• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    ELO
    ELO --- ---
    TEZZ_CZ: Díky, ale my jsme chtěli fenku. Nějak mě přepadla chuť nečekat další rok na štěnátka od známé, ale přeci jenom to nakonec vydržíme...
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: mam tip na Kosice, kamaradka Danka ma volnyho jeste pejska na www.buonacasa.sk a jinak myslim jeste pejsek se jmenem Baloo nebyl zadanej, www.boglarca.cz
    ELO
    ELO --- ---
    TEZZ_CZ: maďara :)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: jakyho ohare?
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    AYAH: jj vymari a vymarky maji trochu jinou stavbu tela.. ale jinak myslim, ze to mas podobny jak u lidi - nekdo taky zfutruje na co prijde a je vychrtlej :) po porade s veterinarem a rozborem me feny jsme vybrali jiny granule a tak za mesic snad uvidime vysledky :)
    ELO
    ELO --- ---
    nemáte nějaká doporučení, tipy na štěňátka?
    FESTER
    FESTER --- ---
    Solo na vejlete v campingu Joshua Tree national park

nalezen na ulici jako toulavy pes asi pred 3 rokama spinavej hladovej a plnej klistat ... po vysetreni na veterine ohadnute stari asi rok.... ted s nma cestuje :)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    AYAH: no co já vim a vidim,tak právě madaři mívaj problémy.u výmarů je to v pohodě,teda co pozoruju:)
    AYAH
    AYAH --- ---
    my krmíme čubu eukanubou, kvalitní konzervou a semtam mixy masa a zeleniny, první rok trochu anarchotrénink, nic profi, ale je nabušená, nikdy jsme neměli problém, že by vypadala podvyživeně, učiněná atletka :) je to výmarka, tak nevim, esi problémy s vyhublostí nemaj spíš ti maďaři? ta naše má prsáky jak blázen :))
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    TEZZ_CZ: jj klasika:)z toho si nic nedělej,jen ty víš,co tvůj pes žere:)

ALIENABLE: a co teda krmíte?a jak už dlouho,jsou už nějaký výsledky?

jinak my v sobotu běželi s atosem 26ti km cross závod,bylo to teda jen pro normální běžce,ale mohla jsem ho vzit a byl šikula šikovnej canicrossovej:) na startu http://zoubkovae.rajce.idnes.cz/Beh_na_Kluka_-_25.rocnik_-_28.5.2011/#Beh_na_Kluka_239.jpg

29.6. běžíme 27,5 km,musíme ještě natrénovat něco,hlavně já teda:)
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    TEZZ_CZ: to se mi taky stalo :D a dokonce ne jednou... to jsou takový ty "vysoce erudovaný kynologové", který si pomalu pletou MOKa s Ridgebackem :D
    Jinak my změnili granule a docela pohoda, tak uvidíme jak dlouho to vydrží :)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    tak jsem se přišla zeptat, jak a čím krmíte svoje ohaře, aby nevypadali jako týraný, a vidím, že je to tu hodně probíraný téma :-) včera mě jedna milá dáma osočila, zdali má fenka MOK není nemocná :-))
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    Tak pozor, vypadá to, že jsme našli nezničitelnou hračku. Už ji máme dva týdny a zatím drží. Jmenuje se to ORCA, vypadá to jako hvězdice z nějakého plastu. Vnitřkem je prostrčený provaz ( ten překousal už první den, ale drží). Hračka plave a hlavně když jí hodíte, tak odskakuje jiným směrem než třeba míček. A to našeho psa strašně štve a dokáže si s tím hrát hodinu v kuse. Cena je sice vyšší, ale jak říkám, vypadá to že něco vydrží. My kupovali v Petcentru, ale dá se sehnat i na netu, jako například tady http://www.petstages-hracky.cz/index.php/hracky-pro-psy/orca-zvykaci/hvezdice-s-provazem/
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    MATHEA: Jéé, no vidíš. Já jejich osudy sleduji jen na netu. Ale velice soucítím, anžto mí psi jsou taky pošuci obdobného ražení.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    BUXIE: Zrzavohubce jsem mela tu cest poznat osobne a stejne tak jeho skvelou panicku a mam tu dvojku desne rada:)) Kor kdyz za nama prijeli na tabor a ja mela moznost onlajn sledovat, jak se Esus boji kravicek:)))
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    ALIENABLE: teda neni jen pro lovecký, ale myslim, že loveckej výcvik tam taky je
    ALIENABLE
    ALIENABLE --- ---
    REMULADA: Hafbo - v Řepích... www.hafbezobav.cz
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    BUXIE:supr díky.krásný fotky tahounů:)
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    B01D:
    krásnej:)
    B01D
    B01D --- ---