• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    WOODMAKER: Pokud nedokážeš poznat, zda je noc nebo den, a přitom dokážeš přečíst anglický text na hodinkách, tak buď žiješ za polárním kruhem, nebo bys měl přestat s drogama. Chtít po hodinkách, aby ti ukazovaly "AM" a "PM", je blbost.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MARASAN: Jen doplním, že se nejedná přímo o hodinky, ale o mobilní aplikaci, vyfoceno na "chytrých" hodinkách

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wordclock&hl=cs

ZIDANE: Bez problému funguje po celý den
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    GANDHI: jako jo, pokud jsou ty čtyři tečky dole minuty, tak i s přesností na jednu minutu. Akorát mi není jasný, proč nesvítí ani AM ani PM a proč je vlevo nahoře jako třetí písmeno L. Ale tipnu si, že je tam jen tak a nechám to být.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ZIDANE: funguje to cely den
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZIDANE: ze jsem tak smely, proc by to nemelo fungovat cely den? uz pri zbeznem prohlednuti displaye je evidentni, zre to dokaze interpretovat cas s presnosti na petiminutovej interval v ramci celyho dne
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    MARASAN: Viz bílá písmenka. IT IS TEN TO FIVE - je za deset pět. Že to nemůže fungovat celý den, to je víceméně jasné, kdyby se někdo ptal.
    4PTO
    4PTO --- ---
    MARASAN: nic, jen škaredý hodinky.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MARASAN: nic, jen hezký hodinky.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SALVATOR: jo, tez jsem si to pak uvedomil, ale uz se mi to nechtelo prepisovat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SLEEPLESS8: Souhlas, jen bych trochu upřesnil - australská výslovnost "today" zní podobně jako kandská vyýslovnost "to die".
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    UNTOY: to die - today (zrejme s kanadskym prizvukem zni podobne)
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    que?
    YOT
    YOT --- ---
    SHEALA: Nejsi, tak jsem na to čuměl co jako...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    dík, jsem úplně blbá :D
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    SHEALA:
    foneticky...
    S darou - myslene dara rollins
    s darov - jako z veci darovanych...

v kontexte t moze znamena to ze nezaraba vela a je nuteny zit s podarunkov alebo to ze Darinka mina vela a preto musi byt predsa kua velmi bohaty...

ziaden extra dalsi vtip v tom asi nie je
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHEALA: žije "z darov"?
    TAP
    TAP --- ---
    dva stripy o měsíci mě donutily googlit, tak jsem za tím už hledal tohle. ale dvakrát populární zpráva to není a moc aktuální taky ne. takže prostě slabý fóry, ok

NASA Discovered a “Mini” Moon Orbiting Earth | The Science Explorer
    http://thescienceexplorer.com/universe/nasa-discovered-mini-moon-orbiting-earth
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To druhe je jednodusene receno scenka a ne vtip.
    Tento autor vyviji postavy a bere hloupe vtipy, pak je v komiksovem provedeni zahraje absurdne.
    (Izer, TeleTele atd)

Obcas je to vtipne, v tomhle pripade souhlasim s MAKROUSEK
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam