• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    FUTURAMA: hele oni jiny nez lidsky ani nepapaj :)pokud to bylo jednou si stastny clovek (neboj bude jich vic) :D a valeni v rybišce taky prijde, ;)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    FUTURAMA: tu základní (tmavě zelenou) adult, ale možná zkusím i jinou
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    FUTURAMA: ježiši, polomáčenej :-D
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    PSYSBEE: to na štěstí ještě neproved, ale sežral lidské hovno.
    Fuj, to byl smrad.)
    HANUSCHA: snad jo, má na to ještě rok a půl:-)
    PTACOPYSK: a jakou kupuješ příchuť?
    Nebo střídáš?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    FUTURAMA: mně pes taky nabral až po Orijenu
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    FUTURAMA: atos taky šíleně běhá celej život :) on se zakulatí neboj:)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FUTURAMA: jeste se vyvalet v chciply rybe a je dokonalej :)
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    Jóžin z bážin(zahlídl kachnu)

FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    HANUSCHA: tohle sem právě konzultovala s veterinářem, a proto mi dal ty kanadské granule. Jenže my máme takového pohybu, že to stejně vyběháme.
    Svaly má pěkně vyrýsované na zadních nohách, co běhá u kola.)
    Chovatelka mi právě řikala, že by se měl ještě dokrmit do těch 3let.
    Pro mě to je lepší, že neni tak těžkej, když ho musim nosit třeba do vany.
    Ale neni to pěkný, když vypadá jako vižle:-) má ještě vrozenou vadu, že mu trčí poslední žebro a tím vypadá ještě hubenějš.
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    FUTURAMA: ted má tak27 kg....ale strašně dlouho byl hubenej.oni sou maďaři podle mě hůř krmitelný....dlouho jsem vybírala kvalitní krmení,aby na něm nabral a zůstal na váze....nakonec musim říct,že po srovnání pšech možnejch typů granulí jsem vybírala podle obsabu bílkovin a tuků....rok jsem krmila happy dog race 34-24 (34g B,24g T)na tom nabral úžasně a dost mu narostly svaly. před así půl rokem jsem přešla na acanu sport a agility s poměrem myslim 33 b a 24 t.pes na tom furt pěkně drží,nic se nezměnilo teda kromě toho že za krmení platim mín což byl důvod přechodu z happy na acanu:)

na dvouletym psovi nemůžeš chtít vysokou váhu.atos byl taky v těhlech mezích kolem 24kg na dvou letech....na třech začal pořádně nasvalovat....neboj naroste,ále chce to fakt hodně kvalitní krmení aby pokryl energetický výdej:)a pak taky pěkně hodně běhat aby měl svalíky:)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    B01D: fesakovec :)
    B01D
    B01D --- ---
    Tak já taky přidám. Náš 2,5 letej Rony hlídající svoji chatu.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    Fanynka tady ... :)

Fanynka.JPG (2735127 B)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    Posílám fotečku naší Fanynky - je kříženec malého münsterlandského ohaře a pointera. A je to šídlo jak blázen :) Na druhé fotce leží s Bonie, která má možná ve svém rodu taky nějakého ohaře - lovec se v ní nezapře a stopař taky ne ...

FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    PSYSBEE: tak na té první fotce sem se lekla, že si nám vzal Gerryho:-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Dovolim si neco z vlastni zahradky - Hanuschin krasavec (mimochodem jmenuje se Atos :) objektivem myho mobilu - tzv. Petikorunova :)

a fotaku :

FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    ALIENABLE: :D:D
    Když byl malej, tak sem si přála, aby to tak ještě dlouho zůstalo.
    A od toho 3/4 roku se růst a váha zbrzdili.
    Než se nažere vypadá, jak z Dachau. Ale pozor jídlo má dražší než my s přítelem za měsíc:-))) Ted máme kanadský granule Orijen 70%masa z divočáků, jehňat a bizonů.
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    FUTURAMA: přesně jsme se tomu s přítelem museli strašně smát, když jsme viděli fotku Hanuschčinýho samce (mimochodem, fakt krásnej)... a pak jsme upřeli pohled na to naše tříletý párátko, který má taky jenom 24 kilo :D
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    HANUSCHA: kolik váží?
    Ten náš furt 23kg a to mu je přes rok a půl.
    On je prostě fenčí typ(nám řekla chovatelka), proti tvému je furt jako malé vychrtlé štěňátko:-)
    B01D
    B01D --- ---
    HANUSCHA: Krasaveček. Jak pyšně sedí :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam