• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CLUSMAN: Jenom doplním, ten meme (a spoustu dalších) se dneska označuje za dank meme, což jen čistě souvisí s tím jak memes pronikají mezi normies skrz 9fag, fb atd...původně memes nebyly masovou záležitosí pro širokou veřejnost, takže "jádro" vymýšlý čím dál víc shitový memes, který jsou ale dobrý
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CLUSMAN: Lidi se proste neceho chytli. Predtim to bylo All your base, Lolcats, atd. atd.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    prosim o vysvetleni 90 kg na 300 metru, dekuji
    ARAON
    ARAON --- ---
    STARE_CASY: Tady odkaz primo na to konkretni video:
    Pregnant Turkey Prank
    http://www.youtube.com/watch?v=mmsB8iAXBdI


    A uz bysme toho mohli nechat, co?
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    XBAHNO: Jde o jakousi variantu Turducken, kde se do většího ptáka místo nádivky nacpe menší pták, a logicky někoho napadlo to zrekurovat, čili dát tam ještě jednoho ptáka: Krocan (TURkey) > kachna (DUCk) > Kuře (chicKEN). Tohle možná je křepelka, nikdy jsem to na vlastní oči neviděl, a děvčata patrně taky ne :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Tohle je oblíbený vtip během jejich díkuvzdání. Prostě si dělají prdel z rodiny, kamarádů a tak. Vždycky se najde nějaký tupoň, který se chytí. A díky kamerám v mobilech a youtube to můžeme sledovat i tady na druhé straně velké louže.

    pregnant turkey thanksgiving - YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=pregnant+turkey+thanksgiving
    ARAON
    ARAON --- ---
    TAPINA: Hádám, že se nad tím dostatečně nezamyslela, děvčata.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARAON: A pubertální děvčata se domnívají, že krůty rodí živá mláďata a proto je to tak vyděsilo? Taky jsem to nějak nepobírala, ale ono je dneska možné všechno.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SIRIEN: Tatik si vystrelil ze svych dcer. To je cele.

    Jo a byla to krepelka.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    XBAHNO: Z upečeného krocana se vytáhne menší nedopečené (?) krocáně (? kuře?). OMFG, ono to v sobě mělo mimi a my sme to upekli, to je tak strašný!

    (...předpokládám, že original message mělo bejt něco o tom, jak bysme se všichni měli stát vegany nebo možná něco o tom, jak sou potraty hrozné...)

    ((ano, je to přirozeně totální bullshit, protože krocani snáší vejce, takže žádný krocáně v krocanovi bejt nemohlo, maximálně tak přepečený vajíčko natvrdo a i to by bylo dost WTF vzhledem ke způsobu přípravy - popravdě ten .gif moc smysl nedává, takže se možná pletu a je tam něco, co nevidim nebo přehlížim, ale vzhledem k běžné stupiditě podobných věcí a vzhledem k tomu, že to pastnul zrovna tenhle týpek, tak bych nad tim asi zas tak moc nepřemejšlel)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SHEALA: Obrazovky vytvářejí kříž podobný zaměřovacímu. A jak zemřel JFK?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    UNTOY: Viz nástěnka, ty imbecile:

    "Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme."
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    Dik, ten meme znam. Ale tuhle variantu bych shrnul slovy "ach tak, haha"
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    UNTOY: Jedná se o scénu z The Walking Dead, pravděpodobně z chvíle, kdy onen muž přišel o manželku a ten chlapec (jeho syn) o matku.

    K velmi smutné scéně je přidaný kokotský text o tom, jaké hrozné dětství měl tatínek, když si musel na světelné meče jenom hrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam