• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATRONFlowerstick >>> triky a vše o něm < < Devilstick
    Vaše začátky. Tipy pro začátečníky
    Triky - popis a komentáře. Haluze a úrazy
    Specialitky... točení na neobvyklých místech, hromadné točky atd.
    rozbalit záhlaví
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: no ja jsem pravak, ale jakejsi zmutovanej. Helikopteru tocim proti hodinovym rucickam, cili do leva.. procpak? :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BARAN_: hele ty ses levak nebo pravak? kterym semerem tocis helikopteru?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    a hele uz mi aspon odpovedeli :)

Thank you for the very informative feedback letter. It is very much appreciated. I wish you the best and hope that you will continue to enjoy your Lunastix for many years to come. We will work on making sure that all is glued securely. Have a very nice day.

Warm regards,

Jennifer Parry
    Customer Service
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tak sem prave poslal fakt megadlouhej feedback na jejich sajtu, tak sem zvedavej, co udelaj

hi how's it going? i was just wondering whether i can give u some feedback...

there is an issue with the wizard stix. i'm basically quite advanced juggler and am using two stix at once. so therefore i have two pairs of wizards and recently there was pair of glowstix delivered to me.
    i've been using wizards for approx 2 years or something like that. u know those black caps which are securing those ends of the handstick...they've been quite loose from the beginning and during the routine 'has separated'. as the silicon makes is very adhesive i wasn't able to glue them properly back so now it usually destroys my hand palm. also one of the stix had a problem with both leather ends. during the routine they both flew away i was very pissed off. i'm not usually the sharpest tool in the shed but i managed to glue them back..now one of the stick is a bit off the balance as i didn't know the exact location of it.
    they work fine but those handsticks could be crafted a bit more sturdy for those money. i'm quite happy with them anyway.

now these glowstix. they are a bit different i know..i have to get used to it. but i would be really happy when following option could be available. i need those handsticks to be the same diameter and material as the ones which are enclosed with the wizards stix. but i need them to be the same length as the ones which goes together with glowstix. u know probably know what i mean. they are less maneuverable as they turn slowly and with these handstix i'm very clumsy to control them both. u know i'm very stingy to send anything back to US to You with some stupid reclamation procedure and hogwash letter..it cost to much and i'm saving money for my near future travels so...blahblah.

i hope You got the point and maybe u will offer them in near future. (anyway i'm quite satisfied now and don't have another option so i'm gonna cope with what i have).

i want compliment to You (or either US shipping system) for a REALLY nice shipping time. our czech snail mail is really bad and it's worth taking a bike and deliver packages personally. to shorten my agony...this Absurdistan i'm living in is a dirty shithole!

i dont want to sound impolite as it may sound a bit as a complaint but it isn't! i just like when ppl know about slight nuances of mankind and therefore can they react quicker on customer needs. but only if it doesn't cost a whole cow of course!!

anyway, thanks for Your patience and reading this until here. thanks for pushing this peculiar hobby towards the brighter ends and providing super special equipment. You guys are so cool. keep going.

with wishes of super day
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tedka sem se vratil ze skolnaku a docela dobry. nezvyk sou teda ty tlusty vodici tyce. ty glow taky nejsou tolik adhezni jako wizardy...imho decanko jinej matros. kdyz ale delam se dvema tak ty glow v kombu s tema orig. vodicima tycema je docela dobry. sem zvyklej, ze wizardy litaj hrozne rychle a sou tudiz i vic rigidni. ty glow sou takovy pomalejsi a mocny. prehazovani mezi rukama se dvema najednou mi jde o to lip. ja mezi prstama netocim tak nevim. kdyby byly ale delsi vodici tyce ve stejnym provedeni jako u wizardu, byl by to narez. ver ze tech 7cm je mega rozdil! fakt jak je to kratsi, tak to lita o 50% rychlejs..

jaky mas horlavy mrdky?
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: no ja mam prave mastery, jsou stejne dlouhy jak glow, akorat jak jsem psal, udelal jsem si misto tech drevenych handsticku laminatovy jak jsou u wizardu, takze mam takovej paskvil.. Premyslim nad dvema novyma a nevim no. Sel bych do glow, ale vadi mi ty tlusky dreveny handsticky, ktery jsou moc lehky na zonglovani a taky jsou dost tlusty, kdyz delam naky toceni mezi prsty a tak.. Jak se ti dela s dvema?
    Wizardy se mi zdaji kratky, ale kdyz tak premyslim, tak 7cm rozdil by zas tak znatelnej nemel byt. Asi si to necham jeste prevrtat hlavou
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    no hele ja nevim. tocim vetsinou pres den. vecer na skolnaku nejsou svetla a uv s agregatem v batohu taky nenosim... ja si myslim ze nejlepsi volba pro dobry toceni sou ty wizardy. sou kratky, rychly = dobre manevrovatelny, ale chce to bejt fakt pohotovej. kdybych se asi ucil na techle glowech, tak pak prechod na wizardy by byl hodne do pohody. este zkusim pouzit hulky od wizardu (ktery sou kratsi samo) na ovladani tech glow.
    ja bych si bejt tebou koupil fakt ty wizardy. a co mas ty? videl sem par tvejch videi, ale neni to moc zretelny. mam pocit ze ale taky wizardy zejo?
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: no to me moc nepotesilo. Taky mi vadi u masteru a glow, ze maji tlusty vodici hulky, proto jsem si u tech svojich mastru dodelaval lamino vodici hulky.. A jak to sviti? Jde to videt ve tme nebo pri seru?
    Fakt teda nevim co koupit, asi nic :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tak sem se dneska na tricvrte hodky dostal ven s novejma tyckama a je to teda naklad. sou o hodne tezsi nez ty wizardy co mam. maj pomalejsi rotaci, jsou nemotornejsi kdyz neco poserete a hlavne se s nima spatne improvizuje, protoze driv spadnou, nez je vyhaluzite. bolej me ruce z nich, protoze je to fakt sila. maj vcelku na hovno vodici tycky, ktery se pri my stylu toceni zarejvaj do dlane...uvnitr je drevo. tycky sou vcelku tlusty..
    no ja myslim ze je to idealni material na trenink, protoze jakmile vezmete do ruky pak neco jinyho, tak vam to rozkvete...

a venku furt chcije, traga
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    zelenou. hele a sorry vubec nevim. rano sem je jak herak dones domu, prohmatal je jak varlatka a pak sel na nocni az do dneska a ted si jen vycistim zuby a du ulehnout do sranda zimniho spanku. az to zkurveny pocasi pude do pici a ja si zrovna nebudu honit pero nad uctama v praci, tak vyrazim ven, odzkousim a poreferuju....zatim smulicka a spoustu nelolanku :"(((
    BARAN_
    BARAN_ --- ---
    DEVIL: tak povidej, jak to vypada a jak to sviti? :) Uvazuju nad nema.. a jakou vubec barvu mas?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tak uz mi prisla objednavecka domu trvalo to tudiz asi 2 tydny. uz sem tu jasal...
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: To souhlasím. Třeba časem půjde cena dolů.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    DEVIL: nemám takový srovnání, ale co píšeš je dost rozumný. je to hodně o zvyku. třeba se mi jednou dostanou do ruky ty lunastix a změním názor. ale do tý doby mi přijde nějakej x stovek přes tisíc dost velkej úlet za sticky
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LAKSYMO: no popravde...dovolim si jen napsat jednu takovou, mozna slabsi, analogii. i ten kdo uvari gulas pro nakou skupinu a posere ho, tak si stejne pochutnava, protoze vi, ze to varil a blabla...

tzn ze ne vse DYI se trpyti lip nez profi udelany lunastixy ci buhvi jakej produkt...
    drzel sem v ruce vcelku pekne udelany sticky, ale tocilo se s nima na mrdku, kdyz je srovnam s klasickejma flowerama, ktery sem kupoval. ten clovek se taky holedbal, jaky nejsou suprovy, kdyz si je stavel sam... ale jde o zvyk. kdyz ste zidi a holt si je udelate a pak si na ne zvyknete, pak je jasny ze tezko date zavdek necemu jinymu a nekdy i kvalitnejsimu, kdyz nemate primer.

jasny ze sou prodejci zongl. mrdek zmrdi, ale ne jinaci nez prodejci elektroniky ci lubrikantu...takze asi tak
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: co neni může bejt. vše se dá udělat. já mám třeba jednoduchý flowry z duše od kola. a nedám na ně dopustit, měl sem třeba v ruce kupovqaný flovry a řek bych že byly horši..
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: Zkrátka jsou to "zmrdi."
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    protoze je to minoritni market a moc se to neprodava, tak sou ceny vyssi, aby ty co se snazej obcas taky zakesovali...vis jak
    CUJO
    CUJO --- ---
    LAKSYMO: Jn to máš pravdu, Ale uděláš to doma sstejně jak ty kupovane? Ja co sem měl podomacku tak nikdy nebyli tak jak ty kupovane.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    CUJO: nejsou drahý. nesmíš se jen bát si to udělat sám. holt když jim to lidi kupujou,, tak se pak nedá divit takovejm cenám.
    CUJO
    CUJO --- ---
    DEVIL: 70 Dolarů je poměrně dost. Proc kurna musí být věci na žonglování ak drahé?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam