• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXROHAŘ - všestranný lovec
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    TEZZ_CZ: krása:)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    moje zlatko hubene a hrbate :))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HANUSCHA: no jo, má už na to věk :) Ale ona nejspíš ten čumák měla bílej i když byla mladá.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    CORNELA: nevim fakt, jen pisu co jsem cetla :)

MATHEA: to je dalsi vec, samozrejme potom tam bylo popsany, co s velkyma plemenama, jenze to uz na me halekali a nedocetla jsem :)))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TEZZ_CZ: Ja hlavne vidim, jak trepu za zadni 34kilovyho zlataka se svoji musi silou.. a to mam jeste relativne lehky plemeno:D
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    MAIKOR: ta už je šedivoučká:)

ten můj za poslední rok taky zešedl,hlavně přední packy a trochu čumex:)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    mimo jine jsem dnes zabijela cas behem nakupu a cetla casak o psech, byly tam nejaky rady jak zachranit psa pri ruznejch situacich....... jelikoz ohari jsou vodouchove, zapamatovala jsem si, jak zachranit psa, kdyz se bude topit - tak samozrejme vytahnout ven, povesit za zadni behy hlavou dolu a kyvat v uhlu 60 stupnu dokud se voda nedostane ven......... no snad se to nikomu z nas nebude nikdy hodit.
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: oki :) jinak ted jsem jeste koukala na znamy ze slovenska, pes D Hunter nakryl fenu z Prahy, maji ted stenda, za chvili k odberu (11.6.) :) ale asi budou spis z tech drazsich... www.vizle.cz
    ELO
    ELO --- ---
    TEZZ_CZ: Jo papírový, ale chs ti neřeknu, je to bývalá spolužačka přítele :) Super, když se jim nenarodí holčička, dam vědět :D
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: jasná věc :) my taky budem mít za rok štěnda kdyýžtak ;-))) a můžu se zeptat - známá co bude mít štěnata - papírový? případně jaká chs? díky :)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    nikdo mě nemá rád a ty si mě ještě fotíš
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    odpočívající lovečák
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    vyhlížení kořisti
    ELO
    ELO --- ---
    TEZZ_CZ: Díky, ale my jsme chtěli fenku. Nějak mě přepadla chuť nečekat další rok na štěnátka od známé, ale přeci jenom to nakonec vydržíme...
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: mam tip na Kosice, kamaradka Danka ma volnyho jeste pejska na www.buonacasa.sk a jinak myslim jeste pejsek se jmenem Baloo nebyl zadanej, www.boglarca.cz
    ELO
    ELO --- ---
    TEZZ_CZ: maďara :)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    ELO: jakyho ohare?
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    AYAH: jj vymari a vymarky maji trochu jinou stavbu tela.. ale jinak myslim, ze to mas podobny jak u lidi - nekdo taky zfutruje na co prijde a je vychrtlej :) po porade s veterinarem a rozborem me feny jsme vybrali jiny granule a tak za mesic snad uvidime vysledky :)
    ELO
    ELO --- ---
    nemáte nějaká doporučení, tipy na štěňátka?
    FESTER
    FESTER --- ---
    Solo na vejlete v campingu Joshua Tree national park

nalezen na ulici jako toulavy pes asi pred 3 rokama spinavej hladovej a plnej klistat ... po vysetreni na veterine ohadnute stari asi rok.... ted s nma cestuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam