• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    JELLY
    JELLY --- ---
    BOYLER: ???...myslim to obecne, jakoze se ma proste fajnove a nic moc nemusi:)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    JELLY: od tvy matky??
    JELLY
    JELLY --- ---
    chtela bych bejt moji Larou..takovej servis,.. samy behani, hry, jidlo a spanek:))) hmmm
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: To je prave videt, ze bys byla vyborna panicka... dostalo se ti nejvyssiho oceneni :D
    JANICA
    JANICA --- ---
    ALTHIA23: johooo a presne takovyhle psi maji kralovsky zivot...:) Cim vic pohybu- tim vic spokojenosti .)
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    JANICA: je pravda,ze kdyz ji na par hodin necham samotnou doma,tak pokazdy najdu natahany v pelisku moje tenisky-nekouse-ocuchava..aby mela moji "vuni" u sebe a mela iluzi toho,ze tam s ni nekdo je :)) takovej malej fetis a to fakt nejsem panicka-jen dobra kamoska co ji obcas hlida..je fakt uzasna tahle vymarka to je bez diskuze..
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    já teda mám taky moji ohařku vždycky doma pár hodin a když vyjímečně mám dovolenou tak celé dopoledne i odpoledne chrápe jak zabitá. Většinou ji přes víkend utahám tak že do středy je totálně hotová.
    JANICA
    JANICA --- ---
    Jj, my to tak resili jen kdyz se muselo do prace a nikdo nebyl doma, nastesti to ale vychazelo spis tak, ze s nim nekdo byl...tak mozna proto to tak zvladal....Ono to je stejne dycky lepsi zustat s tim mazlem doma :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    JANICA: moje cuba kdyz je vybehana a najedena tak taky doma sama spi v klidku x hodin.. ale stejne ji samotnou moc nenechavame, skoro vzdycky s ni nekdo zustane..
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: Btw ta vymarka je fakt k zulibani....
    JANICA
    JANICA --- ---
    PANFETKA: Mam to uplne stejne a souhlasim s tebou, ze jde o psy, kteri se daji tezko utahat, ale jde to...nastesti mam zkusenost, ze nas pes odlouceni zvlada uplne vyborne, dycky jsme prisli domu a zkouseli na posteli, jestli jsou vyhrate periny a pokazde byli, z cehoz jsme usoudili, ze proste vsechno prospal. :) Tak nevim, jestli to je svetla vyjimka, nebo cim to je...
    JELLY
    JELLY --- ---
    MILANLXR: fesak!.)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    MILANLXR: krasavec :)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    Jsme se byly o víkendu na celou sobotu a vlastně i neděli koupat.Sony má rád míče,hotovej fotbalista.Akorát potřebujem tak dva míče na den.všechny vášnivě trhá,kouše.))

Sony (3,5 roku)
    --------------------

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PANFETKA: když je naše fena (MO) doma sama, tak ani nepije a jen čeká... (6,5 let)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JELLY:
    CERTICE:
    FUTURAMA:
    MILANLXR:

se všemi absolutní souhlas... 9-20 :))
    JELLY
    JELLY --- ---
    PANFETKA: myslim ze mas spravnej a zodpovednej pristup.. treba si ho nekdy v budoucnu budes moct poridit, uvidis..mimochodem ta fotka je uchvatna:)!
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    a mimochodem tohle je ta uzasna mysicka kterou obcas hlidam..ja ji proste miluju *
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    pridam se k tematu - porizeni psa-hlavne vymara/madara i prez casovou vytizenost..jsem uz vic jak pet let zamilovana do madaru a straaaaaaaasne moc bych si ho prala..fakt moc :(
    bohuzel jsem od 8 do 17 v praci a to bych tomu pejskovi proste udelat nemohla-parkrat do mesice hlidam kamosce,kt. ma vymarku a bohuzel musi jezdit casto na sluzebky(tu vymarku dostala k narozkam..a tezko se zbavis takovyhohle daru) a diky tomu jsem zjistila,ze je to proste neutahatelnej pes,kterej snese hodne-ale urcite ne byt nekde sam a zavreny..jsou to strasne citlivi psi.tolik ja k tomu..
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    JELLY: jasny..ten muj je vasnivej plavec:) proto vybiram takove trasy kdy to stridame,nejdrive behani a pak šup do vody.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam