• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    IMG_0585.JPG (1933847 B)
    JANICA
    JANICA --- ---
    KONIK: Ta prvni fotka je vazne nadherna- to ma oznacene svoje reviry? :)
    JANICA
    JANICA --- ---
    HEJRUP: Ja bych teda vubec nerekla....podle hlavy a velikosti bych to na ohare nehadala...
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    BOYLER: to si taky myslám, my teda máme jště kratší...snad to půjdu přeměřit:-) Je fakt, že by to mohli aspoň stříhat tak nějak průměrně stejně...jednou vidíš ohaře s půl ocáskem, jednou celý na potřetí skoro nic...ale jelikož je bez PP tak chápu, že tato drobnost nebyla podstatná.

HEJRUP: to si teda nejsem jistá, možná něco velmi málo...marně však přemýšlím k čemu by tak šel...ale má nějakou krátkou mordu na ohaře...snad ty uši?
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    je to ohař???

IMG_0870.JPG (1311800 B)
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    IMG_0864.JPG (1424848 B)
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    IMG_0886.JPG (1574266 B)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    PYTHIA: podle me je nejlepsi je ten jaky je na posledni fotce Bubáka...
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    Ty ocásky se hlavně stříhají proto, že s něma zachytávají o keře v lese a v ledové zimní vodě omrzaj...
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    KONIK: to já taky...než aby to měl pořád polámané...sice paní říkala, že uvažovala o dlouhých ocáscích, ale prý by to nebylo ono, jsou zvyklý na ty krátké. asi je to tak lepší, sice psa mám venku, ale i tak...znám ho, ten by ho měl skládací
    KONIK
    KONIK --- ---
    PYTHIA: ano ano, taky mam znamou, co ma madarku s ocasem. Rikala taky, jaky s tim maji problemy. Pry neustale vymalovano od krve, jak s nim porad mrska, tak si ho omlati a pak ji z toho tece krev. Ja jsem za Bubackovo ocasek rada :-D
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    KONIK: No my máme taky ocásek malinký a to ještě víc než ten tvůj...nedávno jsem se rozplívala nad jedním maďárkem a že má supr ocas a slečna byla nešťastná, že jak s ním furt mává tak má konec na několikrát polámany...tak nevím co je teda lepší
    KONIK
    KONIK --- ---
    BIOBOID: njn, ten ufikli jeste pred tim, nez jsem ho poprve videla, nejak jsem tomu bohuzel nemohla zabranit :-( ale je to muj milacek i tak :-)) Jsou mu 4 roky.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KONIK: taky ufiklej ocas... :)) Kolik mu je?
    KONIK
    KONIK --- ---
    taky se umi tvarit jako ohromny inteligent.. :-D
    KONIK
    KONIK --- ---
    Bubacek obhlizi svuj podrevir.. :-)
    N2EKA
    N2EKA --- ---
    nemáte nebo neznáte někdo pointří fenku, která by chtěla našeho krasavce? .))
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    PANFETKA: www.buoncasa.sk.. má ještě tři psy nezadaný, ale jsou k odběru už teď :)
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    zdravim,jsem rada,ze jsem objevila tohle auditko - minuly tyden jsem hlidala kamosce vymarskou slecnu - a uplne jsem se do ni zamilovala.uz roky snim o tom,ze si poridim madarskyho ohare-ten je imho jeste krasnejsi.a tak jsem postupne zacala googlit ruzny chovatelsky stanice.ceka me jeste skoro mesicni pobyt v cervnu v cizine,ale po navratu si stenatko asi poridim.ackoli z prahy a pracujici,proste se podridim a budu se venovat...
    budu rada za jakekoli doporuceni a rady (tohle auditko uz jsem precetla cely,ale clovek nikdy nevi dost..)
    mate nekdo odkaz na "dobre" chovne stanice?
    diky
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ALTHIA23: krásnej!!!

Chovatelská stanice Tajemství Karpat nabízí k odběru pejska Andyho, maďarského ohaře krátkosrstého. Krásný pejsek s ideálními vlastnostmi: samostatný, klidný, čistotný... Více na www.mujohar.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam