• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    PYTHIA: dekujem ;) ja mam tu vyhodu, ze jsem delala skolu, kde atelier mame k dispozici, tak jsem tam zasla a neco nacvakala.
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    TEZZ_CZ: no tak ta je uzasna...taky bych nekdy chtela nechat profesionalne nafotit to moje trestiprdlo
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    omlouvam se za velikost, predstavuju vam moji trimesicni Airu :)) dnes jsem si trosku hrala v atelieru

JELLY
    JELLY --- ---
    ja sem svy madarce nechala ocas dlouhej, ma ho krasnej a zadny problemy s nim nema,.. a osobne neznam nikoho kdo by s tim problemy mel..nicmene zalezi to asi na konkretnich zkusenostech..je fakt ze ona neni typicky vychrtla,jak madarky bejvaj, ma docela urostlou stavbu a ocas nema kostnatej, takze se ji nelame..
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    HEJRUP: rozhodne souhlasim s KONIKEM - lovecky plemeno tam neni
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    PYTHIA: U těch dobrmanů máš pravdu. První dobrman mých rodičů měl špičaté uši a budil respekt a nějak to k němu patřilo, druhý dobrman má plachty a vypadá jak ňunin...takové telátko... mám takový neutrální názor na kupírování uší...
    KONIK
    KONIK --- ---
    JANICA: obhlizi si me podvodni reviry :-)

HEJRUP: rozhodne si nemyslim, ze je v tom ohar.. spis opravdu nejaky stafford strihnuty s necim.. lovecke plemeno v tom nevidim zadne.
    PH23
    PH23 --- ---
    rozsirene obzory diky
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    PH23: zakázané to není
    PH23
    PH23 --- ---
    mi mame fenecku se slovenska a tam to bylo nebo mozna jeste povolene je, ale tady si nejsem jisty mam za to ze uz to zakazane je.
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    myslím, že u ohaře není zakázané...zatím potkám dost i s tím kupírovaným...je pravda, že u některých plemen to je asi zakázané, ale ohař s dlouhým ocáskem=moc málo spokojených majitelů...pro ně je to spíš přínos...nedávno jsem viděla nekupírovaného dobrmana a připadlo mi to k jeho vzhledu otřesné...neříkám, že schvaluju kupírování, ale když vidím nekupírovaný ocásek u plemene který je tím známej připadne mi to divné...je to o zvyku
    PH23
    PH23 --- ---
    podle toho co jsem slysel a cet tak u madarskych oharu by se mely kratit ocasky ve 2/3 delky ale neni to v cechach uz zakazany?
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    asi je nějakej ten bojovej, nevim. Ale myslel sem, že je v tom ohař

HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    IMG_0585.JPG (1933847 B)
    JANICA
    JANICA --- ---
    KONIK: Ta prvni fotka je vazne nadherna- to ma oznacene svoje reviry? :)
    JANICA
    JANICA --- ---
    HEJRUP: Ja bych teda vubec nerekla....podle hlavy a velikosti bych to na ohare nehadala...
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    BOYLER: to si taky myslám, my teda máme jště kratší...snad to půjdu přeměřit:-) Je fakt, že by to mohli aspoň stříhat tak nějak průměrně stejně...jednou vidíš ohaře s půl ocáskem, jednou celý na potřetí skoro nic...ale jelikož je bez PP tak chápu, že tato drobnost nebyla podstatná.

HEJRUP: to si teda nejsem jistá, možná něco velmi málo...marně však přemýšlím k čemu by tak šel...ale má nějakou krátkou mordu na ohaře...snad ty uši?
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    je to ohař???

IMG_0870.JPG (1311800 B)
    HEJRUP
    HEJRUP --- ---
    IMG_0864.JPG (1424848 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam