• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SUCZKER: zhuleni se při orálním sexu. Googli 420 stoner culture. Su na mobilu
    MATHES
    MATHES --- ---
    NOFNAK: tak to je skoda, ale co naplat. nejak to tady bez tebe budeme muset zvladnout.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Velmi se omlouvám za off topic. Mohli bychom znovu hlasovat o tom, zda tu PREVRACENY má být? Ještě párkrát uvidím 30+ příspěvků kvůli tomuto ID a dám radši unbook.
    AMANT
    AMANT --- ---
    PREVRACENY: jednou (asi tak v roce 2009) mi jeden moudry a tlusty zid rekl: kdyz ti neco rika jeden clovek, nemusis si to tak brat. kdyz dva, jeste to jde, ale kdyz ti tri a vic lidi davaj najevo, ze se chovas jako blbec, je cas se nad sebou zamyslet. preju ti hodne stesti.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HANSHOLER: A mě to vaše věčný pindání na moji osobu nesere? Co myslíš? Já jsem tento klub využíval k jeho účelu a dostal jsem pindání od ostatních. Takže asi tak.
    A to s tím fízlem už radši nebudu komentovat.
    HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    PREVRACENY: Byla to odpověď na tvé neustálé pindání tady, které nevede k ničemu, na co se auditko zaměřuje a akorát to každého sere. Ve stručnosti můj příspěvek znamenal toto: "Sklapni ty zasranej čůrackej fízle, drž se tématu, nebo si pindej někde jinde"!
    Viz body I.-VI.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    OTAVA: To je dobře. Je jich tady docela dost.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PREVRACENY: pak tu mame jeste docasny time out pro paka nebo muzeme nacpat hadr do repraku nekomu kdo se umyslne chova jako retard
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HANSHOLER: Krásný pravidla. Škoda, že nefungují.
    HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    PREVRACENY:
    I. Toto auditko slouží ke vkládání příspěvků, jejichž náplní je vtip, na který narazíš v internetovém prostředí, a nechápeš, v čem spočívá jeho vtipnost, neboli pointa.
    II. Pointu, neboli vtipnost daného příspěvku, se ti v rámci osobní erudice pokusí vysvětlit každý, kdo toto auditko navštěvuje, a danou erudici, neboli znalost tématu ovládá či má.
    III. Toto auditko neaspiruje na to být diskusním klubem.
    IV. Relevantnost daného příspěvku, ať už se jedná o dotaz či vysvětlení, je hodnoceno plusy a mínusy, které jsou v pravém horním rohu každého příspěvku.
    IV. a) Plus znamená relevantní, dobrý, adekvátní, v zásadně něco co by mohlo naplňovat poslání tohoto auditka, kdy každý jednotlivý příspěvek by měl k tomuto naplnění směřovat, tj. vysvětlit pointu.
    IV. b) Minus znamená že daný příspěvek k naplnění tohoto cíle nesměřuje, myšlenka v něm obsažená je mylná, lživá či falešná, či je příspěvek bodem diskuze, na kterou toto auditko neaspiruje viz. bod III.
    IV. c) Každý uživatel NYXu má u každého příspěvku v jakémkoliv auditku možnost udělit jeden hlas, ať už v plusové, nebo mínusové hodnotě, má také právo, neudělit ani jedno z toho.
    IV. d) Plusy a mínusy neslouží k vyjádření jakéhokoliv osobního názoru toho, kdo je uděluje, jejich smysl má snahu kultivovat diskusi obecně kdekoliv v rámci NYXu avést uživatele k zamyšlení, nad relevantností vkládaných příspěvků, a zbytečně nezatěžovat adminy, kteří musejí pak ty hovna mazat (delete), aby v tom nebyl bordel, a auditko mohlo sloužit svému poslání.
    V. Každý uživatel NYXu má právo založit si své auditko na jakékoliv téma, stát se jeho adminem, bavit se o čem chce a být v totálním zenu.
    VI. Fízli tolerujeme, bereme je jako potřebnou součást fungující společnosti, každý dle vlastního uvážení buď víc nebo míň, ale obecně se s nima moc bavit neumíme, a kontakt s nimi se snažíme omezit na nejmenší možnou míru, v závislosti na specifické okolnosti každého jedince, jak už to tak v životě bývá.

    * Jedná se o sepsána nepsaná pravidla NYXu, zoufale nekompletní, ale v jádru pravdivá, jinak by to tu nefungovalo.
    ** Tento příspěvek porušuje pravidla tohoto auditka, tak, jak jsou sepsána výšen, za což se omlouvám. Zkrátka, nejedná si o nepochopený vtip, který by potřeboval nějaké vysvětlení, může sloužit buď k zamyšlení, edukaci, osvícení, nepochopení, ale i igonoraci.
    *** Tento příspěvek podléhá autorskému zákonu
    **** Tento příspěvek není námětem diskuze, ke které však mohou sloužit jiná auditka.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    PREVRACENY: nojo, ale ty seš policajt a ty nikdo nemá rád :)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Dejte mu pořádně zabrat, že nechápe tak zjevný vtip. Já jsem za ten nevtip s LSD taky dostal čoud.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    SKY_MAX: Předsudky/kategorizace - starý, tlustý báby v crazy outfitu co sjížděj televizní pořady, aby vyhrály atlas nejneuzitecnejsich hoven 18. století
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    PREVRACENY: a vtipy o policajtech chápeš?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    já to taky nechápu, postavy neznám a nevypadá to jako prostředí AZ kvízu.
    Z komentářů jsem pochytil, že se jedná o nějaký politický postavy a že problém je v jejich oblečení, který je teda asi nevhodný pro danou událost (tiskovka?), takže je autor koláže zasadil do AZ kvízu?
    Ale to je jenom teorie, prosím o vyvrácení či potvrzení, popřípadě vysvětlení
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    VON_GILOTINE: tohle jsou nase ministryne vlady???
    ty vole delam fakt dobre ze politiku ignoruju to je dobrej vysmech


    AMANT: zacinam si myslet ze prevracenej neni troll pac vubec nevim ktera bije
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KALIBAN: je to imho o tom, že obě vypadaj jak pěstební dělnice, který přemejšlej jestli JT je zkratka pro U2 nebo Jethro Tull.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KALIBAN: 4U :*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam