• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    [ CRS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE ]

    Obecně vtip chápu; Je tam nějakej další kontext k modrým panáčkům, který mi uniká, nebo to jsou jen nějací generičtí modří panáčci?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    aha ja v zivote nevidel znacku Trojan ani ty dalsi, tak mi nemohlo sepnout ze to jsou kondomy.

    diky!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    VON_GILOTINE: "Get your throat game ready" - "Připravte své hrdlo na výkon" - vedle regálu s kondomy.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    GILHAD: jo mas pravdu, cumim do toho uz moc dlouho :D vetsinou mi to prijde detinske, jako ten Vesnach, co jsi popsal. To kopnuti mi neprijde srandovni ani v kontextu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IOM_NUKSO: kreslený strip nerovná se kreslený vtip :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    IOM_NUKSO: Vetsinou to neni az tak moc vtipny, ale rada dobrych se najde. Nektere, pravda, odkazuji na jevy, udalosti atd, ktere tu drive nebyly notoricky zname, nebo treba nebyly vubec, pripadne se tykaji cizich realii, bez kterych nedavaji moc smysl.

    Takze asi zacinas byt stara. Na druhou stranu letme prolistovani opravdu zanecha dojem "sed, nuda, blbosti ... " a tech par dobrych zase tolik v te zaplave nevynikne a pak to svadi k nespravne generalizaci, ze "vsechno je to smahem blbe, az mozna na par vyjimjek, ktere ale nebudeme uvazovat, abych si nekazili dojem, ze je to spatne vsechno".

    Rekneme, ze chapu, cim to ma byt vtipne u vice nez 9 z 10 vtipu (a u poloviny zbytku chapu, ze by se tam asi neco naslo, ale nestoji mi za to zkoumat co, protoze to urcite neni tak dobre aby to za to stalo), ale pobavi me to tak u 1 z 10.

    No a taky opakovany vtip prestava byt vtipem, takze kdyz clovek vidi uz padesatou neumelou kraslanku na tema 1. okenko "citim se fajn" 2. okenko "ono se to pokazi" (zivot/realita/ostatni mi to pokazi) tak si tak mane uvedomi, ze i v tech starych cernobylych groteskach bez zvuku na teze bananove slupce nikdo neuklouznul padesatkrat za sebou v jednom filmu a kdyby tak byl ucinil, byvalo by to pusobilo uz trapne. Jednou, dvakrat se tomu clovek zasmeje, ale padesatkrat po sobe uz fakt ne, i kdyz i to padesate uklouznuti je provedeno technicky stejne kvalitne jako to prvni.

    z posledni stranky treba pobavil [ VESNACH @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ] , ale chce znat Hvezdne Valky, kde Hvezdu Smrti (prisernou kosmickou lod velikosti mensi planety) znici jedna stihacka, ktera pronikne vzduchotechnikou do centra a zasahne kriticky bod (jako pohadka dobre, technicke zpracovani vyborne a kultovni film), nacez (ve vtipu) se tomu jeden chlapek posmiva, ze jaky hlupak by u nejdokonalejsiho vytvoru nechal otevrenou cestu az do cenra ke kriticke zranitelnosti. Druhy ho necekane kopne mezi nohy (do kouli), cimz demonstruje, ze i on sam, jako nejdokonalejsi tvor (clovek) ma naprosto stejny typ zranitelnosti - volnou cestu az k centru tela, kde je kriticka zranitelnost. Trochu detinske, ale klasika prevedena do novych (spise novodobych, z konce minuleho milenia) realii.

    taky SMBC a PBFcomics mivaji docela dobre kusy (vetsinou). Tedy rekneme 3 kusy na dve stranky me potesily, ten zbytek povetsinou nic moc (a stale se opakujici variace na "prohodime dva predmety a bude to smesne" (mesice vyjici na psa) uz skutecne je opakovany do zblbnuti a vetsinou navic mizerne zpracovany)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Nejak vubec obecne nechapu ani jeden vtip v kreslenych stripech. Uz asi cca posledni roky. Neco mi unika nebo jsem moc stara nebo to neni vtipny?
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    SALVATOR: "V USA skončila svoboda internetu"... inu, "země svobody" v praxi...

    Například společnost Comcast v roce 2014 přiškrcovala svým zákazníků přístup na videoslužbu Netflix. Od Netflixu pak chtěla peníze za to, že to dělat nebude.

    Neříká se systému "když nezaplatíš, uděláme něco, co tě bude bolet/mrzet" náhodou vydírání?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SLEEPLESS8: Neňy zač.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    SALVATOR: ďýki
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SLEEPLESS8:

    V USA skončila svoboda internetu. Operátoři ho mohou zpomalovat - iDNES.cz
    https://technet.idnes.cz/...-komunikaci-in2-/sw_internet.aspx?c=A171214_230525_tec-kratke-zpravy_kuz
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    co se deje z internetem, posledni den, ci dva vidam nejake posty o konci free internetu a podobne, ale nejak nemam kontext.. zadaval jsem "internet" do internetu, ale nic related jsem nenasel.. dik
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    AMANT: No to nic, ja to zase na prvni dva pokusy cetl jako "elf na policii".
    AMANT
    AMANT --- ---
    jo taaak, to je elf on the shelf, sry, ja mam rymicku, tak mi to moc nemysli
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    AMANT: mura on okamura?
    AMANT
    AMANT --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Me prijde ze je tu o nem hromada prispevku, ale cely vtip je o tom, ze tu mame dalsiho vyzyvatele ktery s nim chce jit do PR souboje. Ta hate se tak nejak ocekava, prece nebudeme mit fanousky jenom na jedne strane.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Ten týpek má náhodou docela hustej trolling record. Si představte jak ste normální politik, poctivě si kradete jako všichni ostatní, držíte se hezky stranou médií v krajský politice, nikam se moc neserete, spokojíte se s lokálníma kšeftíkama, všichni vás apaticky ignorujou, opozice drží za svůj desátek tlamu a hlavně moc neřve protože se těší až se politický kolečko otočí... a nanednou z ničeho nic se zjeví nějakej mizernej malej fracek co doma po večerech mastí zatimco sní o tom jaký to jednou bude políbit holku a najednou kolem vás samý řízení, želoby, kauzy, skandály - a ten malej šmejd se tim ani netrápí, normálně si dál dělá školu jakoby nic a vy ho za to v tomhle zkurvenym modernim režimu z tý školy ani nemůžete vyhodit a místo toho na něj musíte čumět v různejch podělanejch talkshow zatimco se třesete co dalšího kde vyhrabal a hodlá tam prásknout, kurva bonzácká.
    YOT
    YOT --- ---
    PRAASHEK: Mladej Ostuda nebo starej Ostuda? Oni byli vždycky odvážná rodina, mám z nich takovej festovní zimník a takovou lehkou větrovku na léto, tak vím o čem mluvím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam