• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    REFALLENONE: no, já jsem bakalářku psal a nemám nejmenší tendenci s Tebou souhlasit, dostat vědekej titul za takovou - doslova - koninu... jedinej důvod proč to neni na facepalm je ten, že jsem bohužel viděl už řadu jiných tak dementních, že tohle proti nim vypadá fakt slabě.
    (každopádně s tím jak tohle obhajuješ by mě docela zajímalo, na jaké téma byla Tvoje bakalářka...)

    TAPINA: no nevim, to mi úplně srovnatelné nepřijde - jak teoretický (vědecký / veterinární) tak praktický (chovný) význam v tom je poměrně zjevný.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Psala jsem seminární práci na rozpoznání říje u krav. To by se někteří asi smíchy udusili.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CEAR: Ani bakalářka na vstupní dveře mi nepřijde nereálná. Až diplomka už by mohla být na celej barák :o)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SALVATOR: Asi to bude vtipné hlavně pro ty, kdo nikdy bakalářku nepsali. Anebo si neumí představit, že ve čtvrt tisíciletí staré hře má takový detail nějakou historii a význam. Prostě "čum, jaký koniny ty študáci dneska dělají".
    CEAR
    CEAR --- ---
    SALVATOR: Řekl bych, že vtipné to má být tím, že ta specializace je až moc úzká... Pokud bych použil tvoje přirovnání, tak je to, jako by někdo udělal na architektuře bakalářku jen na samotné vstupní dveře RD.... Každopádně platí, že vysvětlením se vtipnost nezaručuje.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nechápu tohle. Přijde mi to asi tak vtipný, jako baklářská práce v podobě projektu rodinnýho domu z fakulty architektury. Prostě praktická práce odpovídající studovanýmu oboru.

    [ CAPTAIN_TACUD @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    SWT
    SWT --- ---
    TURNPIKE: Aha, fenk jú.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SHEALA: Obrázek paroduje reklamu na NBA, kde obří černoch (obránce Houston rockets, známý pro svoje blokování útoků protihráčů na koš) brání obyč lidem házet různé věci do různých košů se slovy: "No, no, no. Not in my house".
    ALCATOR: Tvůj pokus o odpověď je ztráta času:)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ZUZKAOU: Ano, to je trefna dedukce, znam ten vtip od detstvi s knezem. A se zvoneckem misto zhasinani svetel.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAP: Nehledáš tam příliš moc skrytého významu? Prostě je to klub plný lidí, kteří se podívali. Asi mezi sebou nechtějí žádné puritány.
    Předpokládám, že se nebáli rabína jako takového, že jen nedůvěřivě sledovali cizince a čekali, jestli mezi ně zapadne nebo ne. Když světla zhasla, zjistili, že ano.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAP: no něco mi říká, že ten vtip byl původně úplně jinak. Nejspíš tam bude figurovat katolický kněz co ho ženské zajímat nesmí a patrně to bude spíš bar, než klub kde se jaksi příchozím náboženským hodnostářům věnuje daleko menší pozornost...

    Něco ve smyslu vejde otec Patrick O´Mally do baru a zeptá se jestli může použít jejch záchod. Barman mu pokyne hlavou. Když farář vyjde po použití toalety ven, všichni štamgasti ho upřeně pozorují.
    Celý nesvý se zeptá barmana co se děje.
    Všiml jste si otče té sochy co stojí hned u umyvadla?
    Ano, socha naší pramáti Evy, naštěstí měla choulostivé partie zakryté fíkovým listem.
    No tak když ten fíkový list někdo nadzdvihne, tak nám tady v baru na chvíli zhasne světlo...
    TAP
    TAP --- ---
    NELLAS: takže ač rabi, tak se rád podívá pod fíkový list a proto patří do klubu jásajících lidí, co se bojí rabína?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GARBAGE: Očividně v baru na chvilku zhasla světla, zatímco byl rabi na WC.
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    Přijde takhle rabín do baru, ve kterém všichni tančí a bezvadně se baví. Dojde k pultu a ptá se číšníka, jestli si může odskočit. V tu chvíli celý bar ztichne a všichni se dívají k pultu. Číšník povídá: "No, opravdu si nemyslím, že byste měl." - "Prosím vás, proč ne?" - "No, víte, vedle umyvadla je socha nahé mladé dámy, která je kryta jen jedním fíkovým listem." - "No a? Prosím vás, člověka, jako jsem já, taková socha vůbec nezajímá." Tak mu číšník ukázal, kterým směrem jsou záchody. Rabín se tam ihned vydal. Když se vrátil po pár minutách, všichni už zase tancovali a bavili se. Tak jde k baru a zas se ptá číšníka: "Prosím vás, já tomu nerozumím. Když jsem přišel, všichni se bezvadně bavili, ale najednou ztichli, a teď se zas baví a tancují..." - "Teď, když jste jedním z nás, můžu vám něco nalít?" - "Počkejte, já tomu pořád nerozumím!" - "To máte tak. Pokaždé, když někdo nadzvedne ten fíkový list, tak tady v místnosti zhasnou světla. Takže, co si dáte?"
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    COOLER: haaa..diky..!
    COOLER
    COOLER --- ---
    TOM_TOM: no, pán z tý dodávky jí tu pracku asi opravil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam