• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PISKVOR: SUCZKER: inu dyslexie. tak to holt nejde svést na sudety, tak třeba maj něco ve vodě ;-)

    Ale co dělá v prťavé vesnici hospodská škola?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ZUZKAOU: Já vidím Adlerkosteletz/Kostelec nad O(rlicí), 1944.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ZUZKAOU: Kdyz se podivam na starsi fotky, tak na prvni pohled mi prijdou dost podobne vsechny divky. Kdyz se podivam pozorneji, tak jsou kazda jina celkem vyrazne, ale nejsem cviceny si vsimat tohoto druhu jinosti. Asi jo mi prijdou "vsichni stejni" treba cinane, protoze je normalne nevidam a sami si prijdou stejne rozdilni jako my sami sobe a naopak jim pripadame my jako "vsichni stejni", protoze vypadame jinak a oni nejsou cviceni na rozpoznani tech rozdily, takze ty rozdily na prvni pohled neprebijou to, ze "jsme vsichni jini obdobnym zpusobem" tedy hlavne ze nejsme cinani.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SUCZKER: Klášterec nad Ohří. 1945. ještě před pár měsíci, než vyfotili tu fotku se stovky let jmenovalo Klösterle an der Eger.

    Dcery původních obyvatel, co ještě nebyli odsunuti určitě do školy chodit ve 45. nemohly. takže je div, že tam vůbec byl někdo, kdo je nakadeřil a vyfotil. A do toho pohraničí fakt nešel výkvět populace, no.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ZUZKAOU: Většina těch fotek je měřítky dneších fotoaparátů a fotografů naprosto příšerná, ve městě byl asi jenom jeden fotograf a neměl potřebu se s tím "srát".

    Pod to spadá i aspekt výrazu a stylizace těch děvčat. Řada těch výrazů budí lehké pousmání, jsou jenom takové nepřítomné a gumevé a většině těch děvčat vůbec nesluší účesy. Za mě vybočuje to děvče vlevo dole, které na mě působí jako bachařka, která se mě chystá v následujícím okamžiku srovnat obuškem. Podobné individuální asociace dávají celou řadu možností, jak si v tom něco najít. Ale holt byl rok 44 a všichni asi byli rádi, že jsou rádi.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GILHAD: jako všechny si zjevně před focením u mizerného fotografa zašly do jednoho kadeřnického salonu co po válce v Kostelci byl, proto si jsou dost podobné.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ZUZKAOU: [ TARL_CABOT @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] podle tohohle ze "jsou vsechny stejne" - pro pozorne ctenare necham jako cviceni najit na tablu aspon jeden souvisly radek, kde by aspon dve holky mely stejny uces, nebo stejne obleceni (makeup se do skoly nosit nesmel) ... pomineme-li, ze kazda z nich ma "nejake vlasy" a vetsina ma obleceni "tmave" ...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    GREATDRAKE: Díky moc! :-) Nepochopila jsem ani to "vysvětlení".. Ale už jsem si vše dohledala na ČSFD a snad si brzy opravím mezery ve vzdělání. ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TAMARIX: Ehm, přímo v ústavu je i vysvětlení. Prostě vtip pro milovíky filmů
    viz
    [ GANDHI @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]

    a
    [ TOMMY69 @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ZUZKAOU: To taky nechápu..

    A navíc ještě tohle: [ SALVATOR @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ] . Díky! :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZUZKAOU: Hospodynská škola

    A ne nevím, proč je to vtipné. Tedy myslel jsem si při prvním pohledu, že třetí shora v prostředním sloupci ja Anna Franková, ale to mne jen ošálila paměť.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

    [ DUBAS_ @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    co je vtipného na tablu hotelovky?

    To že se tomu říká hospodská škola, takže ha ha ha, choděj do hospody? nebo teda že ty holky vypadaj jako podle jednoho mustru a moc jim to nesluší?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    SALVATOR: Mám pocit, že ho někdo nominoval v Janečkově hře na presidenta, takže asi antikampaň. https://www.prezident21.cz
    TAP
    TAP --- ---
    TOMBRIDER: prd, to je Marek Eben mi dluží peníze :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SALVATOR: je to něco jako "Znásilnil mě Zdeněk Svěrák".. příjde to a pak záhy opět odšumí..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOMBRIDER: Toho sme asi poznali všichni, ale proč je teď in dissovat zrovna jeho?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SHEALA: Trump taky tvrdil, že se na něj přišlo podívat milión lidí. Nebo milión a půl. Nebo deset miliard!!!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam