• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    PRAASHEK: jj presne v tom bode to moje vysvetlenie zlyhava. Je to krasne, najlepsie vysvetlenie!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BRUKEV: to je samozřejmě blbost, protože pokud si věc podepisuješ, nepíšeš tam název té věci asi
    ILTU
    ILTU --- ---
    BRUKEV: Aha, tam je ještě dole text! ☺️
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SKORZENY: souhlasim s tebou. Ja nez si vsimnul, ze je tam text pod obrazkem, taky jsem tapal.
    Ale v textu typek celkem nasranej rika zviratum,.ktera si značkováním privlastnuji teritorium, ze je treba vyjasnit si, komu to teda primarne vse patri vcetne jich samotnych. A ze tim je on.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SKORZENY:

Tam není nic moc hlubokého, pokud si tam nechceš zasadit. Prostě absurdní situace umocněná tím clear up

/zneftipnění
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: pičo to jsou hodně dýp alegorie
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    HNILOB: dik, moze byt
    moja prva interpretacia sla po tych zveroch. Ze pes ale aj kocur si znackuje predmety co mu patria, a robia tym padom bordel a smrad. Tak im to typek vymaloval…
    Vsak SATAI povedz ty, ne
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKORZENY: imo to je nějaký protimluv toho co chtěl udelat. Ujasnit si věci tim, že je doslova popsal a tím (tou barvou obecně) nadělal ještě víc nepořádku.

Něco jako když jdeš s někým na dj's party a on ti celý večer vypráví detaily o jednotlivých interpretech, ale "zapomene se jen tak bavit" což by mělo být smyslem celé party jakožto celku ergo popsal všechno co se dalo, ale výsledek je ještě větší bordel.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    [SATAI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    Citim ze by som rad zasmial takto v piatok rano, ale beda nejde mi to, nechapem
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ATUARFIK: to 6*9 (haha 69) z puvodni knizky taky

Phrases from The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Phrases_from_The_Hitchhiker%27s_Guide_to_the_Galaxy
    Arthur pulls random letters from a bag, but only gets the sentence "What do you get if you multiply six by nine?"
    "Six by nine. Forty two."

(6)13 * (9)13 = (42)13

When Douglas Adams was asked whether he invented this question because six times nine is actually 54, which is 42 when written in base thirteen, he replied:
    "I may be a sorry case, but I don't write jokes in base 13."
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: FREELA: ILTU: HNZ: Můj puberťák právě přišel s ohromujícím zjištěním, že šest krát sedm je... 42! Všechno do sebe zapadá. :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FREELA: ja posilam dad joky tohoto typu

FREELA
    FREELA --- ---
    Kdyz mladej posle request na prodlouzeni casu na mobilu, poslu mu 6-7 gif a vubec se nesmeje.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ILTU: jasne. ale dat se na tech jejich vzajemnejch vazbach da nasbirat daleko min.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: Vidíš, to už sem zapomněl. Už je to nějakou dobu, co sem to video viděl.
    No, nápodobně.
    ILTU
    ILTU --- ---
    HAR4NT: Nejen americké. U nás to frčí taky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: jasne, to rika i ten lingvista, ze tim ten clovek dava najevo "I am a member of the group." nicmene jsem si prave uvedomil, ze se vlastne do hlubin duse americke mladeze nijak zvlast norit nechci:))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: Sociologickej si troufnu tipnout - jednak je to má podle mě funkci vymezení se vůči dospělejm, který nevědí, co co de. Ne teda že by to ty děti většinou věděly. Ale prostě je to "jejich". A ruku v ruce s tím by to mohlo pak mít tmelící funkci - nějakým způsobem to sdružuje ty, který "vědí", vo co de.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: podle me je jakejkoliv obsah u tedlech picovin docela podruznej, me by spis zajimal psychologickej a sociologickej vyklad tech viralnich a 'viralnich' jevu, ale s tim jsem tady spatne..:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam