• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: Mam to uplne stejne a souhlasim s tebou, ze jde o psy, kteri se daji tezko utahat, ale jde to...nastesti mam zkusenost, ze nas pes odlouceni zvlada uplne vyborne, dycky jsme prisli domu a zkouseli na posteli, jestli jsou vyhrate periny a pokazde byli, z cehoz jsme usoudili, ze proste vsechno prospal. :) Tak nevim, jestli to je svetla vyjimka, nebo cim to je...
    JELLY
    JELLY --- ---
    MILANLXR: fesak!.)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    MILANLXR: krasavec :)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    Jsme se byly o víkendu na celou sobotu a vlastně i neděli koupat.Sony má rád míče,hotovej fotbalista.Akorát potřebujem tak dva míče na den.všechny vášnivě trhá,kouše.))

Sony (3,5 roku)
    --------------------

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PANFETKA: když je naše fena (MO) doma sama, tak ani nepije a jen čeká... (6,5 let)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JELLY:
    CERTICE:
    FUTURAMA:
    MILANLXR:

se všemi absolutní souhlas... 9-20 :))
    JELLY
    JELLY --- ---
    PANFETKA: myslim ze mas spravnej a zodpovednej pristup.. treba si ho nekdy v budoucnu budes moct poridit, uvidis..mimochodem ta fotka je uchvatna:)!
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    a mimochodem tohle je ta uzasna mysicka kterou obcas hlidam..ja ji proste miluju *
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    pridam se k tematu - porizeni psa-hlavne vymara/madara i prez casovou vytizenost..jsem uz vic jak pet let zamilovana do madaru a straaaaaaaasne moc bych si ho prala..fakt moc :(
    bohuzel jsem od 8 do 17 v praci a to bych tomu pejskovi proste udelat nemohla-parkrat do mesice hlidam kamosce,kt. ma vymarku a bohuzel musi jezdit casto na sluzebky(tu vymarku dostala k narozkam..a tezko se zbavis takovyhohle daru) a diky tomu jsem zjistila,ze je to proste neutahatelnej pes,kterej snese hodne-ale urcite ne byt nekde sam a zavreny..jsou to strasne citlivi psi.tolik ja k tomu..
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    JELLY: jasny..ten muj je vasnivej plavec:) proto vybiram takove trasy kdy to stridame,nejdrive behani a pak šup do vody.)
    JELLY
    JELLY --- ---
    MILANLXR: mas pravdu.navic se do toho musej pocitat i vikendy o ketry se stridam s rodinou, aby se pes dostal mimo prahu, (vyhoda bydlet s rodicema pres chodbu:).. ja chodim se psem behat a vzdycky delame zastavky aby se mohla proplavat, je to dobry na klouby a ji to hrozne bavi:).. je to i vyborny plemeno na kolo a na bezky..
    JELLY
    JELLY --- ---
    FUTURAMA: :).. krasavec!!
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    lovec poprvé v horách:-)

MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    CORIOLANUS: doporucuju si nejdrive neco pred tim precist nez "favorizujete" plemeno vhodne na vecerni setkávání.....
    jenom tak namatkou-Ohař potřebuje denně běhat,plavat,a poznávat svět.Optimální je 5h denně se tomu pejskovy věnovat.
    V tvem příspěvku nenachazim ale ani hodinu casu pro psa.
    Tudíž nejlepší bude křeček,nebo papoušek.
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    CORIOLANUS: prosim tě, hlavně si žádnýho pejska nepořizujte!
    Mám madarsýho ohaře, kterýmu je 5 měsíců a musim mít na něj opravdu čas a věnovat se mu... S tím časem, co máš ty se můžeš věnovat maximálně morčeti nebo křečkovi..
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    CORIOLANUS: nezlob se na mě,ale aby byl pes od 9-20:00 hodin doma sám je dost ujetý,takže nechápu ,že jste vůbec uvažovali o psovi s takovouhle časovou vytížeností...To by ti ho nebylo líto?Co by to měl za život...být furt sám doma...
    JELLY
    JELLY --- ---
    jsou to krasny chytri a hodny psi, ale potrebujou peci, jsou hodne fixovany na svyho pana a myslim ze by to pro ne nebylo dobry..navic kocky si ne vzdy, ale hodne casto (kor stary) hajej svoje uzemi..u nas bral kocour maly stene jako zradu a zacal se chovat trochu jinak...tot ode me vse..
    JELLY
    JELLY --- ---
    CORIOLANUS: jestli si vymara poridis, tak je mi teda uprimne lito jak psa tak tebe..vymar je jedno z nejaktivnejsich plemen vubec, nevidim jedinej realnej cas kdy by ste s nim chodili ven... navic se stenetem, ktery ze zacatku potrebuje naucit mocit venku a potrebuje se socializovat...asi nechapu vase myslenkovy pochody,... kdyz nemate cas tak si psa neporizujte..nechci bejt neprijemna, ale mam rok a pul starou madarku a vim co je to za praci, navic vymari sou jeste akcnejsi, co mam zkusenost..proste ne kazdej si muze dovolit mit psa, ja nemit akcni mati, ktera se o nej stara pulku casu, kdyz ja mam povinnosti, tak si psa proste neporidim..cuba ma tak 3-4 hodiny denne aktivniho pohybu v lesoparku plus ranni a vecerni curani..samozrejme, ze s vekem to pujde dolu, ale u mladyho ohare mi to prijde adekvatni..navic mam doma staryho kocoura kterej je od jara do podzimu na chate, ale muzu ti rict ze v zime je to peklo, ty dva se nemuzou ani videt, pac kocour ji nikdy neprijal,..takze pokud si chcete usetrit spoustu starosti a nemate nadeji ze se vam pracovni doba zkrati, tak si psa neporizujte..
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CORIOLANUS: koczky nevadej, pokud teda neni mrcha ta stara koczka...stene si zvykne;)

pokud se mu bues dostateczne venovat slovo samota ten pes nezna;)ty chvile kdy bue sam jsou ty chvilky kdy ti jako stene bue niczit komplet celej byt, no a az ti dospeje rad si od tebe odpoczine

co se tycze toho czasovyho rozpeti to mi prijde dost velky..jako stene to zvladat nebude a blbe se bue uczit na moczeni venku...muj devitiletej madar je zvklej tak petkrat denne jit ven

tot tak nejak vse;)zatial johan
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    ahoj, chci se optat zkusenich panicku, pritel by si pral pejska a vymarsky ohar je jedno z plemen, ktery by favorizoval.. zijeme v byte a mame uz 2 kocky (2 roky a 3 mesice) myslite, ze by pejskovi vadily? nebo ze by v byte trpel? dostatek pohybu bychom mu samozrejme doprali..
    a druha vec, jak snasi toto plemeno samotu? myslim napr. kdyz by byl sam od cca 9:00 do 20:00 kdyz jsme v praci? snazim se to vsechno nacist, ale osobni zkusenost, byt zprostredkovana, je k nezaplaceni, zejo :) dekuju..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam