• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MINERWA:
    MINERWA:

    Jedná se o reakci na nový "fenomén" stránek s přiznáními. Klučina jde na stránku "Přiznání holek", čeká tam nějaké vzrušující pikošky, ale dočte se věci, které mu natolik zpřehází jeho nahlížení na ženy jako formu života, že pak nemůže hrůzou usnout.

    Chceš-li proniknout do tématu více, budeš holt muset zatnout zuby a splnit si domácí úkol, jeho zadání najdeš v reakcích těch, kdo odpovídali na PRAASHEKův dotaz na to samé:
    [ PRAASHEK @ Poznej vtip + jejich vysvetleni ]
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    trolling lvl: minerwa
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    asi blbá diskuze, bych chtěla, abyste mi vysvětlili ten vtip, ho nechápu....., vy jste asi odborníci, poraďte, dík .)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NIS
    NIS --- ---
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: taky na něj dlabu, ale mám tam pár fake účtů pro nahodilé případy kdy se chci mrknout na něco, co někdo odkáže...
    TERKA_ORANGE odcitovala ty... hodně snesitelnější, myslim.
    TERKA_ORANGE
    TERKA_ORANGE --- ---
    PRAASHEK: taky si myslim, ze je vetsina smyslena, bohuzel nebo bohudik?
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hm. zpovednice.cz znáte? všechno vtipný a zajímavý jsou fakes. stejně tak to předpokládám tady. navíc ty první dva ani vtipný nejsou. dál jsem nečetl
    TERKA_ORANGE
    TERKA_ORANGE --- ---
    SALVATOR:

    "Jednou jsem v klubu kouřila kluka kterýmu se ne a ne postavit. Chtěla jsem s nim mít sex tak jsem se snažila jak jsem mohla ale když se nic nedělo ani po dvaceti minutách tak jsem se zeptala co se dějě. A on mi řekl že jsem úplná kráva a že když si ho neumim postavit tak si ho nezasloužim. Našla jsem jinýho a ten se mi podařil vykouřit uplně normálně. Nepolkla jsem to a nechala si to v puse. Netrvalo to dlouho a narazila jsem na toho kluka co mě seřval a plivla mu to do xichtu. Sice mě pak dost zbil ale stálo to za to. Takhle se na ně musí na hajzlíky."

    "Jednou jsem se smíchy počůrala. Aby si toho nikdo nevšiml, schválně jsem zakopla a co nejvíc jsem se vyválela v kaluži. Dodnes se mi kamarádi smějí, ale kdyby věděli, jak to bylo ve skutečnosti, smáli by se ještě víc."

    "Pamatuju si, jak jsme chtěly jít s kámoškou na koupaliště, ale oboum nám došlo, že máme hrozný bobry, asi tak půl hodiny jsme se tomu smály a nikam jsme nešly."

    "Když ležím pod dekou a prdnu si, strčím tam hlavu a zkoumám, jestli smrdím nebo ne."

    "Strašně se stydim za to, že když jsem měla "nouzi" vlezla jsem do postele s někym, kdo poslouchal a obdivoval Michala Davida."

    a plno dalsich ... hlavne tema sex, onanie, prdeni ...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: eee facebuk eeee
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nahoďte někdo vzorek, nemám FB.
    KEEE
    KEEE --- ---
    PRAASHEK: ty přiznání jsou dost strašidelný... :o)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: di na google, vygoogli si "přiznání holek", di na tu stránku přiznání, zaklikni "holky", di na tu facebookovou stránku a čti... zrovna jsem se odtamtud vrátil a musím říct, že moje aktuální pocity ten obrázek PLNĚ vystihuje.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SIRIEN: Tohle? To je část (mizerného) překladu "A Brief History Of Time" - dílka, které koluje na BBSkách, potažmo internetech už mnoho dekád. Jedna z verzí třeba zde; název samotný je pak vtipem na titul Hawkingovy knihy Stručná historie času (1988). Česká verze v podání Necyklopedie (rozšířená): http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Nejtragičtější_události_světových_dějin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam