• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    JELLY
    JELLY --- ---
    CORIOLANUS: jasne ze lidi co pracujou osm hodin denne muzou mit psa, ale ja bych jim zrovna vymara nebo madara teda nedoporucila..dokud nemas doma nevis o co jde, clovek si to vzdycky predstavuje jinak..
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    CORIOLANUS: tak se priste neptej nebo lepe specifikuj svuj dotaz trumpeto;)
    B01D
    B01D --- ---
    CORIOLANUS: Když se "divíš" NYXu, tak jdi na Xchat nebo něco podobnýho :D
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    PYTHIA: tak ja to vysvetlim i tady :) v praci je od 10 do 19 pritel (+ cca pul hodky cesty) ja jsem na DAMU, takze kolotocarskej rozvrh.. bez problemu bych ho napr. mezi prednaskama zvladla na hodinku vyvencit, ebo bych ho dostatecne socializovanyho mohla brat do skoly.. se stenetem jsou prvni 2 tydny nostop naprosta samozrejmost.. jinak mi netvrdte, ze lidi co maji normalni pracovni dobu nemuzou mit psa.. to bych na ulicich potkavala minimalne o polovinu psu min.. a spravne jsi rekla - ZEPTALA jsem se, jak zrovna tohle plemeno snasi, ze bude treba 8 hodin samo doma.. to neni duvod me pranyrovat a doporucovat mi krecka.. no, to je fuk no.. nyx, ze se jeste divim..
    PYTHIA
    PYTHIA --- ---
    CORIOLANUS: ono nejde ani tak o ty papiry...ja ho mam taky bez PP a psiska bez PP se budou rodit porad, nikdy nevymizi...jde o to, ze kdyz se to stane nahodou, neuhlida majitel...tak je to mensi zlo nez kdyz umyslne jde a necha fenku schvalne nakryt i kdyz vi, ze budou bez PP a prodava je za obcas nechutnou cenu.....vlna nevole se vuci tobe zvedla jenom proto, ze jsi napsala jak tenhle pejsek snasi samotu a ze jste od 9-20.hod pryc...coz si rekneme uprimne je pro jakehokoliv psa spis horor....a az budete mit aspon jeden vyhledove praci na 8 hod. tak si o nem pak uvazuj nicmene ja i kdyz jsem byla v praci 8.hod. vencily ho jeste rodice...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    JELLY CERTICE FUTURAMA MILANLXR: lol.. no, rozebirala a dovysvetlovala jsem to na jinym foru o psech, takze tady to znova dlouhosahle opakovat nebudu..
    jen me dost nemile prekvapuje, ze se clovek ZEPTA zkusenych majitelu a ti se k nemu chovaji, jako kdyby byl po lobotomii, toho klasnycho pejsaneska si jel vyzvednout hned a jeste ke vsemu bez papiru.. takze se omlouvam, ze jsem se zeptala, nakonec se clovek dovi jenom snuzku polopravd a urazek, ktery stejne nejsou odpovedi.. diky vsem a hezkej den :)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    my meli Fida s papirama za 7k od tohoto vyborneho kynologa a myslivce
    Nimrod z Čejkovic
    Pavka Libor, Čejkovice 2, 696 15 okr. Hodonín, tel. 518 362 482 , mob. 607 987 907
    B01D
    B01D --- ---
    Jinak si myslím, že se jmenoval MUSIL a tel. na něj byl 607892716. Jestli to je aktuální, to nevím...
    B01D
    B01D --- ---
    JELLY: Já dal za Báru taky 6k...
    JELLY
    JELLY --- ---
    a klidne bych ji na vystavu dala, jeji mama byla krasna, jen ji nenarostl jeden zub tak ji neuchovnili, tata byl papirak..
    JELLY
    JELLY --- ---
    FUTURAMA: ja od nej mela Laru bez PP za 6k..
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    taky potvrzuji! Nemáte ještě někdo uložený číslo na toho chlapa?!
    Chtěla bych mu zavolat, že nás trošku obložil, Gerry má sice PP, ale nemůže na výstavy, protože má jedno žebro jiné a trčí mu...10 000,-kč se mi zdá poněkud nepřiměřěné na to, že ty PP jsou k hovnu
    B01D
    B01D --- ---
    BOYLER: Ano, to je ono.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FUTURAMA: Jevíčko okres Blansko??? http://tinyurl.com/oxxdzk Loc: 49°37'58.699"N, 16°42'44.216"E
    B01D
    B01D --- ---
    JELLY - Bára taky vypadala dobře, až na pár stroupků na nose způsobených odřením o pletivo. A ten dobytek ten kotec měl tak blbě, že se přímo při té návštěvě stalo, že se tam jedno ze štěňat do toho zapletlo a nemohlo vytáhnout hlavu... Kdyby se to stalo, když jsme tam nebyli, tak nevím, nevím...
    JELLY
    JELLY --- ---
    ja si od nej brala Laru sice v dobrym stavu, ale ze spinavyho venkovniho kotce v lednu..koukala jsem jak magor
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    FUTURAMA: taky bych jela za vetem, kousance od psu jsou vzdycky infikovany ....
    B01D
    B01D --- ---
    Ne, toho "pána" z Jevíčka jsme nekontaktovali. To by stejně nemělo cenu a ještě by to umocňovalo ten smutek...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PANFETKA: promin za opozdenou reakci ale imo je to nejspis pes od psa, pac vymarka mejch rodicu v nejlepsim veku je po rannim behu 10+km mrtva celej den a dvoudenni turistickej vylet kazdej den 20km ji absolutne zabije na dalsi dva dny, ajkoze do mrtva (pac samozrejme nabeha tricet, protoze nez ji dojde ze nebude za hodinu konec lita jako magor :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    PANFETKA: já jsem v práci, ale ted jsem si domluvila, že Gerryho přítel nabere a pro jistotu odveze k DR. Teče mu z toho furt krev a má to dost hluboký...včera jsme už s nim zažili hodinu strachu, když utekl přes celý město za krysaříkem a dneska tohle, nic nebudu podceňovat! Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam