• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    SALVATOR: Anebo tak :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JOHNANDERTON: Je to ironická poznámka. Class je tady míněno jako styl, nebo elegance a přeložil bych to spíš jako "Tolik elegance narvaný do jednoho obrázku", s pomyslnejma uvozovkama kolem slova elegance...
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    JOHNANDERTON: No, česky by se to dalo přeložit jako příliš mnoho "Napěchovaných nebo přeplněných" věcí v jednom obrázku: Koblihy, kozy, koule toho kluka, co si je masíruje, břicho fotografa a jistě by se našlo ještě něco dalšího...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VEENA: no vidíš, jak jsi šikovnej
    VEENA
    VEENA --- ---
    A hlavně je to každej rok už asi třetí advent :) minimálně já už to vidim třetím rokem ...
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    CEAR: Vtip je podle mě hlavně v tom, že někdo našel spojitost mezi sporákem a adventním věncem. Takže já jsem se nad obrázkem usmál, protože je to vtipné a nápadité. Na nějaký ROFL nebo LMAO to samozřejmě není...
    CEAR
    CEAR --- ---
    GAF: Aha, na pravém adventním věnci se zapaluje jedna svíčka na 1. svátek adventní, dvě svíčky na 2.svátek advendtní atd... (je to takový předchůdce čokoládového adventního kalendáře). Adekvátní zapálení ploten místo svíček má být vtipnou náhražkou za adventní věnec. Míra vtipnosti je relativní, šlo by spekulovat o tom, jestli to nemá být narážka na "woman, stay in the kitchen" humor.... Víc mě k tomu nenapadá....
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HABEAL: předpokládám (!) že fanynka vstoupila do chatu s Robertem - ten jí pozdravil, z čehož byla ona i na tom chatu tak odvařená, že se nezmohla na nic víc než promáčknout naprázdno Enter. Robert jí na nic odpověděl ničím, ale ona byla opět unešená z toho že jí vůbec odklikl zpátky... atd atd., až z toho chuděra dostala po zásluze infarkt.
    Policie pak přišla k počítači a zeptala se Roba co se stalo a ten jim to potvrdil.

    Další možná interpretace by byla že prázdná políčka reprezentují naprosto k uzoufání nudný dialog fanynky s její vyvolenou hvězdou, ten závěr pak ale nevim (možná že stejně)


    KLERENC: Rybí tuk je nechutná hnusná blicí odpornost která se, v rámci lidového moudra že to je zdravé, kupovala v lékárnách a nutila malým dětem, které to nenáviděly.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    KLERENC: Rybí tuk není chuťově nic moc (nemám osobní zkušenost) a dětem se musí obvykle nutit. Chlapeček si šel zanadávat na místo, kde ho prodávají.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    KLERENC: asi že jde sám sobě koupit rybí tuk (který nemá rád) a správná odpověď měla být "nemáme."
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KLERENC: rybi tuk je jakoze FAKT hnusnej... a do deti se cpe (cpal?) pod tlakem a velkym jejich odporem...
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    Příjde chlapeček do lékárny a ptá se:
    „Paní, vy tady prodáváte rybí tuk?“
    „Ano chlapče.“
    „Vy svině!“
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GAF: Ono teda svíčku na pravém adventním věnci se taky zrovna nedoporučuje nechávat hořet celé ty týdny. Hasiči to nemaj rádi :o)
    GAF
    GAF --- ---
    JOSE_MAT: aha, tak dík. Ale pořád to asi nějak nechápu. Zkusim teda postupně nechávat plyn takhle ty čtyři týdny. Třeba mi nějak začne zapalovat potom.
    CEAR
    CEAR --- ---
    GAF: Namísto zapalování svíčky na adventním věnci se zapálí jedna plotna na sporáku.... Další týden dvě atd...
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    GAF: na adventnim věnci bejvaj 4 svíčky a každá se zapálí v jednu adventní neděli
    GAF
    GAF --- ---
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    HABEAL: A neni to spíš o tom, že je tak hezkej (typické reakce náctiletých dívek "Awwwwww!")..až z toho jeho fanynka umřela?
    HABEAL
    HABEAL --- ---

    Chápu jako dost vtipům, ale tohle mi jako nejde do hlavy, asi je to tím že ani nevím o co de...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    HERR_FLICK: Tohle jsou totiž vtipy určené k vyprávění, ne k psaní na netu. Nejvtipnější je na tom ta reakce všech, kterým to vyprávíš. Chce to ale cvik a dát tam na vhodné místo slavnou "dramatickou" pauzu: "No, citron nejdřív přefikneš a pak olízneš (*pauza*), zatímco sekretářka píše na stroji a vaří kafe."

    Fakt to někdy vyzkoušej, docela to funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam