• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    KEJML
    KEJML --- ---
    UNTOY: Trochu teorie a historie:
    What's Going On with the Way Canadians Say ‘About'? | Atlas Obscura
    http://www.atlasobscura.com/articles/whats-going-on-with-the-way-canadians-say-about

(ke konci článku i video ukázka)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    UNTOY: jestli kanadská, to nevím, ale jinak hříčka s podobou výslovností about- a boat.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNTOY: was that a boat
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    predpokladam, ze tohle je dalsi s kanadskou vyslovnosti:

CANADIAN: Let's watch a movie
    AMERICAN: Have you seen Titanic?
    CANADIAN: What's that about?
    AMERICAN: Yes, it was. A huge one that sank
    PECA
    PECA --- ---
    PRAASHEK: Podle mě nejde o "prcat", ale o to co říká před tím, než ukáže to slovo "prcat", které je na obrázku nahrazeno slovem "Radka". Ale že by to bylo ftipný...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no něco málo jsem o tom četl v Učitelských novinách, ale ten humor to pořád nevysvětluje
    FREELA
    FREELA --- ---
    OTAVA: nebo uz v jeho veku nevi o prcani nic
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PRAASHEK: Ve tvym veku by jsi uz o prcani mohl neco vedet.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REFALLENONE: to furt nevysvětluje to "prcat"
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    google anyone?
    Třeštíkovi čelí náporu trollů. Schytávají to i za spolupráci s MasterCard : Marketing journal
    http://www.m-journal.cz/...aporu-trollu--schytavaji-to-i-za-spolupraci-s-mastercard__s279x12379.html
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takže kdyby tam stálo třeba miloš, tak by to taky mělo být veselé? jde mi o to, jestli to má nějaké konkrétní souvislosti, tedy slovo "prcat" s radkou třeštíkovou. nebo to má znamenat, že ji někdo prcá? nebo ji máme prcat všickni?
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    NELLAS: Kdo je to Radka Třeštíková?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: no to samozřejmě vím, ale nevím, co to má společného s nějakou radkou třeštíkovou
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HONZAK89: Co jsem poslední dobou na internetech zachytila, tak dělá nějakou ostudu. Možná by to mohla být náhrada za slovíčko "kunda" nebo jiné podobné. Autor chtěl o ní říci něco nepěkného, řekla bych.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    NELLAS: Vim co je to za scénu. Proč Radka? jako že měla svátek? Pak je datum špatně. Nedochází mi to..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS:
    Pelíšky - Třídní schůzka
    https://www.youtube.com/watch?v=2_to8tbCsIo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Scéna z Pelíšků. Poslední dobou se nám tu rozmohl takový nešvar, děti používají slovíčko "prcat" (napsáno na tabuli).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    i tak to nechápu
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    VON_GILOTINE: dik, to mi vubec nedoslo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam