na druhou stranu se ti do ní žádný pes nepustí :) Ohrádka a vlečka s liškou bývají dost záludné disciplíny. Ale můj pes je výjimka, pro toho je aport lišky tím největším potěšením, jaké může být :) Na zkouškách při přinášení lišky přes příkop byl tak nažhavený, že to u ní neubrzdil a udělal přemet s vrtutem a naboural ohrádku ohraničující příkop :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam