• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ALCATOR: já se nevysmíval, já sem zkoušel dát obecnej návod - několik lidí si mi stěžovalo že polštinu nedávaj a když sem jim řek ať to čtou jako českej l33t, tak najednou zjistili, že s tim nemaj moc problém.
    Omluvil bych se všem, co potřebují každej návod na stříbrnej podnos a ve všem hned vidí zlý úmysl, ale mám takový pocit že to je spíš jejich problém než moje odpovědnost.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SIRIEN: Tohle je audítko "Vysvětlujeme vtipy", nikoliv "Smějeme se těm, kdo vtip nepochopili". OK?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MILKOV: Poslouchám metal, ale v černym je mi horko.
    Proboha co je na polštině těžkýho? Kdyť to je jen takovej divnej l33t spe4k - čtěte to jako l33t a čte se to stejně dobře jak čeština. Teda - jak čeština v l33tu. Tzn. jak čeština. Chápete co chci říct :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to je dobrý :))
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    PHOBOS99: Zhruba řečeno "jsem sice metalista, ale v černém je mi vedro"
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LIPIVA
    LIPIVA --- ---
    FIONOR: Žádnou šikanu bych v tom nehledal. Spíš jde o prosté kasání se, že se jí dostal do kalhotek. (Jak jinak poznáš, jestli jde o přirozenou zrzku?) A než o nejaký výsměch zrzkům (v pejorativním podání spíš "gingers" než redheads) půjde o obecně rozšířené tvrzení o vášnivosti rudovlasých dívek v posteli. (The rustier the roof, the wetter the basement.)
    HARALD
    HARALD --- ---
    DARKANATOLE: Ještě doplním, že REUNITE je abiturientský sraz. Takže si skutečně představuje, že za X let a o 2 evolvy dál se ten drsoň před ním bude třást.
    DARKANATOLE
    DARKANATOLE --- ---
    PRAASHEK: Odkas na pokemony. Ratticate (velka silna krysa) se smeje Magicarpovi (trapna oblutka co nic neumi a je desne lame/nerd), ale protoze z nerd magicarpa se casem stane krutoprisnej giaraddos (nebo jak se to spelluje), tak uz si v myslenkach snova, jak krysaka strasne vyprudi.. =)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    JACHYMKO: no napadlo me, ze to bude neco s touhle holkou. Takze jestli to chapu spravne tak to, ze neunesla rozchod ji inspirovalo k hudbe... Tak dik :)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    co tohle? Diky
    MARCELEK
    MARCELEK --- ---
    PRAASHEK: V kurzech nebo knížkách o programování se zpravidla jako první věc vysvětluje způsob, jak dostat na obrazovku (terminál, tiskárnu...) slova "Hello, World!", tedy "Ahoj světe!". V zápětí se učí cykly, tedy programové konstrukce pro opakování jednoho nebo několika příkazů. Tehdy se adept učí napsat Hello, World! opakovaně, ale pouze s použitím jednoho příkazu a formy pro opakování (Counter apod.) Takže všichni, kdo se někdy učili programovat, se pousmějou nad Hello a Counter mezi arabštinou, protože si kdysi prožili totéž, jen česky (a když je to pořád latinka, tak to nevypadá tak vtipně, že).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já to pořád nechápu :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HANEBNIK: Byva zvykem v takovem ukazkovem programu vypisovat "Hello World", nikoli jen "Hello". Spolu s tou arabstinou je to ... mirne kuriozni, lec za bricho se nepopadam.
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    :)

    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    NELLAS: Díky za vysvětlení i odkaz na ten web. To se může leckdy hodit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JAROUSH: Think outside the box je fráze, která označuje netradiční nebo nekonvenční řešení problémů.
    Think outside the box
    http://www.phrases.org.uk/meanings/think-outside-the-box.html
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    [ HONZIK @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ]

    Nějak nerozumim významu slova "box" v té větě. Má to i nějaký další význam kromě "krabice". Nějaký slang týkající se aktivistů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam