• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PANFETKA: promin za opozdenou reakci ale imo je to nejspis pes od psa, pac vymarka mejch rodicu v nejlepsim veku je po rannim behu 10+km mrtva celej den a dvoudenni turistickej vylet kazdej den 20km ji absolutne zabije na dalsi dva dny, ajkoze do mrtva (pac samozrejme nabeha tricet, protoze nez ji dojde ze nebude za hodinu konec lita jako magor :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    PANFETKA: já jsem v práci, ale ted jsem si domluvila, že Gerryho přítel nabere a pro jistotu odveze k DR. Teče mu z toho furt krev a má to dost hluboký...včera jsme už s nim zažili hodinu strachu, když utekl přes celý město za krysaříkem a dneska tohle, nic nebudu podceňovat! Díky
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    FUTURAMA:hele tak to doporucuju k veterinarovi ihned.tu oharku co docela casto hlidam rafnul v sobotu ridgeback do boku a do hodiny z toho zacal tect hnis..no fakt osklivy..takze dostala antibiotika a musi se ji ta dira vyplachovat roztokem v injekcni strikacce..fakt jsem u toho malem omdlela-strcit strikacku do rany a 4x opakovat-trikrat denne...prvni den byla takhle hyperaktivni potvora uplne vymenena,ale hned druhej den po antib. uz zas hopsala.psi obecne fakt dobre reagujou na antibiotika a hlavne to hned zabere...
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Taky mě dost zarazilo, že měl přes zimu pejsky v kotci!
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: Tak to je ON...MY ted přišli na to, že nám prodal Gerryho za 10tisíc s PP a stejně by nemohl na výstavy, pže mu kouká dost nepěkně žebro:-(
    UFF, to je hrůza a kontaktovali jste toho chlapa z Jevíčka?!
    B01D
    B01D --- ---
    Hej, my měli Báru, která umřela, taky z Jevíčka od myslivce. Bylo to v lednu a on měl 8 týdenní štěňátka ve špinavim venkovním kotci. Dobytek. Co o něm víte? FUTURAMA: Od 2 hod v noci začla kňučet a zalejzala pod postel. V půl 5 už jsme byli u veterináře a příznaky byly na zánět močáku. Byla zaléčená, ale kolem pátý odpoledne byla už malátná a bolesti nepřestávaly. Ultrazvuk ukázal plnou břišní dutinu nějaký tekutiny, tak ji natáhl do stříkačky a byla uplně černá. Operoval ji večer a pak nám volal, že ji nezchrání, protože měla velkým nádorem zaškrcený střeva a zbylo tak 10% zdravýho střeva... Během necelýho dne jsme z ničeho nic o ní přišli.
    JELLY
    JELLY --- ---
    no jasne Jevicko:)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    My koupili Gerryho v Jevíčku, jeli jsme tam asi taky 4-5hodin...
    Ted jsem s nim byla venku a pokousal mi ho nějakej dalmatin bez paníčka...má docela nad čumákem díru:-( Vydezinfikovala jsem jí, ale moc se mi to nelíbí.-(
    JELLY
    JELLY --- ---
    a pan majitel (evidentne alkoholik myslivec:).. bydli v dome cislo 666 :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    FUTURAMA: je to nekde na morave...jeli sme tam asi ctyri hodiny:)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: to muselo být pro tebe hrozný:-(
    čeho měla chudka rakovinu?!
    My ted potkali myslivce, měl 2měsíční fenku německého ohaře s modráma očima, nádherná..nejradči bych jí měla ještě ke Gerrymu, ale už takhle dá občas zabrat, abych ho utahala:-)
    B01D
    B01D --- ---
    Já myslím, že ten náš už s váhou nahoru nepůjde - tohle už ta ta horní hranice. My jsme předtím měli fenku maďaračku a ta nám umřela na rakovinu ve 4 měsících - byla strašně divoká, někdy agresivní i na nás, všechno brala do tlamy, neposlouchala, nečůrala a nekadila venku... Já si ale myslím, že to bylo tou rakovinou a třeba metastázama. Rony je pravý opak - ten od mala hned začal čůrat a kadit venku, nic nebral do huby, NE hned pochopil, kalužím se vyhejbá a hlavně z nich nepije :D
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    JELLY: kde ty Velké doliny jsou:-)?!
    B01D: taky měl 5kg na 2měsících, včera jsem ho vážila a má 20kg.
    Kéž by měl taky do těch 30kg, už ted ho sotva zvedám do vany...Ted má zálibu válet se a skákat do kaluží:-)
    B01D
    B01D --- ---
    PANFETKA: Ta je nádherná. My jsme dlouho zvažovali výmaráka a dokonce jsme ho už měli zamluvenýho, ale pán nám ho den před uskutečněním koupě prodal...
    B01D
    B01D --- ---
    Teď má 30,5 kg. Když jsme si ho začátkem května 2008 přivezli, tak měl kolem 5 kg :D.
    JELLY
    JELLY --- ---
    PANFETKA: tahle je super!:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    FUTURAMA: jee moje Lara je taky z velkých dolin, ale nema papiry takze nema ofiko jmeno..
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    B01D: tak za rok nás čeká taková velikost našeho miláčka:-)
    A já ho ted už sotva zvednu...kolik váží?!
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    a tulivka chance
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    ochlasta chance
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam