• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: jj ja vim jak jse to dela kamos jsi udelal sam Firestick a je fakt super, myslim jsi ze kupovat treba z 22 fire je zbytecny, nejlepsi je jsi to udelat sam, neni to vubec tezky.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CUJO: mam fotky od jedne slecny z nake tramtarie z jinyho statu, ktera to valila dost dobre s firestickem. Kdyztak ti muzu poslat fotky a podle toho si to muzes udelat a usetrit.. staci hlinikova tycka do ktere das drevenou kulatinu nebo proste jinou nehorlavou tycku
    CUJO
    CUJO --- ---
    BARAN_: Osobne casem planuji koupit. Ale u nas co vim tak to nikde neni a zte Anglie je to drahy to chce aby jsi objednalo vic lidi.
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    CUJO: Mel jsem neco takovyho vyrobenyho, ale nebylo to uplne ono.. Lepsi je, kdyz si na kevlar date nejaky retezy jako imitace trasni. Chce to ale dobre vyvazit aby to nebylo moc tezky a pomaly
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    CUJO: No ty kráso... Jsem nějak out.. Stydim se:))))
    CUJO
    CUJO --- ---
    NIHIL23: Sak i flowerStick jse da koupit na Fire. Viz.: http://www.firetoys.co.uk/juggling/fire_flower_sticks.html
    NIHIL23
    NIHIL23 --- ---
    Pěkně jste to tu probudili k životu:))
    Ale jsem asi nějak out- luna stiky a podobně jsem nikdy neviděl ani nedržel v ruce...
    A můj názor: radši mám devil sticky. Pěkně večer zapálit a tradá:)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    JARDAK: aspon se diskutuje neco o cem muzu nakej blabol napsat :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    Docela je dulezity co koho aj bavi. Devil je od Floweru dost rychlejsi a nekomu to nemusi pasovat, protoze ma raci pomalejsi triky, ja osobne mam raci flower lepe jse snim manipuluje.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    JARDAK: Jéé, hračky na motůrek, kde kde?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SKA_DAM: pravda, vzdycky to rozpoutam ja :)

BARAN_: jako je to fakt, ale zase to nemuze jit do extremu kdy to bude mit moturek a bude se to tocit samo - prehanim
    (viz. ty novy kontaktni zonglersky hracky)
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    baví mě to tu:) když si člověk projede historii tak vždycky dlouho dlouho nic pak se pohádáme o devil vs. flower pak nic a pak zase:D
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    pripadne mi uplna blbost se vubec bavit o devilu nebo flowersticku.. A taky jak kdyby si sportovec, co sportoval pred 50ti lety stezoval, ze nebyli takovy tenisky a presny casomiry a ze on mohl byt nejlepsi, kdyby tohle mel... Kuzelky jsou taky vyrobeny do tvaru, kdy maji lepsi rotaci atd a i tak se vyviji flower, aby mel lepsi vlastnosti a vic moznosti. Klidne bych delal z devilstickama, ale delam s flowerstickama (resp. lunastixama), protoze se mi vic libi nez devilstick, co vypada jak dva spojeny robertky :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SKA_DAM: to je spatnej priklad. protoze tocit flowera a devila je uplne jinej level obtiznosti a jsou to v podstate stejny hracky. nemluvim o trikach kdy se handstick zasekava o ten konec atd. zeano..
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: hele hlavne doufam že si nepochopil to co sem psal jako zlehčování tvého umění, to ne to bych nerad, fakt respekt. Jen třeba ja točil vždycky jen s "dřevákama" a v momentě když sem přišli tyhle ostatní sem toho vlastně nechal.

Jinak ted mam ty babu a celkem si užívam co to na těch hulkách dělá(skoro samo:)

JARDAK:
    Nemysím Devil - Flower, je asi jako míčky - kruhy. S míčkama dou triky co s kruhama ne a obráceně, přitom obě hračky se vlaste házej do vzduchu. Devil a flower se držej mezi hůlkama ale stejné hračky to nejsou.

chápu že ale každej to vidí jinak aspon se tu o něčem bavíme a neni to tu mrtví:)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    vubec, sticky vzdycky byly devilsticky, proste zadny trasne. kdyz to porovnas, tak musis dojit k zaveru ze s devilama to bude o dost tezsi :)
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    ATRON: moc pekny! A ten posledni trik za tema zadama je fakt paradni ;-)
    ATRON
    ATRON --- ---
    Snad si nemyslíš, že jsem se tohle naučil za rok :D Začínal sem před 7 lety s nejobyčejnějšíma stickama. dřevo-izolačka...
    Ale točení s kvalitnějším náčiním rozhodně nevidim jako podvod.
    To by pak mohl bejt taky podvod, že jíš příborem a ne rukama, jako za starejch časů :D
    SKA_DAM
    SKA_DAM --- ---
    ATRON: ty sticky, my old skůláci sme dělaky flowersticky před 9 lety to byl proste jen dřevěnej a ne žádný "babu" luna" či podobný kreatury.. to už prostě neni flower ale uplně jiná hračka.. skus si vzít dřeváky a sjet tohle tvoje kombo;)
    ATRON
    ATRON --- ---
    co je podvod?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    stejne je to podvod! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam