• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    HARALD
    HARALD --- ---
    MRAVENECEK: Je to ze stejného oboru jako
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MRAVENECEK: To je kvuli druhy svetovy valce. O Francouzich se posledni stoleti rika, ze se radi vzdavaji. Je to tematem dost vtipu. Treba John Clease:
    "The French government announced yesterday that it has raised its terror alert level from "Run" to "Hide". The only two higher levels in France are "Surrender" and "Collaborate". The rise was precipitated by a recent fire that destroyed France's white flag factory, effectively paralysing the country's military capability."
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    DARKREIDER: Aspon taky panuje vseobecny uzus/stereotyp o nich, ako moc je to pravda je otazka.
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    MRAVENECEK: Francuzi sa casto vzdavaju a k tomu sa hodi ta biela
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    kde jsou ty časy, kdy jsem chodíval l33T
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    SIRIEN: ted mi musíš vysvětlit co to l33T znamená... :D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ALCATOR: já se nevysmíval, já sem zkoušel dát obecnej návod - několik lidí si mi stěžovalo že polštinu nedávaj a když sem jim řek ať to čtou jako českej l33t, tak najednou zjistili, že s tim nemaj moc problém.
    Omluvil bych se všem, co potřebují každej návod na stříbrnej podnos a ve všem hned vidí zlý úmysl, ale mám takový pocit že to je spíš jejich problém než moje odpovědnost.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SIRIEN: Tohle je audítko "Vysvětlujeme vtipy", nikoliv "Smějeme se těm, kdo vtip nepochopili". OK?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    MILKOV: Poslouchám metal, ale v černym je mi horko.
    Proboha co je na polštině těžkýho? Kdyť to je jen takovej divnej l33t spe4k - čtěte to jako l33t a čte se to stejně dobře jak čeština. Teda - jak čeština v l33tu. Tzn. jak čeština. Chápete co chci říct :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to je dobrý :))
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    PHOBOS99: Zhruba řečeno "jsem sice metalista, ale v černém je mi vedro"
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LIPIVA
    LIPIVA --- ---
    FIONOR: Žádnou šikanu bych v tom nehledal. Spíš jde o prosté kasání se, že se jí dostal do kalhotek. (Jak jinak poznáš, jestli jde o přirozenou zrzku?) A než o nejaký výsměch zrzkům (v pejorativním podání spíš "gingers" než redheads) půjde o obecně rozšířené tvrzení o vášnivosti rudovlasých dívek v posteli. (The rustier the roof, the wetter the basement.)
    HARALD
    HARALD --- ---
    DARKANATOLE: Ještě doplním, že REUNITE je abiturientský sraz. Takže si skutečně představuje, že za X let a o 2 evolvy dál se ten drsoň před ním bude třást.
    DARKANATOLE
    DARKANATOLE --- ---
    PRAASHEK: Odkas na pokemony. Ratticate (velka silna krysa) se smeje Magicarpovi (trapna oblutka co nic neumi a je desne lame/nerd), ale protoze z nerd magicarpa se casem stane krutoprisnej giaraddos (nebo jak se to spelluje), tak uz si v myslenkach snova, jak krysaka strasne vyprudi.. =)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    JACHYMKO: no napadlo me, ze to bude neco s touhle holkou. Takze jestli to chapu spravne tak to, ze neunesla rozchod ji inspirovalo k hudbe... Tak dik :)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    co tohle? Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam