• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SALVATOR: ďýki
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SLEEPLESS8:

    V USA skončila svoboda internetu. Operátoři ho mohou zpomalovat - iDNES.cz
    https://technet.idnes.cz/...-komunikaci-in2-/sw_internet.aspx?c=A171214_230525_tec-kratke-zpravy_kuz
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    co se deje z internetem, posledni den, ci dva vidam nejake posty o konci free internetu a podobne, ale nejak nemam kontext.. zadaval jsem "internet" do internetu, ale nic related jsem nenasel.. dik
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    AMANT: No to nic, ja to zase na prvni dva pokusy cetl jako "elf na policii".
    AMANT
    AMANT --- ---
    jo taaak, to je elf on the shelf, sry, ja mam rymicku, tak mi to moc nemysli
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    AMANT: mura on okamura?
    AMANT
    AMANT --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Me prijde ze je tu o nem hromada prispevku, ale cely vtip je o tom, ze tu mame dalsiho vyzyvatele ktery s nim chce jit do PR souboje. Ta hate se tak nejak ocekava, prece nebudeme mit fanousky jenom na jedne strane.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Ten týpek má náhodou docela hustej trolling record. Si představte jak ste normální politik, poctivě si kradete jako všichni ostatní, držíte se hezky stranou médií v krajský politice, nikam se moc neserete, spokojíte se s lokálníma kšeftíkama, všichni vás apaticky ignorujou, opozice drží za svůj desátek tlamu a hlavně moc neřve protože se těší až se politický kolečko otočí... a nanednou z ničeho nic se zjeví nějakej mizernej malej fracek co doma po večerech mastí zatimco sní o tom jaký to jednou bude políbit holku a najednou kolem vás samý řízení, želoby, kauzy, skandály - a ten malej šmejd se tim ani netrápí, normálně si dál dělá školu jakoby nic a vy ho za to v tomhle zkurvenym modernim režimu z tý školy ani nemůžete vyhodit a místo toho na něj musíte čumět v různejch podělanejch talkshow zatimco se třesete co dalšího kde vyhrabal a hodlá tam prásknout, kurva bonzácká.
    YOT
    YOT --- ---
    PRAASHEK: Mladej Ostuda nebo starej Ostuda? Oni byli vždycky odvážná rodina, mám z nich takovej festovní zimník a takovou lehkou větrovku na léto, tak vím o čem mluvím.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    YOT: mě fackuje jenom ostuda, nikdo jin nemá již odvahy
    YOT
    YOT --- ---
    PRAASHEK: psssst ty taky vykecáš i to co neviděli rodiče tvých kamarádů. Fackuje tě snad někdo abys tohle přiznával?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    YOT: já tě jednou viděl i fackovat rodiče... ale možná to byli rodiče těch kamarádů vlastně
    YOT
    YOT --- ---
    KID_MCHUTT: Přesně naopak. Já neměl rodiče a učitele a kamrádi jsem vždycky fackoval já, protože velkou tupou nadutost doprovází velká síla, dyť to znáš sám velmi dobře...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    YOT: mluvíš, předpokládám, o svých rodičích a učitelích. Z toho, že bys měl kamarády tě nepodezřívám.
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    SLEEPLESS8: tahle fotka s popiskem "Let the game begin" se objevila jako reakce na poslední kauzu
    Primátorka Prostějova podala trestní oznámení na aktivistu Jakuba Čecha - iDNES.cz
    https://olomouc.idnes.cz/...i-prostejov-1xm-/olomouc-zpravy.aspx?c=A171201_368012_olomouc-zpravy_lds
    Poslední odstavec: "Čech prohlásil, že se nehodlá nechat umlčet. „Advokát primátorky musí vědět, že požadavek na odškodnění je v přestupkovém řízení irelevantní. Proto si myslím, že mě chtějí jen zastrašit. Ale já se zastrašit nenechám,“ prohlásil Čech."
    Let the game begin
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SLEEPLESS8: narozdíl od většiny vrstevníků věnuje jednu třetinu až polovinu času pozornost politické situaci a to zejména konkrétním jedincům v Prase, zbytek času jistě onanuje a pozítří možná objeví memegerator a časem možná i dolana a qoobyho.plz.

    nicméně nic hezkého jej nečeká, začne jako hvězdička, pak ho angažuje nějaká strana jako nestraníka, pak založí vlastní stranu, mezitím bude vykonávat různé funkce, které nevyžadují víc, než fascinaci okolí a alibi přehledu.

    pokud nezačne chlastat nebo holdovat jinému druhu závislosti, může vykonávat i onu funkci ombudsmana (může ji samozřejmě vykonávat i pokud objeví drogy, ale tuším, že do téhle fáze se nedostane a odbočí už někde u goobyho.plz).

    pak už jenom těžko soudit, odboček je tam dost. možná přizná, že je heterosexuál (cca 2022) a koupí si práva na obličej váklafa klause ml. kterému převezme firmu. napíše za život třináct knih. z toho osm životopisných románů (po dosažení plnoletosti), jednu úvahu a dvanáct referátů (pátá až šestá třída - vyjde v několika svazcích). pokud dojde k válečnému konfliktu, bude řídit exilovou vládu z Ruska, ale nakonec se ukáže, že je již dlouho mrtvý a jeho jménem odtamtud promlouvá mladý Adolf Hitler, toho času ruský Argentinec, kterého má každý rád.
    YOT
    YOT --- ---
    SLEEPLESS8:
    SOLNAKAR:
    Co ty rodiče? Co sociálka? Co učitelé, nebo aspoň nějaký rozumnější kamarádi? To nikdo neumí dát klukovi pár facek, aby nestrkal rypák kam nemá? Tak daleko jsme došli?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    kdo je tenhle buzik? uz jsem s nim videl nekolik obrazku, ale netusim o koho se jedna:
    [ SASTRA @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam