• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    [ DJFRACTAL @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/ ] douho se mi nestalo abych ze zasekla nad textovým vtipem. Mám nějakej výmaz, je mi jasný že to souvisí s tím šukáním... ale nedochází mi jak.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    LAAZI: ... plus teda jsem měl pocit, že ten druhý telefonát byl do jiné pobočky nebo dokonce franšízy a tím pádem se neshodovala cena.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    [ JECALUK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]

    Zavolaji do pizzerie, obednaji si u typka, pak reknou aby chvili pockal, znovu zavolaji do pizzerie na druhe lince, kdyz se pani zepta na objednavku, tak prepnou zpatky typka, reknou mu aby zopakoval objednavku a propoji ty dva hovory navzajem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PRAASHEK: vysvětli prosím ALARIKovi, co si Vůdce myslí o snaze pře-pitvávat již vysvětlený vtip se všemi možnými dodanými pointami ve snaze hájit čest Untermench a kam ho podobná snaha dovede, díky...
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    PRAASHEK: ne že by na tom tolik záleželo a vyžíval jsem se ve vysvětlování podobnejch vtipů, ale tohle vaše vysvětlení zavání jednoduchym archetypem "černocha-ganstera, kterej zásadně v obchodě nenakupuje, ale loupí (a evidentně se teda při tom občas i fotí)" ....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ohmaj, prej "radost dvou týpků" (a kdo asi fotil?). prodavač prostě bandě niggas radši odpustil těch sedm centů, aby nebyly problémy
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ALARIK: Hluboký to není určitě, stejně tak to není autentický. Nákup na pokladně rozhodně nevypadá jako balíček chipsů za dolar, ten kontext si tam někdo dopsal. Ale pokud ti přijde pravděpodobná situace, že kvůli sedmi centům (cca koruna pade) dva namakaní černoši vyskočí radostí na pult a prodavač má radost z nových kamarádů, pak opravdu nemusíš hlouběji.
    Můj nigga fella z Emériky to komentoval, jako že ti dva jsou celkem jasní gangsteři a ten třetí je kamarád, mladší brácha nebo bývalý člen, kterej začal pracovat. A ti dva ho přišli navštívit a pobratřit se, po svým.
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    SIRIEN: taky si myslim, že to neni tak hluboký... prostě jde o vyjádření radosti dvou týpků, kterejm prodavač prominul při koupi chipsů 7 centů a ty z toho byli tak nadšený, že vylezli na pult a vyfotili se s nim....neni vidět, že by měli nějaký kvéry, prodavač vůbec nevypadá vyděšeně a barva pleti by v tomhle obrázku neměla hrát žádnou roli ...... we just don´t have to go deeper ;-)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SIRIEN: Co se týče story, kterou chce obrázek sdělit, hlasuju pro dvojku. S barvou pleti nebo rasismem nemá vtip nic společnýho. Kdyby byli dva bílí obři a jeden třasořitka, nebo to byli tři Japonci, z toho dva z Yakuzy, fungovalo by to stejně.
    Jako poděkování mu ještě vylezli na pult. Prostě jako když se snaží vyplašenej barman v hospodě uklidnit ožralýho potížistu panákem zdarma.
    Nicméně IMHO, že co se týče xenof... pardon realismu, ten je tam IMHO uměle přidaný tím textem, který tu situaci ohýbá tak, aby vyzněla, jak má. To už realisté dělávají.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    TOM_TOM: máš v kapse jen dolar. Chceš chipsy. Chipsy stojej dolar a sedm centů. Očividně si nějakej half-nigga nebo half-mechico gangsta co má k sobě dva gangsta kamarády. Stereotyp: vytáhneš bouchačku, vezmeš chipsy a sebereš cash z kasy. Možná k tomu jen tak ze sportu odstřelíš nebo aspoň postřelíš chudáka prodavače.
    Rozuzlení tohoto příběhu: na bouchačku nedošlo, prodavač řekl že to je ok a sedm centů Ti odpustí (negativní dýžko nebo tak něco).

    Možná pointa 1: prodavač je Good Guy Greg

    Možná pointa 2: prodavač se vyděsil stereotypního pokračování a radši řekl, že to je vpohodě - gangstas to vzali jako že je cool a teď se s nim fotěj, zatímco se on snaží tvářit že neni posranej až za ušima, protože má v krámě večer tři gangstas co se mu procházej po pultu s kvérama za opaskem.

    Vyber si dle libosti podle své vlastní míry skepticismu a realis... eh, pardon, xenofobie a rasismu.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    no mě teda přijde víc vtipný to s tim voldemortem....
    přecejenom ten mutant na marsu byl v břiše a ne na hlavě
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    eee já si toho ksichtu vzadu nevšiml :) musím se víc soustředit!
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    PRAASHEK: asi narážka na total recall... ten původní s arnoldem....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DA_NIELA: protože je to pošuk. každej si představí, že vymyslí něco ďábelského a ten vůl vymyslí jenom otravnou husu :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    DA_NIELA: Už znám vtip. V severní americe se přemnožujou a serou všude možně.
    Get rid of geese - Bird & Pest Control Experts
    http://www.nbcbirdandpest.co.uk/...l-pest-control/bird-control-services/nuisance-birds/canada-geese/
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MAGE: Asi ne.
    Labuť černá vs. kanadská husa.
    MAGE
    MAGE --- ---
    DA_NIELA: není to černá labuť?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    PRAASHEK: I ta rakovina pochopitelnější než husa. Proč husa?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam