• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Ja bych to videl na nejakou "hricku" typu "oh my ass" a ukaze se za za tim, co je spatne je opet oblibeny padouch (mrnavy, sedici na te moji prdeli" - chapu, ze se tomu nekdo muze smat, ackoli me to nepobavilo, ale nekomu ke stesti staci malo
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VEENA: tak to je očividně suchý jak troud... normálně se britskejm suchárnám řehtám, ale tady se to nějak nedostavilo. asi stárnu.
    HABEAL: ten poslední případ s pondělkem mi tak nějak došel
    GILHAD: Moriartyho znám, ale pořád to tam žádnej mnou rozpoznatelnej vtip nedělá...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HABEAL: Jinak "case of the Mondays" je humorna diagnoza, asi jako "chytil jsem KOPR."
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Moriarty je jeho dabelsky protihrac (a strujce vseho zla v nekterych pribezich)
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    AUDIAC: všechno vyřeší ale pondělí je pondělí, stačí to tak? :D
    VEENA
    VEENA --- ---
    AUDIAC: Suchý britský humor :) asi bych se na to být tebou vyprdnul :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    nějak se mi nedaří přijít na kloub tomuhle: [ DARKJESUS @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ]
    plusů to má poměrně slušně, takže buď mi uniká nějaká skrytá pointa, nebo asi nemám smysl pro tyhle humory...
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: HABEAL: jaj, ted je tam uplne jiny obrazek... no tak nic
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    HABEAL: no tak to se za břicho popadám
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    DJFRACTAL: asi fotoshop na pravé ruce?
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ví někdo čemu se mám smát tady? http://trollista.com/id-1021.html
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    dekuji :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KALIBAN: VLC je přehávač, který má jako logo dopravní kužel: http://www.videolan.org/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KALIBAN: Dopravní kužel je logo a ikona programu VLC media player. Je to odkaz na École Centrale Paris, kam chodili vývojáři a kde jedním z koníčků Ecole Centrale's Networking Students' Association bylo sbírání dopravních kuželů.

VideoLAN - Official page for VLC media player, the Open Source video framework!
    http://www.videolan.org/vlc/
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    je zajímavý, že zatimco já jsem troll, tak ale vyprodokuju daleko míň příspěvků, než kokoti, který maj potřebu mi sdělit že jsem troll
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    to že nejseš dostatečně mentálně stabilní aby si ustál ostrovana ikdyž ho máš v ignoru není náš problém.......... now go fuck yourself
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Je mi líto, že musím bejt sprostej, ale nechcete se na toho píčuse vysrat? Ostrovana mám v ignore od jeho prvního "vystoupení" tady, ale stejně ke mě jeho sračky prosakujou, protože mu máte tendenci na jeho pokusy o trolling pořád ještě reagovat a zasíráte tím místní diskuzi.
    Pro blaho všech by už zasloužil BAN nebo aspoň RO.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: a jak se holka má? určitě vyhrála vip prostřeleno, to se vsadím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam