• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    VEENA: Such travesty has not yet occured.
    VEENA
    VEENA --- ---
    ALCATOR: Go home Alcator, you are drunk.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SALVATOR: LOKI v Avengers (filmu) je. Jako záporák.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FALCO: Jedna se o formu tzv. "trollingu". Text das na board a pozadas o vysvetleni. Se zajmem sledujes souboje horlivych studentu severske mytologie, nadsene zavodici v oparu unahlene predstavy, ze by to konecne mohlo nekoho zajimat. Vitezove teto paralympiady se biji v prsa, porazeni slibuji peclivejsi pripravu pred dalsimi souboji. Dale viz hesla "Absolvent filosoficke fakulty", "I Was a Teenage Intellectual", "Living with your parents", "Living in a shared flat", "Furry fandom".
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FIONOR: jestli Tě to uklidní, tak ve svém omylu jsem žil již dlouho před tím, než si Hollywood chudinky severské mytologie všiml :( Už pracuji na řádné nápravě
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Co mě teda dost mrzí, že není v Avengeres a co by mohlo bejt zdrojem zajímavý situace je to, že Loki je matkou osminohýho koně (a otec tří dalších stvůr, ale to už tak zajímavý neni). Dokážu si představit, jak si z něj Stark kvůli tomu utahuje.
    FALCO
    FALCO --- ---
    SIRIEN: prednaska a mytologii sice pekna ale na vtipu to nic nepridava, proste dostal preventivni naloz, s timhle vysvetlenim si vystacim.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---

    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FALCO: Stručně: LOKI má stále něco za lubem, a Thor mu prostě rozbije hubu "jen tak preventivně" a zdůvodní to "Však ty víš za co!"
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    JOSE_MAT: Oi, máš pravdu, strašně se stydím :( Měl jsem za to že to je syn Ódina a nějaké ledové obryně, ale on ho fakt že jen adoptoval. (na svou obranu jen poznamenám, že Avengers jsem dával jako popkulturní odkaz, ne jako zdroj svých vědomostí)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    SIRIEN: jen doplnim, že Loki není syn Odina, ale syn obrů ... Odin ho adoptoval ... Loki taky má vést armádů demonů proti bohům při ragnaroku ... a když Loki zabil boha Baldra, kterýho všichni milovali, tak Lokiho za tres připoutali ke skále střevama jeho vlastního syna ... ono se to trochu rozchází s tím co prezentovali v Avengerech ;)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FALCO: zjednodušeně:

    Thór: Bůh ochránce, velkej, s kladivem. Mohli byste ho znát, je i ve filmech (dobře, je i v lepších filmech). Severský zastánce lidí (něco jako Dionýsos, Horus, Ježíš... zemřel a vstal z mrtvých za lidi atp.) Všeobecně takovej dobrák, ale ne zrovna intelektuál.

    Loki: "trickster", bůh lsti. Také byste ho mohli znát (tytéž filmy co výše) Nevlastní bratr Thora (syn Odina a nějaké štětky, znáte tyhle hlavní bohy, zasunou kde můžou), který ale žije "s rodinou". A jako správný nevlastní bratr je takový... víceznačný. Na jednu stranu to je obvykle Loki, kdo bohům zachraňuje prdel když někdo z nich vyrobí nějakej excelentní průser (třeba když prohrajou jeho nevlastní sestru Freyju ledovým obrům a způsobí tak hrozbu věčné zimy), na stranu druhou ale je sám zdrojem mnoha různých problémů a průšvihů, které pak bohové musí řešit.

    Zejména s Thórem je jeho vztah poněkud na ostří nože... někdy ho Thor naštvaně sráží kladivem, jindy zase škemrá o pomoc když se mu to kladivo ztratí...
    ...což je v moderní popkultuře samozřejmě vyšponované do extrému (opět viz např. ty filmy)


    Takže to rozhodně není vtip ve stylu "přijde medvěd a zmlátí zajíce", na druhou stranu chápu že pro někoho kdo severskou mytologii nezná to trochu ztrácí na pointě. Zkráceně viz THE_BALROG
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Loki jako bůh lsti, sviňáren a podvodů je známý tím, že stále něco někomu provádí. Thor mu prostě naložil preventivně, mno.
    HURDA
    HURDA --- ---
    FALCO: Vtip sem nepochopil, ale po chvilce přemýšlení mě napadlo, že by to stejně mohlo být: přijde medvěd do hospody a zmlátí králíka, ten se zeptá "proč?", medvěd řekne "nevím, ale ty jo!"

    Thor asi předpokládá, že Loki něco provedl.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    FALCO: taky ne, zajímá mě taky vysvětlení... pokud neaké bude :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    vubec nepobiram

    To si takhle jednou večer Loki chlastá medovinu v hospodě a výborně baví celou společnost, když se najednou rozrazí dveře a dovnitř vtrhne sněhová vánice. Všichni vzhlédnou a uvidí ve dveřích Thóra, chlap jak hora, samej sval... Thór vejde a hned co uvidí Lokiho se mu tvář stáhne do výrazu hrozného vzteku. Skočí k němu, cestou odhodí stůl, chytne Lokiho pod krkem, druhou rukou mu napálí takovou, že se Loki rozplácne o protější stěnu.
    Loki vstává, drží si ruku před obličejem, ze kterého mu teče záplava krve a vyděšeně se ptá: "Thóre? Proč? Za co?"
    Thór na něj chvíli nevraživě kouká, pak na něj ukáže prstem a říká: "Nevim, ale ty jo!.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MYSHAAK: Jedná se o fenomén tzv. glitch gif, gifů, které se v určitý okamžik prapodivně digitálně-analogově pokazí. To, žes to viděl hlavně u jedících lidí, je spíš náhoda.

    Po internetech jsou toho spousty, dají se vygooglit děsná zvěrstva.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YNOR: ne. ale vubec se necapu.
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    To už je několikátý .gif, kdy se lidi rozmáznou při požírání nějakýho jídla, nějak nechápu o co jde... Poradíte, please?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam