CORIOLANUS: jestli si vymara poridis, tak je mi teda uprimne lito jak psa tak tebe..vymar je jedno z nejaktivnejsich plemen vubec, nevidim jedinej realnej cas kdy by ste s nim chodili ven... navic se stenetem, ktery ze zacatku potrebuje naucit mocit venku a potrebuje se socializovat...asi nechapu vase myslenkovy pochody,... kdyz nemate cas tak si psa neporizujte..nechci bejt neprijemna, ale mam rok a pul starou madarku a vim co je to za praci, navic vymari sou jeste akcnejsi, co mam zkusenost..proste ne kazdej si muze dovolit mit psa, ja nemit akcni mati, ktera se o nej stara pulku casu, kdyz ja mam povinnosti, tak si psa proste neporidim..cuba ma tak 3-4 hodiny denne aktivniho pohybu v lesoparku plus ranni a vecerni curani..samozrejme, ze s vekem to pujde dolu, ale u mladyho ohare mi to prijde adekvatni..navic mam doma staryho kocoura kterej je od jara do podzimu na chate, ale muzu ti rict ze v zime je to peklo, ty dva se nemuzou ani videt, pac kocour ji nikdy neprijal,..takze pokud si chcete usetrit spoustu starosti a nemate nadeji ze se vam pracovni doba zkrati, tak si psa neporizujte..