• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    CHEVALIER: Programátorské učebnice jsou poněkud neslavné tím, že jejich autoři začnou v poklidu něčím elementárním (jeden králík plus jeden králík = dva králíci) a pak Tě praští do obličeje nějakou úděsně složitou konstrukcí, která z toho elementárního úvodu sice logicky vyplývá, ale oni jsou už natolik "profesně zdegenerovaní", že je ani nenapadne, že bys tu návaznost sám neviděl, takže se Ti jí ani nenamáhají vysvětlit. Celá učebnice se tak stává nepochopitelnou bez doprovodného výkladu, který je často obsahem rozsáhlejší, než učebnice samotná.
    DAROS
    DAROS --- ---
    CHEVALIER: No ja bych hlavne rekl ze to cele vypada jako vysivka a nic dalsiho bych v tom nehledal. Preci jen vysiva se kde co ale ze by...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PATISLAV: V telegramu se neobtěžovali uvést, proti komu se bojuje, protože už v té realitě žili tak dlouho, že jim to připadalo jasné. Skoti očividně zahraniční politiku nesledovali, a tak pro jistotu pozatýkali všechny, a následně se zeptali, s kým se bojuje. Já se bavím dobře, připomíná mi to občasnou vnitrofiremní komunikaci typu "VPF jmenoval OPM pro CSO na FMO" :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ZUZKAOU: no ono to ještě parafrázuje jiný vtip, kdy ohm je stejný jako tibetská mantra :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CHEVALIER: v tom je něco složitějšího, než zvuková podobnost a odkaz na Home sweet home a modlitební mlýnek a značku pro odpor?
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    Home Sweet home - Všude dobře doma nejlíp


    Ohm [o:m]
    Home [oum]

    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CHEVALIER: ohm je značka elektrického odporu (to je ta součástka) čte se to [óm] no a je tam napsaná parodie na "dome sladký domove" (home sweet home).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CHEVALIER: Název obrázku je: funny-science-news-experiments-memes-nerdy-sewing.jpg :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NELLAS, SALVATOR: No, Zeptám se autorky...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PATISLAV: pro skota je každý cizinec nepřátelský, ať už je to turista, nebo výsadkář
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CHEVALIER:
    NELLAS:
    Pak to taky může bejt narážka na buddhistickou mantru. Případně na stejnojmennou písničku z alba Radio-Activity od Kraftwerk, ale to pochybuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CHEVALIER: Mně to připomíná výšivku Home sweet home.
    Třeba takovou...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Barevnému kódu rozumím. Ohm sťastný ohm a všechno dohromady nechápu.
    [ ZUZKAOU @ Vědecké vtipy ]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Je v tom něco víc, než co je očividné a explicitní? Protože mi to teda nepřijde skoro vůbec vtipné na to, že to má víc jak 30 plusů.

    [ KENJIRO @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/ ]
    Do vojenské posádky v zapadlém skotském městečku přijde telegram: "Byl vyhlášen válečný stav. Okamžitě internujte všechny nepřátelské cizince."
    Za hodinu přijde na velitelství odpověď: "Internováni tři Francouzi, dva Němci, dva Američané, jeden Rus a jeden Japonec. Sdělte prosím, s kým bojujeme."
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    mrdka
    CEAR
    CEAR --- ---
    RAINBOF: On asi každej aspoň trochu vtip si najde svýho příjemce... V jistý fázi mentálního vývoje člověka je třeba nahlas vyslovený (ve společnosti) slovo "mrdka" ten nejlepší druh vtipu :o) Tím nechci nikoho soudit, prostě každej má jinej vkus...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RAINBOF: Jako zcela upřímně, když sem to viděl poprvé, tak sem se spíš tak uchechtnul. Chyba je někde venku.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SALVATOR: no jenze ja to tak pochopil ale nejak posledni dobe asi sucharim ci co. nestacim zasnout cemu se nekdo dokaze smat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam