• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    rozbalit záhlaví
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    PTACOPYSK:
    FUTURAMA: Tak děkuju, vyzkouším to, koukala jsem na netu, že nemaj vzorky krmiva, takže to ta potvora prostě jíst bude :) Díky za radu!
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LUCISZKA: ano, psům to chutná hodně. Btw jsou to jediný granule, co voní a chutnají i mně :o) je v tom fakt cítit to maso
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    S3FKO: za to těch kočičích, co sežral jako štěně!
    Ale ted už k nám žádná kočka neproklouzne:)))
    FUTURAMA
    FUTURAMA --- ---
    LUCISZKA: ten náš byl taky rozmlsaný, nechtěl Proplany ani Eukanabu.
    Ale Orijen mu hodně chutná, dneska sem mu koupila rybí a olizuje se ještě ted:-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: tyjo fakt tak vypadá:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    PSYSBEE: Tak tady je ta hyena svrnitá ;-)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: no můj by minimálně slintal a koukal na to a hypnotizoval aby to vzlétlo a přistálo přímo do huby když on by musel sedět:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    ALIENABLE: U setra, kterého jsem měl a už umřel, tak jsem to slavil do 12 let ... byli pozvaní i psi z okolí jako gratulanti...
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: jojo lipoš je fajn....kupuju maxi za 6 kč tady u nás v madetě:)neni nad to pracovat naproti mlíkárnám:D
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    HANUSCHA: Nevím jak se dělá, aby držela, ale nikdy jsem se žádným psem neměl problém, aby vydržel...možná proto, že ví, že to stejně je pro něj...tak si prostě chvilku počká...
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    PSYSBEE:
    díky...sametově vypadá teď, ale ještě před měsícem vypadala jak hyena skvrnitá, nějak si udělala přes léto takovej svetr z úplně světlé srsti...konečně vylínala...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ALIENABLE: tak kdyz to nebude moc OT (preci jen neni to ohar ale honic), tak muzu zkusit o vikendu vyblejsknout..
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: my dokrmujem občasnym lipánkem (což je naprostá modla) a tvrdejma rohlíkama:D
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    ahoj, koukala jsem, že jste si tu psali o krmení Orijen. Chutná vašim pejskům? Mně ta moje potvora stávkuje a granule (Bento Kronen), který žere od malička najednou nechce. Musím jí je míchat do konzervy, jinak drží hladovku a bufetí venku :(
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: no já musim nejvíc energetický páč jinač je hubenej:)ale tak jako zase je to kus od kusu...viděla sem vižle kerý bylo šííííleně obézní a hnusný...bleble
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: nevypadá to zle... :)) možná zkusíme, akorát teda nevim jestli úplně tu nejvíc energetickou... aby pak nebyl příliš naspeedovanej...:)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: happy dog co jsem krmila
    http://www.happydog.cz/cz/dog/produkty/dog/profi-line/produkt.html?SHL_KatalogID=4867

a acanu krmim sport a agility tu nejvic energetickou:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    PSYSBEE: ukaž spodní pohled sfingy!!! :)))
    HANUSCHA: happy dog neznám... možná až nás omezí brit care tak zkusíme :) Acana dost nesedla... ale to je fakt u čokliků děsně individuální.
    ROOSTER: :D:D jsem zahanbena... k tříletejm narozeninám nic takhle úžasnýho nedostal...
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ROOSTER: jak dělá že jji to vůbec nezajímá:)to atos by takle před dobrůtkou nestál:)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ROOSTER: vypada sametove :)
    ROOSTER
    ROOSTER --- ---
    1.kordulčí narozeniny

Na oslavu samozřejmě nedostala žádná granule...ani ze zámoří...ale vařené koleno z českého pašíka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam