• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Ale tady fakt nechápu.

    Vím, z čeho to je, vím, že má změněnou hlavu, ale nedocvakává, co je na tom vtipného?

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ALCATOR: Taky bych si to mohl dočíst do konce, že? :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    HARALD: Ah, děkuji! Nečtu, nevím.
    PISKVOR: No jo no, sorry :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ???



    (Sorry, jen vás trollím...)
    HARALD
    HARALD --- ---
    FINSON: Na obrázku je G.R.R. Martin, autor série Píseň ledu a ohně, podle které je točena filmová série Hra o trůny. Martin si libuje v tom, že několikrát už v průběhu série nechal velmi brutálně zabít postavy, které čtenáři / diváci vnímali jako hlavní. Dělá to tak často, že už je to poněkud otravné a vede to lidi k podobným karikaturám.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LODBROG: Krev, pot a slzy sliboval Churchill během Bitvy o Británii, Berliner je JFK, sen má MLK - a ve společnosti těchto projevů, které jsou skvělé rétoricky a významně změnily chod dějin, je Babišovo paranoidní kňourání po rathovsku, jak svině jsou všichni, jen jeho chytli.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    [ SATAI @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/ ]
    Legendární státnické projevy:
    Krev, pot a slzy
    Ich bin ein Berliner
    I have a dream
    Já s tím nemám nic společného, všichni sú hajzli
    (via @simindr)


    Nevím, možná nečtu zprávy (to poslední je Babiš?) a to ostatní si asi už nepamatuju ze školy (kromě ajn Berlínera Kennedyho a Luthera Kinga).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZIDANE: dobrej nápad - třeba paní columbová je Hitler. to ani nemusím kreslit
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    HARALD: To vysvetluje tu vyvrtku, diky!
    SKRU
    SKRU --- ---
    SLEEPLESS8: kdyz je zavrenej za vrazdu Joffreyho a chodi za nim Jamie
    SARGO
    SARGO --- ---
    SIRIEN: Mohu potvrdit, že ač o existenci GoT vím a nejprotáčenější memy znám, z tohoto obrázku bych je nepoznala, autora už vůbec ne, a vysvětlení SLEEPLESS8 a PATISLAV z toho tedy ve finále dělá dost vydařený fór. ;-)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    TOM_TOM: dostava se pres x zabezpeceni k heslu, ktere pak ho kolegovi krici z okna nahlas na ulici .. zrejme obecna parodie na utajovani hesel, informaci atd. kdy slabym clankem je pak nakonec vzdycky clovek, ktery to vykeca nahlas pred lidmi
    HARALD
    HARALD --- ---
    TOM_TOM: Pustím se jen do Zidaneho vtipu. Lord vyběhl za nevěrnou manželkou s milencem drže v ruce šavli a po návratu instruuje sluhu, aby milenci poskytl předmět, kterým se zastavuje krvácení, když se muž pořeže při holení a manželce vývrtku, kterým se vyndavají špunty z lahví.

    Ergo naběhl do místnosti, tam zrovna bylo zasunuto, tak mu ho usekl.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PATISLAV: jakože někdo žije na internetech dost na to aby sledoval jeden ze dvou hlavních vtipových klubů na Nyxu... a nezná GOT? Se všema těma meme kolem něj? Tys strávil posledních deset let v komatu nebo co?
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    PRAASHEK: Colombo... co takhle vtip ve smyslu že "něco" je jako paní Colombová - mluví se o tom, ale nikdo to zatím neviděl?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    škoda, že sleduju jiné serijály, bych mohl nakreslit něco z griffinovcov nebo colombo, ale to je vtipný samo o sobě, narozdíl od GoTh, takže to nemá cenu
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Mě baví, jak oba automaticky předpokládáte, že Herrich zná GOT. Já si dovolím na základě toho, že vtip nepochopil, předpokládat opak a doplnit podstatnou informaci: autor GOT (na obrázku s kamenem) rozhodně nenechává své postavy naživu déle než je absolutně nezbytné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam