• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    NELLAS: Kdo je to Radka Třeštíková?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HONZAK89: Co jsem poslední dobou na internetech zachytila, tak dělá nějakou ostudu. Možná by to mohla být náhrada za slovíčko "kunda" nebo jiné podobné. Autor chtěl o ní říci něco nepěkného, řekla bych.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    NELLAS: Vim co je to za scénu. Proč Radka? jako že měla svátek? Pak je datum špatně. Nedochází mi to..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS:
    Pelíšky - Třídní schůzka
    https://www.youtube.com/watch?v=2_to8tbCsIo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Scéna z Pelíšků. Poslední dobou se nám tu rozmohl takový nešvar, děti používají slovíčko "prcat" (napsáno na tabuli).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    i tak to nechápu
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    VON_GILOTINE: dik, to mi vubec nedoslo :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    trestikova.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Nové Internetové Humory
    [ MRKRM @ Nové Internetové Humory ]

dik :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ledvina
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    [ SLEEPLESS8 @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    co to je? nemůžu to poznat :D
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    MIHAI: Díky, než jsi odpověděl, tak jsem to pochopil a smazal :)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    MYSHAAK: Jde o to přečíst si to nahlas a pokud možno anglicky.
    One-two (jedna dvojka) three-four (tři čtyřky) five-six (pět šestek) seven-eight (sedm osmiček)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dík, ani jsem nemusel rozklikávat jak jsem šel okolo, nespínalo a nenapadlo mne říct si to nahlas.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SULTHAN: "...it will take the cunt ages." Slovní hříčka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SHEALA: imo tam v originále byl Richard, aby to trošku zpomalilo
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JOSE_MAT:
    A psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children...

"You all have obsessions," he observed.

To the first mother, Mary, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy."

He turned to the second Mom, Ann: "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny."

He turns to the third Mom, Joyce: "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy."

At this point, the fourth mother, Kathy, gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "Come on, Dick, we're leaving!"
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    mno, já mám takovej dojem, že v originále toho vtipu je něco jako "dont ask, dick"
    _K5_
    _K5_ --- ---
    JOPS: kdyby tam bylo napsáno: A proč já se jmenuji "Age of Empires Collectors edition?" tak by to zazdilo pointu. A nebo možná ne, já to nevymýšlel.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Taky mi přišlo. Tak blbé až dobré. A čeština tomu jen nasazuje korunu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam