• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    PLECH
    PLECH --- ---
    ZED42: ok tu jsem neznal, ale ani tak mi to do toho memu se stalinem nezapadá, asi jsem neslyšel o teorii, že by ho nechala zastřelit vlastní žena
    ZED42
    ZED42 --- ---
    PLECH: Charlie Kirk a jeho žena. Včera bylo výročí, kdy ho sejmuli.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: Theodore Kaczynski
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    4PTO: tu konverzi fabriky prej nakonec zatrhli akcionari z Kataru
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    4PTO:

Tak to by mohlo odpovídat, a to jsem to jen zběžně přelít.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    RANDOM_NIGHT: VW hodlá údajně zavřít pár továren (a do roku 2029 ukončit značku Seat)... plus pánbu ví, jestli to není narážka i na AI (kdovíproč mi ten kontrolor připomněl robota).

Takže tím konstatováním kontrolor "objevil Ameriku", viz to, co vyjelo z pásu místo auta.
    Auta už (v té konkrétní továrně) dělat nebudou.

A že zrovna anti-aircraft... politická situace? Narážka na možnou válku s Ruskem?
    Ale to už možná kombinuju až moc.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: Neměl by někdo kontakt na paní? :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GILHAD: Mně je to už jasný, měl jsem ji ráno jako vidle (ne že bych to teď tzv. nepřikrmoval). Ale je prdel, jak pár lidem (nemám teď aktivní prémiovku, tak nevím) stálo za to hodit mi mínus. :D
    Je to fajn.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    JAMILLOS: https://cs.wikipedia.org/wiki/Guernica_%28obraz%29 ano, originál obrazu je matoucí a rozbordelený, stejně jako původní pokoj.
    Uklizená verze obrazu, stejně jako uklizená verze pokoje, vypadají normálně, civilizovaně.
    Uklízečka se zjevně nezakecá :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    JAMILLOS: nahoře je originál obrazu a dole uklizená verze. Dalo by se říct , že uklízečka to vzala z jedné vody načisto.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GILHAD: Aha, asi jsem to překombinoval. Ten obraz je trochu matoucí. Díky.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    JAMILLOS: Ta uklizečka to ze strašného bince perfektně uklidila. Včetně toho obrazu (tuším Guerenica od Picassa). Takže teď je tam všechno srovnané a normální.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    [ARAON @ Ilustrovany humor beze slov]

Možná je to ranní kocovinou, ale nějak mi to nedochází.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    ZIDANE: NEVADA_: A je to tady.

Americký soud prohlásil po téměř šestitýdenním procesu za neplatné řízení s bývalou porodní sestrou Lindsay Clancy, jež čelí obvinění z vraždy svých tří malých dětí z roku 2023. Porota se nedokázala shodnout na konečném verdiktu.

https://denikn.cz/minuta/2175285/
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Ty odsouzené na bambilion let by ve věznicích na celách mohli nechávat až do doby, než si odsedí celý trest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam