• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    REMULADA: já teda neměla problém už od začátku.atos byl šikulík od mala na všechno,takže moc neporadim.
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    mam dotaz:) jak zvladaj vasi madari samotu? myslim teda, kdyz je mate v byte?? vim, ze jsou to hrozny zavislaci, ale zajimaly by mne i i jiny zkusenosti..nas Art je teda tezkej zavislak a i kdyz ho cvicime postupne na samotu doma uz od mladi(ted je mu 8 mesicu), tak je porad dost nervni, kdyz je sam...nemate naky rady, figle?? diky
    AYAH
    AYAH --- ---
    MATHEA: uf a nevíš, prosímtě, o nějakých informačních zdrojích? Asi je na čase, abych se nějak poučila :) Fence jsou tři a půl roku, takže se právě obávám, že včasnou kastraci jsme prošvihli :/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AYAH: jeden vrh na zdravi tvoji feny nebude mit rozhodne pozitivni vliv, naopak je tam vetsi mnozstvi tech negativnich (od rizik pri brezosti, porodu, falesky..)... Z tohoho hlediska je nazor "Kazda fenecka by mela mit aspon jednou za zivot stenatka" uz nastesti vyvracenej, ale bohuzel spousta lidi to neustale tvrdi. Od rizik fene pomuze jenom vcasna kastrace, stenata na to pozitivni vliv nemaji.
    Jsem rada, ze se o to zajimas a premejslis o tom, ja se ti jenom snazim podat nejaky informace...
    AYAH
    AYAH --- ---
    MATHEA: já zatim o tom uvažuju jen hypoteticky. Nikde jsem neřekla, že ta štěňata mít budu. Můj pes je zdravej a chci, aby to tak zůstalo. Nevím, do jaké míry je pro fenu zdravé celý život odhárat a neporodit. Mrňata bych nikdy nedala do nezodpovědných rukou, proto mám starost o to, jaký by o ně byl zájem. Vím, co je s ohařem starostí a nechci, aby ta štěňata měl někdo, kdo to nezmákne.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AYAH: A ses si jista, ze je potreba, aby mela stenata? Ze je potreba pridavat do psi populace, ktera uz ted o dost prevysuje pocet zodpovednejch lidi, kteri jsou schopni se o svoje sverence postarat ku jejich prospechu?
    Stenata nejspise udas, nebo taky ne, taky ti tam muzou zustat do pul roku treba. Jsi si jista, ze je tvoje fenka stopro zdrava a netrpi genetickejma potizema typickejma pro ohare?
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    AYAH: já ti nevim...já mám psa bez pp a ač bych třeba byla ráda,aby si alespon jednou za život vrznul,tak to neudělám,pokud se někde tajně nezpustí,ale na to ho moc pečlivě hlídám:)asi by se ty štěňata rozdali si myslim....ohaři se dobře udávají
    AYAH
    AYAH --- ---
    ještě jednou zkouším :) máte někdo zkušenosti s rozdáváním výmaráků bez papírů? uvažuju o připuštění fenky, ale mám strach, že bych ta štěňátka ve finále neudala.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: to znám. Taky jsem se dnes pokoušela fotit sama na vycházce, nevím jestli vůbec něco bude použitelné :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    ALIENABLE: jj vypadá jak v poslední křeči:)

MAIKOR: děkujeme:)on je děsnej šašek....šla jsem sama tak bylo těžký fotit a zároven mu házet klacek:)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: sympaťák a obojek má fakt stejný jako Citka :)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    HANUSCHA: ta první je nejlepší :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02069.JPG (2702199 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02061.JPG (2849078 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02059.JPG (2734806 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    DSC02058.JPG (2844675 B)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    z dnešní prochajdy

DSC02048.JPG (2850046 B)
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    ALIENABLE: drzim, co to jde..narozdil od nej.)) ale myslim, ze to bude u nas hodne podobny, takze proste mu dam cas a on na to prijde:)
    vyfotim.) brzo ho sem zase soupnu
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    REMULADA: a ještě ho vyfoť :)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    REMULADA: přesně tak! ani já ho neřezala, jenom jsem prostě naprosto zbytečně poznamenala něco jako "fuj" a šlo se ven... totéž - jediný co se zlepšovalo byla frekvence čůrání.... pak už to omezil jenom na noc a pak už to bylo dobrý. Vydrž, už to brzo přejde, fakt u nás to bylo jak přes kopírák :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam