• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    ZED42
    ZED42 --- ---
    KURE: Plus jak to tak čtu znova, tak prostě celkový vyznění, tedy jak napsat “kecy si nech na koledu, zajímá mě jenom kolikrát denně mě vobtáhneš” v poměrně nezamaskovaným formátu vod paní, která ve svém věku už ví, co v životě chce a vod svýho muže očekává a nestydí se to na placku světu sdělit, to je prostě celkově úsměvný. Ten šťouch do cyklistů už je jen takovej bonus. :)
    KURE
    KURE --- ---
    ZED42: dik. ten hoax neznam, takže tim se vtipnost zvyšuje z 1/7 na 2/7. :)
    ZED42
    ZED42 --- ---
    KURE: Je-li ten dotaz myšlen vážně a není to jen pokus o nějaký metahumor, potom “ale prosím” řeklo sluchátko:

Už jen samohodnocení své osoby je poněkud neortodoxní.

Vtipnost se ovšem zejména opírá o to, jak se paní otírá o cyklisty. Asi má nějakou špatnou zkušenost s pumpičkou (=hanlivé označení cyklonadšence), nejspíše v podání MAMIL (=Middle Aged Man In Lycra), který jevil více zájmu o to sbírat kilometry nežli paní doma “vystříkávat dutiny” (pardon my French).

Značná část populace nemá cyklisty rádo. Tak je prostě těší, že je paní en block obviňuje z impotence (oblíbený hoax že si sedlem rozmašírují prostatu/gule a pak nejsou schopni akce). A to (určité lidi) těší a palce letí nahoru.
    KURE
    KURE --- ---
    ZIDANE: mě překvapilo co to má plusů, když to jako vlastně neni vtipny. tak hledam, co mě na tom nedošlo :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    KURE: Pokud ta ženská není někdo konkrétní, jde čistě o tu hlášku - jak se přiznala, že "je trochu debilní" a "není chytrá", plus že "nechce klid" a "nechce kreténa na kole, kterýmu nestojí".

Od podlahy se přiznala, co je zač a co chce, žádný přikrašlování.
    Víc v tom nevidím.
    PLECH
    PLECH --- ---
    ZED42: ok tu jsem neznal, ale ani tak mi to do toho memu se stalinem nezapadá, asi jsem neslyšel o teorii, že by ho nechala zastřelit vlastní žena
    ZED42
    ZED42 --- ---
    PLECH: Charlie Kirk a jeho žena. Včera bylo výročí, kdy ho sejmuli.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: Theodore Kaczynski
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    4PTO: tu konverzi fabriky prej nakonec zatrhli akcionari z Kataru
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    4PTO:

Tak to by mohlo odpovídat, a to jsem to jen zběžně přelít.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    RANDOM_NIGHT: VW hodlá údajně zavřít pár továren (a do roku 2029 ukončit značku Seat)... plus pánbu ví, jestli to není narážka i na AI (kdovíproč mi ten kontrolor připomněl robota).

Takže tím konstatováním kontrolor "objevil Ameriku", viz to, co vyjelo z pásu místo auta.
    Auta už (v té konkrétní továrně) dělat nebudou.

A že zrovna anti-aircraft... politická situace? Narážka na možnou válku s Ruskem?
    Ale to už možná kombinuju až moc.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: Neměl by někdo kontakt na paní? :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GILHAD: Mně je to už jasný, měl jsem ji ráno jako vidle (ne že bych to teď tzv. nepřikrmoval). Ale je prdel, jak pár lidem (nemám teď aktivní prémiovku, tak nevím) stálo za to hodit mi mínus. :D
    Je to fajn.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    JAMILLOS: https://cs.wikipedia.org/wiki/Guernica_%28obraz%29 ano, originál obrazu je matoucí a rozbordelený, stejně jako původní pokoj.
    Uklizená verze obrazu, stejně jako uklizená verze pokoje, vypadají normálně, civilizovaně.
    Uklízečka se zjevně nezakecá :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    JAMILLOS: nahoře je originál obrazu a dole uklizená verze. Dalo by se říct , že uklízečka to vzala z jedné vody načisto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam